cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 heryer bos :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 koreli insan mi olurmus ya bastan hata :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 site patlak server yok. ne is ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 rel por'dan dot'a gelen bir sürü adam old ubugun 240 fln oldu aksam 11 gibi sizde gelin bence !! nickim Alexia bazen kız arkadaşım giriyor Nicky diye acc'i ile paticikten geldik derseniz yardımcı olur ismi meltem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 dotami geldiler. kim gelmis :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Reogwyne music provo kastım dungeon falan yapalım odeon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 gogogo istedigin zaman olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 haberiniz olsun dun bi eventle lapisan kapandi, galvenin dogusundaki yer acildi. adi aklima gelmedi simdi. castraymis. baya guzel oldu oranin tekrar acilmasi. vendorlarin hemen dibinde, herkese yonelik moblar var icerde. her tur aksiyon icin guzel yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 bugun gezdim icini en sonra 2 tane protector filan bisiler var onlari bi denemek lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 haber edin bi ara hepbirlikte gidelim benim barderide sokayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 ben oyuna girdim simdi, birazdan da castranin orda olurum. oyundaysaniz gelin takilalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 bazen neden video cekmiyoruz diye kiziyorum kendime. bi kere denedim acayip kastirdi ayar cekmek lazim galiba. stealth pklarla araniyoduk cremayla. adamin birini indirdik. ayni anda o deadly vurdu ben halbert adam 20 kaldi bidaha vurduk yarisi bosa gitti zaten. koptuk gulmekten cok iyidi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ben halajh i oldurmemek icin kendimi zor tutarken. http://imageshack.us/a/img826/9241/aneldergargoyle10210147.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 hadi len ben seni kesiyodum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 @Marty Dün çıkardığımız lvl5 mapi açtım 5k para 250 reg 2 de artifactın var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Stacklenen itemları teker teker çekince fazladan monster spawn oluyomuş, ipyde de aynısı vardı fixlemişlerdi burda da fixlenmiştir diye ilk mapi açarken direk çektim parayı regi vs piç ettik mapi ikinci maple 2 saat uğraştım bi yerden sonra darlanıp 100 200er çektim parayı, kestiğim monsterlardan+chestten 40k para yaptım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Bu servera daha yeni girdim event dedikleri olaya cok guldum yaa 50 archery 50 tact var 25 tane de bandajla alayina gittim yani dua edin hacilar Konyalilar filan gelmesin bu servera PVP ye yeni bakis acisi getirirler. Once magelerden tirstim hafif bir baktim ki adamlar Mage nedir bilmiyorlar yani. Cok Fos bir server pvp acisindan ama zorluk yuzunden hosuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 event keyifliydi ya, degisikti en azindan. bu sistem cok iyi. guzel bi event fikrin varsa paylas yapsinlar hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Pvp acisindan evet biraz eksikleri var oyuncularin ama yardimlasma konusunda hic sote filan durumlari yok direk normal yardim ediyorlar birbirlerine. Sehir mantigi guzel olmus bonuslar filan. Bunun disinda moongate ler yok bu ayri bir hava katmis ve orc oyuncular var kesmesi bir ayri zevk onlari. Odeon u gordum event te Peygamber yaziyordu guild di sanirim. Neyse zaman oldukca kasip gelistirmeye devam edecegim karakteri sevdim ben bu serveri. Emegin karsiligini aliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 sen eventi gormussun orda pvplik bi olay yoktu. militia savaslarinda asil pvp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hosuto Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Ben bountyhunter sistemini cok sevdim yakinda deneyecegim bakalim bir kisinin canini almayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Yun toplamak jail sebebi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 koyunları sabit bir yere kapatırsan verirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kintama Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 mal mal konusma koyun tamelenmiyor. Koyunlari koyun yerinde yun aliyorum ne alaka jail atiyorlar. Para kasiyorum diye mi ne mal bir servermis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2012 macroya mi birakmistin yun toplarken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar