Tori Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2013 Mirror's Edge 2 çıksaymıştı keşke bunun yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 meh bitirdim az önce canı sıkılan oynayabilir ama çok çok iyi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 işte meh gerçekten, koridorda koş koş koş döv zıpla döv zıpla. O memory alter işi güzel olabilirmiş iş sürekli deneme yanılmaya kalmasa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 fena degil zaman oldurulur , memory degistirme bolumleri hosuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Geriye donememe olayindan oturu oyunda takildim netten arastirdim cozumu olmayincada sildim =P kimseyede onermiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 plot ilgimi çektiği için bitirdim ama kurgusu sığdı, insan ortaya bir plot twist atar. seslendirme zaten rezalet, edge'den bir süre sonra tiksinmeye başladım. memory remix bölümleri güzeldi. cyberpunk'ı, irobot, surrogates tarzı filmleri seviyorsanız oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Artwork namina kiyafet, cevre, lokasyon, aydinlatma olarak baya basirili..ama geri kalan hersey cok sig/lineer..iste uzun ince bir yolda yuruyorsun tum oyun boyunca..keske azicik Assasins Creed rahatligi verselermis..ne bilim AC'nin %35-40ini alsaymis guzel olurmus sanki. ehe memory remix daha fazla olsaydi bari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Bir sonra ki oyun Open World olabilir, şimdi resmen previous gen'e sıkışıp kalmışlar. Muhtemelen haberleri olmadı PS4/XOne olayından, her Dev'e yollamamışlardır DevKit. Oysa şimdi Next gen exclusive olarak çıksaydı miletin ağzını sulatırdı bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2013 Görsel tasarım ve mekanlar çok iyi. Ama oynanış tırt olduğu için hepsini aşağı çekmiş ve belki de bu yılın en iyi oyunu olabilecekken yazık olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar