Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzuneşşek Hatıraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yav ne kada uzun zaman oldu oynamayalı...
Bu gün okulda konuşuyordukta aklıma geldi ne bombalar vardır (özellikle o pantolunun cartladığı yer :-P ) ben başlatayim gerisi sizden

Şimdi grup toplanmış 7 ye 7 maç yapılacak saha uzun eşşek oynamaya gayet müsahit. Ben Yastık oldum Ayberk diye bir arkadaş ilk atlayacak kimse (ben dahil) 7 kişiyi geçebileceğini düsünmüyoruz. Arkadaş gerildi gerildi veee Mükemmel bir atlayış sonuç Yastık midesi yediği kafa darbesinden sonra komaya girer üzerine atlanan 1. sıradaki arkadaşın doyu 2cm kısalır. Eşşek çözer...

Yine bir gün toplanmış oynayacağız herkez yanında ceketleri getirmiş (cartlama durumunda en iyi dost ceket zaten bi onun için kullanıyorduk bu nesneyi) 6 ya 6 eşşek kurulmuş. Ben koştum ve 4 ye atladım adam tabii benim ağırlığımda sarsıldı sonra arkadaş atladı oda hemen arkama. Sonra 3 atlayacak arkadaş bize bağırıyo yatın yatın diye ben la git dedim. herif o sırada saatte 80 km hızla bize bir girmiş arkamdaki arkadaşın ensesine herifin çenesi bana, atlayan denyonun kafasıda benim kafama. eşşek yıkılmadı ama biz mefta.

Özellikle alkollü ike müthiş oluyor "J" şeklinde bir eşşek oluyor ama olsun başka ne zaman adam eşşeğe diye atlayıpta kafasını eşşeğin yanındaki ağaca çarpıp yarar eheh sonra hastaneye koşa koşa pufff.
Şizin Uzun eşşek anılarınız ne bakayim. Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
bi kere benim nadir oynadığım anlardan birinde -genelde yastik olurum-gerildim gerildim ve koştum zipladim ve o da ne yastik son anda bi kaçtı ben direk agaca kafami çekip son anda omuzumla çarptım hala akildadir o an .çünkü kimse öyle uçamamıştır şimdiye kadar :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Bir gün derste
Hoca:Arkadaşlar başlık atıyoruz
Ben:*ayağa kalkıp sınıfa döner*Çıkarın prezervatifleri atıyoruz.
dedim.

[Bu mesaj diablotg tarafından 01 Kasım 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 01 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P

Bu sözcüğe bayıldım. Uzun eşşek olayının felsefesi üzerine tekrar düşünmemi sağladı.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Mesaj tarihi:
Bizim arkadaş olayı abartıp yastığın dayandığı duvara girmişti . sonrada yastığı ezmişti . :lol:[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 01 Kasım 2004 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Kendercik, 01 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 01 Kasım 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
Kesin aranıza 1-2 pro vardır :-P

Bu sözcüğe bayıldım. Uzun eşşek olayının felsefesi üzerine tekrar düşünmemi sağladı.

hehe saolasın[signature][hline] Everything is clearer now.
Life is just a dream you know,
That's never ending
I'm ascending...
Cowboy Bebop - Blue
Mesaj tarihi:
abi ortaokulda ne oynardık be
ne pantolonlar yırtıldı uzun eşşek oynarken
ortaokul lise zamanlarının en zewkli oyunu denebilir
takımlar kurulur, ilk hangi takımın atlicağı konusunda tartışma çıkar önce. sonra oyuna geçilir, atlayıcılar gerilir, sınıftan "oooooOOOOOOO" sesleri arasında bir bir atlarlar eşşeği oluşturan arkadaşlarının üstüne acımasızca. sonra tek mi çift mi sırasında tartışma çıkar hep :)

artık kimse oynamıyo, herkes bi ağır abi modlarında :/[signature][hline]a.k.a "bay bomba"
SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy
Mesaj tarihi:
ben o oyunu bi sevemedim gitti. şimdiye kadar bir kere lise hazırlıkta oynamıştım, onda da telefon cebimden fırlayıp 3-4 parçaya ayrılmıştı :p pek sevmiyorum öyle efor gerektiren şeyleri. koş zıpla filan. ıyy barbarlar.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Mesaj tarihi:
6 lı eşşek ben 4 e atlamıştım arkamdan gelen benim üstümden 5 e atladı..
işte böle lastik fırıldak bi herifti.. banada baya bi temas etti ama..

diğer bomba da atlayanın değil alttakinin pant. yırtılmıştı bi kere..[signature][hline]Forum the bell tolls..
Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart
Album - Blizz

Blizzard_IcedEye

[Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 01 Kasım 2004 21:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben yastığın hemen önünde eğilmiştim, yani atlayanlardan en uzak bendim. rakip takım topluca benim üzerime atlamak gibi hain bir plana girişti bu sırada ilk atlayan amele süpermen şeklinde bir eli önde uçtu yastığın göğsüne geldi yumruğu. Yastığın nefesi kesildi yere düştü dolayısıyla bizde düştük bir an çok tırstım çocığa bişey olacak diye ama sonra baya güldük.
Mesaj tarihi:
bi gün oynuoz işte beni yine en arkaya attılar hepsi dediler lombak'ın üstüne atlıyalım fln filan tabi yemedi 2 kisi üstümne bindi dierleri onde son arkadas bi zipladı tam zıpladı doru duvara yapisti:D adam 2 hafta sargıyla gezdi ahuahu tabi yastıgın hatası vardı ahuahu boy 1.50 olunca:D adam direk yapisti[signature][hline]"Ekmek bulamıyorlarsa Pasta Yesinler"
Mesaj tarihi:
biz oynarken içeri çok kafa bi müdür yardımcımız girmişti oda atlamıştı
biz5 e beş oynardık ben son atlıycaktım 1 kişiöne atladı diğer 3 ü üst üste atladı.herkes beni bekliyo birden sınıfta bi sessizlik oldu allah allah sesleriyle bir uçmuşum öyle bir destek aldımki bizim elemanlardan üzerlerinden uçtum öndekinin üzerinde inerken ayağım tavana değdi abartmıyorum gerçektir[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır...
Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır...
Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Mesaj tarihi:
Uzun eşşek demeyin lafını duymak direk belimi ağrıtıyor[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Benim anlatacağım çok komik gerçekten:

''Uzun eşek oynuyoruz okulda, şimdi ben atlayacam izliyorum. Bi arkadaş başka bir arkadaşın tam kafasına atladı ve OSURDU. Eleman nerdeyse bayılıyordu kokudan''

Bir de çok sık pantolonum yırtılırdı. Kıçım açıkta boxerla okulda dolanırdım.[signature][hline]İ$te geldik gidiyoruz bilinmez bir diyara
Eskiden karpuz idik, şimdi döndük biz hıyara.
UO-TF-CS-NWN-RO-AA Serverları@mix.gen.tr // Yazılarım
  • Admin
Mesaj tarihi:
kuzenim biraz sağlamdı atladıgı gibi kapıyı kırmıştı lol[signature][hline]Daoc:Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Ve niceleri

Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
3 yıllık lise döneminde kim 18 kere pantolon yırtmıştır.Söyleyin banaa !!![signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
bizde 5 6 ay once oynamistik 3 e 3 herkesin kafa kiyak, nese biz essektik yattik sarhos arkadasin biri tam atlicakken altindan cekildik, sonuc: arkadas kafasini yastigin arkasindaki tellere soktu[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
Pantolon yırtılma olayı bana başka şekilde olmuştu. İlkokuldaydık. O zaman önlük vardı. Altımdada kot. Tenefüste bahçede oynuyoruz. Zil çaldı hala biz takımları kuramadık. Sinirlendim ben. Hadi lan dedim yere dogru oturdum. Tam o sırada cartttttt diye bir ses. baktım kıcım hava alıyor.
  • Yeni Oluştur...