Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni Keşfettiğim bir "Online Oyun" (Priston Tale)

Raven

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar 2 gün önce canım çok oynamak istediğimden dolayı nette online oyun araştırırken "Priston Tale" adlı bir oyun buldum. İndirdim gerçektende çok beğendim. Buda "Ragnarok" gibi 3D , exp level ve skill artış sistemli cidden çok güzel bir oyun. Denemenizi tavsiye ederim. Server Korede bulunuyor ve 64k kablo ile 0 lag oynuyorum.

http://eng.pristontale.com

p.s : oyun 750 mb (yükleyince bilgisayarda 1gb yer kaplıyor , siteden download ederken patch inide download etmeyi unutmayın.)

p.s 2 : 39. levela kadar oyun ücretsiz 39. leveldan sonra aylık 12$ gibi bir ücreti var.

p.s 3 : gördüğüm kadarıyla 5 tane server var ve her serverın bir beta ve birde alpha serverı var. (serverlarda baya bir kişi online.

ssler :

Oyun gayet anlaşılır. Yorumlarınızı bekliyorum.

[Bu mesaj Dejavuraven tarafından 30 Ekim 2004 01:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

oha çok iyiymiş de gerçekten paralı olması gereksiz[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ati, 31 Ekim 2004 11:35 tarihinde demiş ki:
Ultimadna Vazgeçmeyin!! Wow da bi gelsin..

valla ati sonuna kadar destekliyorum seni[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyun super ama parali olduktan sonra 3 turk oyunu biraktik level 39 dan sonra parali olunma yuzunden bir suru forumlardada kirlilik yaptik butun playerlar birlesip anca bunu yapabildiler ac gozlu development lar oyuzden oyun bi boka yaramaz level 20 den once zevki yok oyunun paso ayni hareketler 20 de epic quest ile fighter liktan cikip baska class a giriyorsun falan yani kisacasi 750 mb ... zamaniniza yazik derim hic oynamayin serverlar uzak doguda oldugu icin potion a basiom bi bakmisim olmusum kimin oldurdugu belli olmuyor falan yani oynanmaz kisacasi bu oyuna 1 1.5 ayimi verdim birakin derim :)

(not: daha once konu acmistim search yaparsaniz)
[signature][hline](_::_____::_) <-> MetallordS Membır

[Bu mesaj Erutan tarafından 01 Kasım 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

tabii adamlar niye hayır duası için bedava yapmıyor ki oyunu, ne de olsa oyun denen şey topraktan bitiyor..

komik olmayın yani, blizzard gibi firmalar 5 günlük testleri 20$'a pazarlarken millete paravan şirketlerle bu dedikleriniz daha da gülünç..

bakayım bir ara, ilginç..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

sem abi oyun Sadece kes biç tarzı hiçbir değişiklik yok hani oyunun kendine ait bi özelliği olsa para veriririm binlerce bedava öldür parçala level atla tarzı bedava oyun var bunu neden oyniyim para vererek?

biraz mantıklı düşünürsek bu oyuna para verilmez :)

daoc a ver hiç değilse onda pvp felan var bunda pk lık bile yok level 100 oldunmu napıcaksınki? :)
Sosyal ağlarda paylaş

herkes pk olan oyun aramıyor bu birincisi.. ;)

ikincisi mmorpg.com'a bakın, tonla oyun var birbirine benzeyen ya da güzel olmayan ama hemen hepsi aylık ücret istiyor. kimse babasının hayrına o sunucuları çalıştırmaz, "ben oynamam beğenmedim" demek tamam ama "para istenmez bu oyuna" demek anlamsız. ikisinin arasında bir fark var yani..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

biraz tartışmanıza ara vermek istiyorum ama....
ben bu oyuna girdim ve hoşuma gitti şahsen...
ben oyun hakkında bişiler sormak istiyorum, cevaplayan olursa sevinirim
birincisi bu oyunda bi classta önemli olan belli statlar yokmu?
çünki bugün atalanta için gördüğüm bi silah str-talent istiyor,
bir başka silahta str-agility istiyor..set parçları desen yine farklı farklı statlar istiyorlar...
benim sormaya çalıştığım oyunda statları nasıl ayarlayacaz ?
Sosyal ağlarda paylaş

ben fighter dım str agi ve talent e yükleniyordum

senin yükleneceğin agility str talent yanılmıyorsam

sem abi tamam doğru diyorsun oyun güzel ama turkiye için sux tıkladıktan 2 saniye sonra yürüyor paso item miss yapıyorsun oyüzden zevki olmuyor oyunun 13 dolar verilmez bu oyuna

planeshift yeni versiyonu cıktı şu an closed beta da adamlar baya güzel yapmışlar hemde babasının hayrına peh...

[Bu mesaj Erutan tarafından 03 Kasım 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...