copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Vingthor said: copry villian zaten. 30 kişiye karşı savunduk yanlış anlayıp bana saldırdığından beri forumdaki en nefret ettiğim kişi oldu gerçi evet bonek villian deil one falan villian sınıfında. Veriyon mu dedin lan nereye savundun
copry Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Valla anlamadım , benim artniyetim o zaman :(
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 copry said: Valla anlamadım , benim artniyetim o zaman :( artniyet değil de algıda sıkıntı yaşıyorsun, azıcık salaksın belki, aaaa aptal bu yahu!!! falan diyelim bence. aaa salak!
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 izmirde sevdiklerimize, yetenekli iyi kişilere salak aptal diyoruz biz. domat, boyoz, çiğgem, klorak, salak, aptal böle bizde
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 @bone bu hafta içi herhangi bir akşam Hayal kahvede çay kahve nargile ısmarlayabilirim.
Karag8z Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 inşaata beton dökülecek, kalıp demir yalıtımları kontrol ediyor olacağım yarın. (bugünki gibi)
Öne çıkan mesajlar