Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Harbi komik...

MartinLGore

Öne çıkan mesajlar

Ahhh yarıldım. Yerlere düştüm.. Kıçım ağrıdı gülmekten... Anlatayım bari ama yazarken bile kopuyorum..

Şimdi bir yere telefon hattı bağlıyacaktım.. 444 1 444 'u aradım. Bana 161'i aramamı söylediler. Neyse tuşladım numaraları.. İlk once bir bilgisayar sesi geldi.. Sonra kısa bir müzik ve kadının sesi duyuldu.. Dedi ki;

- Ağaç ve Gölge

ben dumur kaldım. Yanlış anladım herhalde dedim. Zaten hemen ardından tekrar müzik girdi.. 2 sn sonra tekrar başladı..

Bir zamanlar ağaçlar yeşerirmiş, hede hödö olurmuş, falan dedi. Ben dumurlardan dumurlara akıyorum.. Alo şşt felan dedim yok .. Bi baktım bilgisayr sesi çıktı tabii bütün bunlar 5 sn de falan gerçekleşti..

Meğerse 161 yerine 166'yı aramışım masal servisi.

Tekrar aradım sonra 166'yı. Turk telekom 166 servisine hoşgeldiniz diyo ama dikkat etmemişim onada..
Çok güldüm ya..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Eed ücretli, galiba birazda tuzlu.. Küçükken arardım, babamlar 900 lere kapadıktan sonra bunu aramaya başlamıştım..
Tabii küçük aklı, salak kafa 900 leri arardım. Yok dolar yağmuru, mark yağmuru yehuuuu, kazan kazan harca. Nası promote ediyolardı o hatları. Bende arardım. Bole bir 30 dk çok kolay sorular sorardı. Yok bi elde kaç parmak var. Bir elin nesi var iki elin sesi var falan.. Yarım saatten sonra sorular birden şöyle olurdu.. Venedik'te 1912'de Elm sokağından kaç kişi geçmiştir.. Tabii bilemezdim boyle kazık soruları.. Fatura gelirdi kol gibi.. Sonra kapadılar tabii.. :)[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Black_Lupin, 03 Kasım 2004 11:26 tarihinde demiş ki:
Herkez ağır abiyi oynuyo son zamanlarda .

benden başka ağır abi olamaz, deşerim...
:-P

hoş biz de epey yumuşaklaştık, ahtapot gibin birşey olduk ama olsun idare ediyoruz...[signature][hline]I fear no enemy!
I fear not death!
For the khala is my strength!
En Taro Adun!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...