MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Ahhh yarıldım. Yerlere düştüm.. Kıçım ağrıdı gülmekten... Anlatayım bari ama yazarken bile kopuyorum.. Şimdi bir yere telefon hattı bağlıyacaktım.. 444 1 444 'u aradım. Bana 161'i aramamı söylediler. Neyse tuşladım numaraları.. İlk once bir bilgisayar sesi geldi.. Sonra kısa bir müzik ve kadının sesi duyuldu.. Dedi ki; - Ağaç ve Gölge ben dumur kaldım. Yanlış anladım herhalde dedim. Zaten hemen ardından tekrar müzik girdi.. 2 sn sonra tekrar başladı.. Bir zamanlar ağaçlar yeşerirmiş, hede hödö olurmuş, falan dedi. Ben dumurlardan dumurlara akıyorum.. Alo şşt felan dedim yok .. Bi baktım bilgisayr sesi çıktı tabii bütün bunlar 5 sn de falan gerçekleşti.. Meğerse 161 yerine 166'yı aramışım masal servisi. Tekrar aradım sonra 166'yı. Turk telekom 166 servisine hoşgeldiniz diyo ama dikkat etmemişim onada.. Çok güldüm ya..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hiç komik değil :)[signature][hline]Ne para,ne manita,nede araba,cokta umrumda bu dünya,duysun alem böyle aşkı bu alemde Kral ÇARŞI.. "bu sevda bitmez ,hasret bitmez,istiyen gider hiç farketmez bu alemde ÇARŞI herkese karşı Allah affeder ÇARŞI affetmez" Çarşı Forum Cm5 Ve Fm 2005. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu olay hattı bağlayacağın yerdemi oldu ? :D[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Yok ya, başvuruda bulunacaktım.. Telefon hattı için.. Bi 30 dk oldu herhalde..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Olayı yasamak farklı tabi ama okadar yırtılmaya gerek yok :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Herkez ağır abiyi oynuyo son zamanlarda . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yeahja Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 lol aptalca 1 durum gercekten. ama anlatınca komıklıgı olmuo yasanırken gıbı...[signature][hline]because I am broken when I am open I don't feel lights when you go away... amy lee & seether Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eskiden açar dinlerdim ben o dalga geçtiğiniz masalları. ey gidi.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 agir abiler gülmez..[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Bir msn konusmasi: Xaer_Aloneheart olm sen gay misin onu söyle Delanoresse: dalga mi geciyosun Delanoresse: senden gay oldugum kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 - ağaç ve gölge ninja felsefesi gibi :)[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ehue sadece kısa bi gülüş dikkatinizi çektimi?[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 abi yuhya bende ne dio ağaç ve golge ninjamı bağlaycaklar felan dedim :D[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 veri fani[signature][hline]Hakiki Tosun Paşa Benim ! E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ücretli mi o hat?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Eed ücretli, galiba birazda tuzlu.. Küçükken arardım, babamlar 900 lere kapadıktan sonra bunu aramaya başlamıştım.. Tabii küçük aklı, salak kafa 900 leri arardım. Yok dolar yağmuru, mark yağmuru yehuuuu, kazan kazan harca. Nası promote ediyolardı o hatları. Bende arardım. Bole bir 30 dk çok kolay sorular sorardı. Yok bi elde kaç parmak var. Bir elin nesi var iki elin sesi var falan.. Yarım saatten sonra sorular birden şöyle olurdu.. Venedik'te 1912'de Elm sokağından kaç kişi geçmiştir.. Tabii bilemezdim boyle kazık soruları.. Fatura gelirdi kol gibi.. Sonra kapadılar tabii.. :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 aHAHuaha harbi komik zxuahah öhm..[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bende Adsl i aradim dedim benim baglanti cok yavas , Kosarsan hizlanir dedi :?[signature][hline]Bennnnn Sozluk ÜMMM !!! My Home Page www.bkcartoons.com Flashlar Komedi Mizah Agirliklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Black_Lupin, 03 Kasım 2004 11:26 tarihinde demiş ki: Herkez ağır abiyi oynuyo son zamanlarda . benden başka ağır abi olamaz, deşerim... :-P hoş biz de epey yumuşaklaştık, ahtapot gibin birşey olduk ama olsun idare ediyoruz...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sen her zaman yumuşaktın olm :P bu arada olay harbi dumur hehe ben telekom taşak geçmek için o numarayı vermiş falan sandım sonunu okuyana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Kendı acından komık qozukuuyor ama ben sana qulmek ıstemıyorum...[signature][hline]Bir şafaktim; Askerin duvarda yırttığı bir takvim yaprağında geri kalan umut rakamlar gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: rexx, 03 Kasım 2004 17:49 tarihinde demiş ki: Kendı acından komık qozukuuyor ama ben sana qulmek ıstemıyorum... Ahahah bu daha komik..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bi sn arkadaşım lütfen saygı duyalım paticiğin yarısı 166 ile uyuyor :)[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hehe güzelmiş[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Saeros, 03 Kasım 2004 15:49 tarihinde demiş ki: - ağaç ve gölge ninja felsefesi gibi :) işte buna gerçekten güldüm :lol:[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 abi banada oldu bi ker eama mehmet liydi benimki :lol:[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar