BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 var mı? ya da tam sorayım; Türkiyede ikamet edip de buraya oyun siparişi verebilen var mı? birkaç aydır hangi kartı girdiysem adres hatası veriyor, yani görünürde Türkiyeye yolluyorlar oyun hala ama sanırım bizim kredi kartlarına da ban mı koymuşlar nedir hep hata veriyor (8 kart falan denedim nerdeyse)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 ben birkaç ay önce alışveriş etmiştim 2 gün içinde kargoyla gelmişti.. ama yeni birşeyler mi çıkarttılar, neden satın alamıyorsun, hiç bir bilgim yok ne yazık ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 e bir mail yaz. Olmadi paypalla odeme teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 valla 4 tane email yazdım zaten hani ilk defa bu adamlardan bişe alıyo olsam neyse diyecem bilmediğim bişe var da, adamlar tamamen kıl bi kere yani biz sizin ülkenizin kartlarını kabul etmiyoruz arkadaş diyemiyorlar da işte bir uyumsuzluk vardır girdiğiniz adreslerde falan diye cevap yazmışlar maillerime zaten 4 tanesinden 2sini hiç sallamadılar bile, başka yöntemlerle ödeme imkanı sunmadıkları gibi kabul de etmiyorlar olay tamamen kişisel güvenlik olayı ama bunun bin tane yolu varken, benden defalarca kredi kartımın ve ekstrelerinin bile scan edilmiş hallerini almış olmalarına rağmen hala sorun çıkarıyorlar tamam güvenlik için iyi bir şey ama bir yere kadar yani, 8 kere oyun almışım ben bu adamlardan ayrı ayrı siparişlerle, 9uncuda niye adresi yanlış gireyim ki? önceden ne giriyosam onu giriyorum zaten şimdi de, kesin bu adamlarda bir kredi kartı banlama olayı var ama dur bakalım....[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 öyle olmuşsa kötü olmuş ya, hoşuma gitmişti siteleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya mutlak paypal kabul ediyorlardir zorla biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bi bankanla konus derim. Çünkü çalinan kredi karti sayisi arttigi için cogu banka yeni yeni önlemler aliyor. Bunlardan biriside kredi kartini internet alisverislerinde kullanmayi önlüyor. Benim kartim citibankti. Aradim harcayacagim miktari söyledim ondan sonra gamestop kredi kartini kabul etti. (gene maymun ettiler ama ekstre scanleyince kabul ettiler siparisi.)[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: onlyreal, 03 Kasım 2004 21:15 tarihinde demiş ki: ya mutlak paypal kabul ediyorlardir zorla biraz etmiyorlar bankayla/bankalarımla görüşmedim ama aynı kartı başka yurtdışı sitelerinde kullanabiliyor olmam zaten böyle bir seçeneği de ortadan kaldırıyor, yani aynı kartlarla başka sitelerde sorun çıkmadığına göre olay bankadan kaynaklanmıyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bahtsiz blackk.. eve seni cairiooo ondan alamiosun baska oyunnn (:[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar