Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Varmı böyle biri? Bugün iftar vaktinde Show Tv'de gösterdi anıtını.. Bence saçmalık..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 olabilir kesin bişi soliyemeyiz..[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 yok.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 eaöö resim yokmu yav[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Git iste Show Tv'den. Ben sadece 17 metre boyunda bi mezar gördüm adamı görmedim. 17 metre diyorlar ama bende saçmalıktan başka birşey deil! Maksat haber olsun diyedir yane..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Razu, 03 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım +1[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür.. Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Razu, 03 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım hade tartışalım.[signature][hline]0 bir -Kuzu MSN efea[email protected] Sen ondan öncede tektin ondan sonrada tek olucaksın unutma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Abi adamlar haber yapıcak bişey bulamadılar galiba.. Millet'te gidip adamdan medet umuyo. Onun bif faydası olsaydı kendine olurdu, ölüden ne beklersin Allah dururken?[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
togi92 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ooooha 17 metre yuh lan fazla atmislar o sakin1.7 metre olmasin amhuuhah :lol:[signature][hline]If GOD is a Dj & Life is a dance floor .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 17 metre olsa o çağdaki insanlar yaratık diye yakarlardı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Acextar, 03 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki: Abi adamlar haber yapıcak bişey bulamadılar galiba.. Millet'te gidip adamdan medet umuyo. Onun bif faydası olsaydı kendine olurdu, ölüden ne beklersin Allah dururken? +1 direk saçmalık zaten türbeye gidip medet ummak.. Türbeye gidersen orda yatanın sana yapabileceği hiç birşey yok... adam ölmüş yahu:D kendine yararı yok gidip medet umana mı yararı olacak. en fazla nur içinde yatsın diyip, dua falan okunur, ötesi bi işe yaramaz:) bide şansa dilediği olunca sanki türbedeki yaptı zannediyolar oruç falan açıyolar izdiham kıyamet lol ya[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Mavi, 03 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: said: Razu, 03 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım hade tartışalım. yok tartısmayalım yassak yassak[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ya şu geçen bulunan dev iskelet hakkında haber yapmışlardır. sözde dev iskelet de, bir fotoşop sitesinde edit olarak yayınlanmış resimdi...[signature][hline]I fear no enemy! I fear not death! For the khala is my strength! En Taro Adun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bu basın çok heycanlı canım..[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sanırı hz yuşa dan bahsediliyor,beykozda bi tepede bi mezar,yalan dolan,en inanılası hikaye de şudur:işte bi olay olmus,savas mıdır nedır bılmem,bu pek sevilen adam yaralanmış,yaralandıgı yerden sürüklenip gidebildigi yere kadar kan olmus dogal olarak,millet de bu kan olan bölgeyi anıt olarakdan mezar ile birleşik yapmış. siz onu bırakın da samsunda bı olay vardı gecen gunlerde,millet eski bi kumandanın mezarını tavaf ediyodu,baslarında da belediyenin bando takımından biri imam olarak... :)[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: December_Flower, 03 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki: sanırı hz yuşa dan bahsediliyor,beykozda bi tepede bi mezar,yalan dolan,en inanılası hikaye de şudur:işte bi olay olmus,savas mıdır nedır bılmem,bu pek sevilen adam yaralanmış,yaralandıgı yerden sürüklenip gidebildigi yere kadar kan olmus dogal olarak,millet de bu kan olan bölgeyi anıt olarakdan mezar ile birleşik yapmış. Geçen sene izniğe gittik, orda adamın birinin savaşta kafası kopmuş ve elinde Türk bayrağı varmış, adam bi tepeye bayrağı dikecekmiş, kafası koptuktan sonra kafasını koltuk altına alarak 50 metre kadar yürümüş ve tepeye varmış, sonra olduğu yerde can vermiş. Üstelik adam'ın boyu 7 metrey'miş.. Sonra adamın öldüğü yere anıt yapmışlar.. Bu nasıl saçmalıktır Allah'ım![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 abi kopan kafayi niye goturmus onu anlamadim ben ps:sanki heryerini anladim[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bizim müslüman Türk halkıda bu olanlara inanıp adamdan medet umuyor! Müslüman olduğuma utanıyorum.. Çok abarttılar işi![signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: daverc, 03 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki: abi kopan kafayi niye goturmus onu anlamadim ben ps:sanki heryerini anladim Önünü görsün diye :) Heay allım..[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 ölünün kendine faydası yok sana mı olacak ey insan ...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Cahil adam herşeyi yapar... İyi de 17 metrelik peygamber Rio de Janeriodaki değil mi ki eehehehehe İsa var işte orada kocaman? Yok mu?[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Abi dur bi konuşayım şunla. An Corp *Ölüyü diriltir*[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 17m degil 17m mezar boyu aslinda boyu turbesinin oldugu 200-300m yukseklikten bogazda abdest alacak kadar buyuk[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Titan dır o Titan[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar