Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

17 metrelik DEV peygamber.

Acextar

Öne çıkan mesajlar

Git iste Show Tv'den. Ben sadece 17 metre boyunda bi mezar gördüm adamı görmedim. 17 metre diyorlar ama bende saçmalıktan başka birşey deil! Maksat haber olsun diyedir yane..[signature][hline]Emekli Ultimacı
UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum..
-Somebody else's lover..-
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Razu, 03 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım

+1[signature][hline]itiniayla sabanci böcegi öldürülür..
Sabancı üniversitesinde saat 4'tür Cafe Dorm'da Dela Xaer ve Penth muhabbet etmektedir. Adamın tekinin bodruma ikamet ediyo gözüküyo ama yurtta kalmadigini soyler dela.. penth: e nasil her gün gidip gelio
Sosyal ağlarda paylaş

Abi adamlar haber yapıcak bişey bulamadılar galiba.. Millet'te gidip adamdan medet umuyo. Onun bif faydası olsaydı kendine olurdu, ölüden ne beklersin Allah dururken?[signature][hline]Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

17 metre olsa o çağdaki insanlar yaratık diye yakarlardı[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander
------------
Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki:
OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Acextar, 03 Kasım 2004 22:28 tarihinde demiş ki:
Abi adamlar haber yapıcak bişey bulamadılar galiba.. Millet'te gidip adamdan medet umuyo. Onun bif faydası olsaydı kendine olurdu, ölüden ne beklersin Allah dururken?

+1
direk saçmalık zaten türbeye gidip medet ummak.. Türbeye gidersen orda yatanın sana yapabileceği hiç birşey yok... adam ölmüş yahu:D kendine yararı yok gidip medet umana mı yararı olacak.
en fazla nur içinde yatsın diyip, dua falan okunur, ötesi bi işe yaramaz:)
bide şansa dilediği olunca sanki türbedeki yaptı zannediyolar oruç falan açıyolar izdiham kıyamet lol ya[signature][hline]öss nubisi
MSN:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 03 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki:
said:
Razu, 03 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
normal boyda oalnalr var mı ılk once onu bı cozelım

hade tartışalım.

yok tartısmayalım yassak yassak[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Sosyal ağlarda paylaş

sanırı hz yuşa dan bahsediliyor,beykozda bi tepede bi mezar,yalan dolan,en inanılası hikaye de şudur:işte bi olay olmus,savas mıdır nedır bılmem,bu pek sevilen adam yaralanmış,yaralandıgı yerden sürüklenip gidebildigi yere kadar kan olmus dogal olarak,millet de bu kan olan bölgeyi anıt olarakdan mezar ile birleşik yapmış.

siz onu bırakın da samsunda bı olay vardı gecen gunlerde,millet eski bi kumandanın mezarını tavaf ediyodu,baslarında da belediyenin bando takımından biri imam olarak... :)[signature][hline]You´ll never be alone again
You´ll never die again
You´ll never be born again
You´ll forever be, stuck here in eternity...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
December_Flower, 03 Kasım 2004 22:45 tarihinde demiş ki:
sanırı hz yuşa dan bahsediliyor,beykozda bi tepede bi mezar,yalan dolan,en inanılası hikaye de şudur:işte bi olay olmus,savas mıdır nedır bılmem,bu pek sevilen adam yaralanmış,yaralandıgı yerden sürüklenip gidebildigi yere kadar kan olmus dogal olarak,millet de bu kan olan bölgeyi anıt olarakdan mezar ile birleşik yapmış.

Geçen sene izniğe gittik, orda adamın birinin savaşta kafası kopmuş ve elinde Türk bayrağı varmış, adam bi tepeye bayrağı dikecekmiş, kafası koptuktan sonra kafasını koltuk altına alarak 50 metre kadar yürümüş ve tepeye varmış, sonra olduğu yerde can vermiş. Üstelik adam'ın boyu 7 metrey'miş.. Sonra adamın öldüğü yere anıt yapmışlar..

Bu nasıl saçmalıktır Allah'ım![signature][hline]Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

said:
daverc, 03 Kasım 2004 22:52 tarihinde demiş ki:
abi kopan kafayi niye goturmus onu anlamadim ben
ps:sanki heryerini anladim

Önünü görsün diye :) Heay allım..[signature][hline]Emekli Ultimacı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...