-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 var mı oynayan? varsa steam nick yazın mac atalım. oyun satranc & board game arası bir oyun, robot entertainment'tan, 4.99$ ve zevkli denebilir. tam casual game. Bırseyle ugrasırken ara ara oynamak ıcın bırebır. http://www.robotentertainment.com/games/heroacademy/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Oyunda herkes hamlesini istedigi zaman oynayabiliyor ve ayni anda cok sayida mac oynayabiliyoruz. Benimle oynamak isteyen Steam'den Komutan diye ekleyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ekliceme cok komutan cıkıyor, bana ivnite atsana http://steamcommunity.com/id/raistlinthewiz sunada ekleyelim bari; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben de ilk oyunumu oynuyorum su an.. begendim.. frozen synapse gibi hamleni istediginde yapip, istedigin kadar oyunu aynanda goturmek guzelmis.. beraber oynamak isteyenler icin http://steamcommunity.com/id/sipro bombilo seni ekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 1 dolarlık hatta beleş dandik android/ios oyunlarını steamde 5-10 dolara satmak da moda oldu ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 yok o kadar da dandik oyun degil ya, oldukca eglenceli. @spyro, invite atıyorum maca oyun icinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 evet tam bir ios oyunu ama cok pahali diil bence.. ben kendim ve arkadasim icin aldim.. tanesi 4 dolara geldi.. guzel, arada bakip vakit gecirmelik bir oyun olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 genel olarak söyledim bu decent olabilir de genelde çoğu pc için dandik oyunlar yani. androidde bedava olan death rally'nin aynısını 10 dolara satıyolar mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 alan varsa satıcak tabi adam keriz mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ben de aldım oynadım adsf, ama beleşe aldım hahahay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 http://www.itusozluk.com/image/facepalm_255246.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 var mı halen oynayan, tradeden çektim güzelmiş amme randomlarla oynanmıyor adam 2 turnden sonra gidiyo 3 saat sonra dönüyo falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Ben oynuyorum, ama zaten bu oyun insanlarin oturup basindan kalkmadan bitirdikleri bir oyun degil. Mesela duzenli olarak oynadigim bir arkadasim var; her gun birer hamle yapiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 günde 1 hamle yapmak için bu oyunu mu aldınız? Amaç bir hamleyse satranç da iş görürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 her gun 1 hamle nasil bir sabirdir abi? kafayi yerdim ben ahahahdlskjdkaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 postayla satranc oynayanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 saglikli degil bence fdjsk veya ya cok dede, ya da cok hipster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 6 tane oyun açtım abi ben bayıp turn beklemekten adf, günde 1 hamle overkill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Istersen 50 tane oyun acarsin, o zaman gunde 1 hamle hic de az gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ahanda hero academy gibi oyun buldum: epic arena http://store.steampowered.com/app/334030/ haydi hypelıyoruz, sirkette sıkılmaya cozum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 ben yoğunluktan anca öğlen nete bakabiliyorum 5dk ne sıkkınlığı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar