Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Önce adres: https://www.coursera.org/ Machine learningle ilgili videolar aranırken kendimi bu sitede buldum. Elemanlar, testistli üniversitelerin testisli hocalarını ayarlayıp; internetten herkese bedavaya ders verdirtmek üzerine bir site yapmışlar. Derslere kaydolup, o derslerin videolarını izlemekle beraber; sertifika almak isteyen olursa dersin ödevi, quizi, sınavı vs. ile uğraşabiliyormuş. Farklı alanlarda(bilgisayar, ekonomi, elektronik...), şimdilik, 117 tane ders görüküyor. Merak eden, şunu öğrensem iyi olurdu diyen olur belkim. (Ohoy, Scala'nın kitabını okumaya üşeniyodum yaratıcısı ders verecekmiş :d) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Obaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 ibretlik paylaşım aro kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Bir de şimdi şu siteyi buldum: http://www.class-central.com/ Coursera'nın yanında MIT-Harvard-Berkeley üçlüsünün de aynı kafada siteleri varmış ve yukardaki site üstünden tüm derslere(bitmiş, devam eden, gelecek) ulaşılabiliyor. Edit: Bitmiş olanların videolarına ulaşılamıyormuş ya da ben yetemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 çok var lan nası yeni keşfettiniz. udacity.com da iyidir bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Coursera açılalı bir sene bile olmamış ki diğerleri de zaten bunun ardından açılmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Hoba : ) süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Online universite gibi dusunun, var aslinda yeni bi fikir degil. Biraz farkli execute edilmis hali. Bir de amac bedava olmasi degil, su an bedava ileride paraliya gececeklermis, sertifikalar vs open universiteler gibi olacak kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Ben gamification a kayit oldum. Demo izledim oldukca guzele benziyo, kiz arkadasimda sustainability icin kayit oldu. Eger o konulara profesyonel anlamda merakli iseniz girmenizi oneririm. Hem su an bedava, hem de sertifika aliyosunuz, elinizde bi kagit olur o konuyla ilgili calisirsaniz ileride. Yararli yani, ama tarih kacirmayin. Hocalar cok iyi ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Derslere sonradan da kayıt yaptırılabiliyor; ama o zaman sertifika alamıyor diye biliyorum. Yine de en kötü ihtimal videolara ulaşılabiliyormuş: "This varies on a class-by-class basis, and is a decision that's left to the individual instructors and their respective universities. For the classes that we have currently running, you'll at least be able to watch the lecture videos, even if you joined late." http://help.coursera.org/customer/portal/articles/502626-can-i-join-a-class-that-has-already-started-can-i-enroll-late- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Iyiymis o da, o zaman, gecmis kurslara bakmamistim bakayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 gamificationa yazılmıştım bende. 27sinde başlıyor diye hatırlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 an itibariyle gamification sertifikasını kaptım. çocuğu koydum finalde, 30 üzerinden 29la. tabiki sona bıraktım burda da, deadlinea son 3 saat kala ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Phoenixlin said: (Ohoy, Scala'nın kitabını okumaya üşeniyodum yaratıcısı ders verecekmiş :d) nası bi sey oldu bu dünya, amma fantastikleştik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Scala dersi cok sukela ya. Video lecturelari biraz yetersiz buluyorum da odevler cok faideli oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Cuce said: Phoenixlin said: (Ohoy, Scala'nın kitabını okumaya üşeniyodum yaratıcısı ders verecekmiş :d) nası bi sey oldu bu dünya, amma fantastikleştik. İçinde ejderha, büyücü, kender olmayan kitapları okurken sıkılıyorum :( Bir de kimse beni bir ders kitabını sonuna kadar okuduğuna inandıramaz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Tebrikler Koç Uniye Hello! We are very excited to let you know that Coursera and Koc University, as part of the Global Translation Partners program, have been working to create fully Turkish translated course lectures for you! The following 3 courses will have 100% Turkish lecture subtitles and start soon: 1.Hollywood'un Dili: Hikaye Anlatımı, Ses ve Renk - Wesleyan Üniversitesi Sign Up » 2. İnsan Bilgisayar Etkileşimi - Stanford Üniversitesi Sign Up » 3. Oyunlaştırma - Pennsylvania Üniversitesi Once you sign up, you will be able to watch all the courses with Turkish subtitles by utilizing the "Closed Captioning" [cc] feature in the video player. Hope you enjoy these two courses. We will let you know when more courses are available in Turkish as well! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 moriarty said: Tebrikler Koç Uniye Hello! We are very excited to let you know that Coursera and Koc University, as part of the Global Translation Partners program, have been working to create fully Turkish translated course lectures for you! The following 3 courses will have 100% Turkish lecture subtitles and start soon: 1.Hollywood'un Dili: Hikaye Anlatımı, Ses ve Renk - Wesleyan Üniversitesi Sign Up » 2. İnsan Bilgisayar Etkileşimi - Stanford Üniversitesi Sign Up » 3. Oyunlaştırma - Pennsylvania Üniversitesi Once you sign up, you will be able to watch all the courses with Turkish subtitles by utilizing the "Closed Captioning" [cc] feature in the video player. Hope you enjoy these two courses. We will let you know when more courses are available in Turkish as well!bana da geldi mu mail adamlar aştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 bu arada şu an New Models of Business in Society ve Foundations of Business Strategy alıyorum, alan varsa bonec tarzı wota dayalı muhabbetler yapmak isteyen varsa ders üzerine özele beklerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 ayrıca çok zevk alabileceğinze inandığım bir ders var, kaçırmayın derim https://www.coursera.org/course/onlinegames Online Games: Literature, New Media, and Narrative Jay Clayton Focused on Tolkien and The Lord of the Rings Online, this course explores what happens to stories and films when they are turned into online games. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2013 sıkıcı geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Abi Koç'a helal olsun da anasını sattıklarıma, masterımın son dersini Coursera'dan alayım sizde kurtulun bende kurtuluyum diyorum; olmaz diyip dellendiriyolar beni -_-(Machine Learning masterı yapıp 1.5 senedir machine learning dersi almadım açmaya tenezzül etmedikleri için. Coursera sağolsun imdadıma yetişti de adamlar olmasaydı ötmüştüm) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 https://www.coursera.org/course/gamification türkçe subları var meraklısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralpb Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2013 Niye Koc Uni'nin tebrik edildigini birisi aciklayabilir mi? Ordan ders alinca kredili sisteme mi yaziyorlarmis, yoksa sadece cevirme icin mi bu kadar helal olsun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar