Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Çok param var,çok piyasayım fln sanmayın.Sadece bu parayı değerlendirmek istiyorum. 500-550 milyon civarı elime bir para geçecek.Bu para ile birşeyler almak istiyorum. Ne tavsiye edersiniz?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Öğrenim Kredisi falan mı? :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hmm çok ilginç bir konu ama bence kim ne söylese boş. Zevklerini falan yazsaydın birşeyler düşünebilirdik. Ben mesela o para ile bilgisayarımı upgrade ederim veya odama tesisat kurarım.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 i-pod al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bana gönder yengene doğum günü hediyesi alıcam.. :)[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- [Bu mesaj Acextar tarafından 03 Kasım 2004 21:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bilgisayarını upgrade edebilirsin..[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki: birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış 300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Holyman, 03 Kasım 2004 21:34 tarihinde demiş ki: hmm çok ilginç bir konu ama bence kim ne söylese boş. Zevklerini falan yazsaydın birşeyler düşünebilirdik. Ben mesela o para ile bilgisayarımı upgrade ederim veya odama tesisat kurarım. yeni upgrade ettim tesisat,abim saolsun :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 said: Kithnos, 03 Kasım 2004 21:35 tarihinde demiş ki: i-pod al war ztn[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 hem zenginim demiyon hemde i pod var bilgisayarın şahaneymiş:P bankaya yatır faizi en yüksek şekilde bi biriksin[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 git dolar/euro al koy kenara dursun .. illa harcican mı .bak zaten hersyin varmış millete ne aliim diosun .. benden söylemesi bi gün acil lazım olur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 elektro gitar ,sibirya kurdu,gamecube,ibiza da 2 gün tatil vs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 [Bu mesaj Borbag tarafından 03 Kasım 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paran varsa hemen bir şey almaya kasma. Ayır o paranın yarısını, hemen git bir bankaya (yapı kredi veya iş bankası gibi daha tanıdık ismi duyulmuş), hesap açtır, B tipi fon al paran dönmeye başlasın. İstersen bir kısmını euro olarak sakla, kalanını çok istersen harcarsın. Aklında kesin bir şey yoksa, biriktir dursun, canın bir şey çekince gider alırsın. Öteki türlü hem çarçur edersin, hem de üzülürsün sonra tüh bunu alırdım be diye. Ben yerinde olsam direkt yatırırım fona ve dövize, canım istediğinde tekrar paraya çevirir istediğimi almaca olayına girerim. Bir iktisatçı olarak görüşüm budur efendim.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 bence alma bişi borsaya fln yatır:) değerlendir paranı[signature][hline]"Ankara Savaşının Sebebi" Timur:Bayezid deden osman kılıcımı aldı kılıcımı geri istiyorum. Yıldırım Bayezid: oh oh +15 katana çıktı.Velin gelsim Timur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bonepart yoksa bizim evin burada gördüğüm Beyaz, full modif, içerisinde LCD ekranlarda "Hede Hödö systems---On Hede Hödö systems---OFF" yazan, mavi yanan sönen neonlu, ŞAHİN marka otomobil seninki miydi? Bilseydim selam verirdim :) Kardeşim yemesin çocuk parayı, yatırsın bankaya, büyüsün daha çok para olsun, onu yer sonra.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 sponsorum ol[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar