Loex Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 tabikide koydum zorunlu kalınca ama şikayet etmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 VazgectimSenden said: Yahu ketçap geldi hemen patates kızartmasına ve pizzaya sıktık burda okumayı bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleglaw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 pizza hut ın reklamı yapılıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 ben de bi keresinde pizzaya baklava şerbeti döktüm ilk lokmadan sonra bıraktım. bi daha da mutfağa girmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Sen ketçabın tadı kötü diye atarlanır " nayır,pizza yemeyecem. Bana suflemi getirin. " dersen, o sufleden ne hayır beklersin ki.. Ketçap bozuk çıkmış heriflerde kabul etmiş,yenisini getirelim demiş daha neyine atarın? İçimden bir ses eşini, sosyal ortamdaki sinirli erkek profilinle etkilemeye çalıştığını söylüyor, bilmem haksız mıyım ? asdfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cleglaw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 "sinirli erkek profiliyle etkilemeye çalışmak." eridim bittim ne güzel tespit. çok var lan bunlardan etrafımda işin garibi işe de yarıyo, biri de sakin-atarsız adama prim versin lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 O çok dert yandığın Pizza Hut Fransa'da kurtarıcım olmuştu, ben hiç olumsuz şeyler görmedim orada. Türkiye'de mal mal yönetilen düzensiz şubelere bakıp koca firma hakkında hemen olumsuz şekilde düşünme. Sen durumu atar üzerine atar yaparak çıkmaza sürmüşsün. Değişimlere hayır demişsin, sebep ? Ödemek zorunda olmadığın hesabı da gıkını çıkarmadan ödemişsin sonra buraya gelip burada atar yapmışsın. Bu söylemleri gayet kibar bir şekilde orada dile getirseydin senden hesap almazlardı. Ki hesap dediğinde 10 tl falan bunun için stres mi yapılır yahu salla gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar