yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yeni açılan bu metro tam çalışmaya başladı mı, kozyatağındaki istasyon nerede? google maps'ten link göndererek nah burada diyecek bir yiğit var mı? kadıköy kozyatağı kaç dakikadır? istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 açılmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 İstanbulda yaşasam her yere taksiyle giderdim sanırım. Çok ucuz lan taksimetre fiyatları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 17sinde başbakan açacakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 o metroyu az aşa yapabilseler çok efsane olacaktı da e5 kenarı metroyu napayım lan ben.ordan eve nasıl gelicem dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 aşağıda da banliyö var olm işte, onun da hattı yenileniyor vagonları da zaten yenilenmekte bir süredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Red said: o metroyu az aşa yapabilseler çok efsane olacaktı da e5 kenarı metroyu napayım lan ben.ordan eve nasıl gelicem dfs ara arterlere minibüs koydular işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki Beşiktaş'tan Kozyatağı'na nasıl gideyim ben? Öğlen saatinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 gitme çok sıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 3kmlik yere nasıl gideyim diyede sormuşsun dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Gebze-Harem ve Kartal-Kadıköy(E5ten) hatlarındaki minibüsleri ara hatlara koyacaklarmış, şöförler tırı vırı ediyor ama aslında daha çok kazanmaya başlayacaklar, zira kısa hatlar veya indi-bindi her zaman daha karlı oluyor 15-20 km oturup giden müşteriden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 wastyrx said: İstanbulda yaşasam her yere taksiyle giderdim sanırım. Çok ucuz lan taksimetre fiyatları ba şimd anlamadıgım şu var 10 metre yola 15 lira para alıyo bu taksiler yeşilköy-bakırköy arası 15 lira yeşilköy-taksim arası 30 lira nasıl oluyor bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 şu an viral aşamsında metro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Feuer said: wastyrx said: İstanbulda yaşasam her yere taksiyle giderdim sanırım. Çok ucuz lan taksimetre fiyatları ba şimd anlamadıgım şu var 10 metre yola 15 lira para alıyo bu taksiler yeşilköy-bakırköy arası 15 lira yeşilköy-taksim arası 30 lira nasıl oluyor bu ? Valla bilmiyorum nasıl oluyor da ankarada 8 km yola verdiğin parayla istanbula geliyorsun rahat koltukla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 onu tünelle avrupaya bağladıkları zaman baya efsanevi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 yav said: Teşekkür ederim arkadaşlar. Peki Beşiktaş'tan Kozyatağı'na nasıl gideyim ben? Öğlen saatinde.129t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 eyvallah ben şimdi üsküdar veya kadıköy vapuruna binip inip bincek dolmuş arayacaktım iyi oldu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 beşiktaştan eger kafan rtahatsa vapur + minibus yapılabilir kozyatagı baya geniş bi arazi carrefourda kozyatagi erenkoyun ustude nereye gidiceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 erenköy carrefour'un oraya gidecem ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 erenköy carrefour dediğin kozyatağı carrefour'dur herhalde, e5 üzerindeki, bauhaus'un falan oradaki. 129t direk orada indiriyor, üst geçitten iniyorsun bitiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 evet işte o carrefour. karıştırmışım arkaarkaya gelince isimler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Vapour minibus kombosu daha iyi olmaz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 ben de öyle düşünmüştüm :D ya ben metro sormaya geldim zaten yoksa biliyorum yolu o kadar da değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 aynı sekilde uskudar + kozyatagı minubusude olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 lan bu istanbul metrosu nasıl bi metrodur dün ataturk havalimanından besiktasa gideyim dedim bindim jetonu attım indim aktarmada yine jeton sdfdsf neyse attim 2. aktarma yine jeton. ya bırak dedim gülerek taksiye bindim zaten metromu tramvay mı belli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar