reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Fistan said: reyou said: Fistan said: iyi iyi subway batmadan yiyebilmissin http://www.forbes.com/sites/caroltice/2012/05/09/the-top-10-fast-growing-franchise-chains-that-powered-through-the-recession/ subwayi bilmeyen mi var da forbesten link vermişssin en büyük fastfood şirketlerinden biri ama bir de türkiye subway i arastirsaydın 1999 dan günümüze :) önceden 20 civarında subway vardı. 13 senede şube sayısı şu an 17 mi ne. nette cok fazla bilgi yok eski subway tr hakkında, yaşın tutuyor mu bilmiyorumi bilmedigin kesin o zamanki subwayleri. turkiyede tutmadı.şimdilerde minik dükkanlarla tekrar girme çabasında. bu kadar büyük bir fast food zinciri 10 yıldır türkiyede bişey yapamamışsa ? bosuna nefesini tuketmissin, batmaz yani demek istedim ben :) turkiye pazarindan cekilmesi demek batmasi anlamina gelmiyo. franchising yapiyo adamlar gelip kendisi acmiyolar, parasini aliyo telif parasi veren adam batiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 einstein.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 afferim, bilime saygi, kendine saygi demektir.swf sdfssdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 beyler turkiyede baya pahali ama yurt disinda tl ye gore hesaplasaniz bile baya ucuz. 15 lik 4 e denk geliyo 30 lukta 6 ya falan denk geliyo. ama turkiyede millet bu fahis fiyatlari gorunce bu ota para vercegime gider kebab yerim mantigi olusuyor. ama yurt disinda baya ilgi goruyor benim bildigim yani ne zaman gitsem kuyruk olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Yurtdışında da diğer fastfood ürünleriyle karşılaştırıldığında pahalı esasen. Misal kol gibi dürüm döner veya Nordsee'de sandviç 3.30'ken subwayden 30cm yemeye kalksan eğer sub des tages falan yemezsen (5'e geliyor o) 6-8 euro arası para veriyorsun. 6-8 euro arasına mc ve burger'ın en doyurucu menüleri var. 10-12 euro arasına çıkarsan da gidip adam gibi yemek yiyebiliyorsun zaten. Subway'in olayı içeriğinin güzel olması, hesaplı diye yenecek şey değil. Btw, Almanya'da subway tavuğundan zehirlendim ben geçtiğimiz kış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 dogru o konuda haklisin kol gibi doner baya ucuz ama cok yagli be abi araplar yapiyor bide hic hijyenik gelmiyor :P 2 3 lira daha fazla veririm mis gibi saglikli sandivicimi yerim yani ama trde tabiki olcak is degil. bide niye tavuk koyduruyon abi tavuk yiceksen git donerciye :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ben hiç arap dönerciye denk gelmedim çok şükür de etleri tatsız. Salam tarzı şeyleri pek sevmediğimden ve hazır yiyeceksem etli yemeliyim kafası yüzünden ya tavuk ya kırmızı et tercih ediyorum subway'de de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 valla bizim orda yaygin baya araplar, turk yerleride var ama benim guzargahlarimda degil hicbiri malesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar