Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[Is ilani] System admin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ilgilenen olursa,

http://www.yenibiris.com/cenicon_bilisim_iletisim_televizyon_radyo_yayincilik_ve_medya_hizmetleri_san_tic_as/sistem_yoneticisi/350348.ilan?Keyword=cenicon&AdLocID=831031#
Mesaj tarihi:
bende bu konuyu merak ediyordum bu tarz ilanlara başarıyla kabul edilen insanlar kaç para maaş alıyor üstüne üstlük bu nitelikleri öğrenmek için neler yapıyorlar?
Mesaj tarihi:
Aylık 4.800 üstü ver, 2 senelik sözleşme isterim anında. İmzaları attığımız gibi çalıştığım medya grubundan çıkıp çalışmaya başlarım.

İlandaki Linux ve Bash/SQL tarafında eksiklerim var. Onları da en kısa zamanda giderebilirim.
Mesaj tarihi:
Benim calistigim sirket degil o yuzden fiyat araligi ve diger bilgilere erisimim ne yazik ki yok.

2 yillik is tercrubesine genel de efektif yapilan stajlar da dahil ediliyor, cok takilmayin yil olayina.
Mesaj tarihi:
di said:

Abi o en basta ki "en az 2 sene"yi 5-6 falan yapsinlar bari. Hem 1500-in-1 eleman olup hem de 2 sene deneyim sahibi olunmaz gibi. =)

Ozelliklere bir daha baktim da, 1500 degil pek. Zaten generic bahsedilmis ama agirlikli olarak *nix tabanli bir IT ci zaten listenin yuzde 80 ine direk hakimdir.
Mesaj tarihi:
Yok be bi. Isin icine vindoz da bilsin, sql de bilsin, network bilip ustune IPS/IDS cihaz yonetsin dedin mi karisiyor o is.

Ha bilmekten kasit nedir o da etkili tabi.
Mesaj tarihi:
biraz alakasız olacak ama bu konularda kendini geliştirmek için nereden başlamak lazım?

hani ne bileyim ben bilişim sistemleri konusunda kendimi geliştirmek istiyorum diyenler için informal bir kaynak var mı?
Mesaj tarihi:
Meov said:

biraz alakasız olacak ama bu konularda kendini geliştirmek için nereden başlamak lazım?

hani ne bileyim ben bilişim sistemleri konusunda kendimi geliştirmek istiyorum diyenler için informal bir kaynak var mı?

bi şirketten başlaman lazım
  • Yeni Oluştur...