Murray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ya abi normal mi şimdi 20 liralık yarım yamalak oyunun 27373737 tane dlcsinin adeti oyunun kendisi kadar fiyattan çıkması? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Evet, normal. Oyun o fiyattan çıkmadı ki. Zaman geçtikçe oyun ve eski dlcleri ucuzluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Komutan said: Nigger_of_the_sand said: Oyuna yatirim yapmis ve oynayan biri olarak satis politikalarini elestirmeye hakkim vardir. Begenmiyorsan almazsin diye birsey yok, su babanizin dukkanini koruyor edasiyla oyun, dizi, film koruma huyunuzdan vazgecin. Senin beğenmediğini söyleme hakkın varsa, benim de beğendiğimi söyleme hakkım var. Kaldı ki ben senin eleştirmeye hakkın yok gibi bir şey söylemedim, eleştirinin saçma olduğunu söylüyorum. "Beğenmiyorsan almazsın" lafını fazla konuşma anlamında değil, gerçek manasıyla böyle bir seçeneğin olduğunu anlatmak için söylüyorum. Çünkü bütün argümanların senin tüketici olarak bunu alma zorunluluğu hissetmene bağlanıyor. Ben sen begendigini soyleyemezsin diye birsey demedim ki? Senin hakkini kisitlayici birsey soylemedim ben, senin oyunun pazarlanma seklini sevmeni engelleyen de yok. Senin burada pozitif bir taraftar olusun benim soz hakkimi kisitlamana da hak tanimiyor. Konunun benim almama ozgurlugum ile alakasi olmadigi alintilayarak cevap verdigin mesajda gayet acik durumda. Ben oyun bana iskence yaptigi icin sikayet etmiyorum, oyunu almayinca pazarlama politikasi degismiyor. Ilk yatirimci, sonra da tuketici olarak bana vaadedileni, sunulani ve benden talep edileni elestirebilirim. Hem firmaya hem oyun serilerine senelerdir sadik kalmis bir oyuncu olarak beklentiye sahip olmak yine hakkimdir. Yarin EU5 diye bir oyun cikarip benim erisimimin ya da begenimin disinda konumlandirsalar benim verecegim tepki oyunu almamak ile sinirli kalamaz, kimsenin tepki capinin eylemsizlik ile sinirlandirilmasini da bekleyemezsin. Adamlarin yaptigi seyin legit olusu, bunu yapmaya haklari olusu, benim bu kontrata girmeme hakkina sahip olusum yapilanin etik gerekceler ile elestirilemeyecegi anlamina gelmiyor. Paradox batmasin, Paradox para kazansin. Ama icimizden geldiginde de hosumuza gitmeyen durumlari konusabilelim bir zahmet. Benim soz hakkim oyuna vermeyi reddedecegim paradan ibaret degil once sunu bir bilelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Ya abi oyunun bütün dlcleri indirim zamanı 185 tl ediyor ya. Bunun neresi normal. Oyunu ister desteklesin, ister desteklemesin. Paradox'u severim ama bu politikaları sıktı yani. Blizzard'dan örnekler gelmiş madem mesela, adamlar hala diablo 2'ye destek veriyor dlc istediler mi ? Geçen ladder resetlendi hatta. Hayır ek paketlerin içeriği de öyle doyurucu değil ki. 6 tane ek paket çıkmış yanılmıyorsam. Unit pack, content pack filan yarısı çöp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 ya birader trolmüsünüz malmısınız anlamadım.niye bütün dlclerini en yüksek indirimsiz fiyattan toplayıp haltmış gibi tekrarlıyosun? hepsini almassan oynadığın oyun olmuyomu? al işte 6 tanesi hariç çöpmüş zaten gerisi.e alma ozaman çöp olarak gördüklerini? canının çektiğini al? hakkaten aptal olmak lazım sürekli sürekli tekrarlıyosunuz şunu,çok dlc çıkarıyolar.ulan almak zorunda değilsin hepsini işte tövbe tövbe ya adamlar completionist,illa hepsini alıcaklar alırlarsa. fm veya civ gibi her sene çıkarsalar bitane yeni oyun bukadar dlc kasıcaklarına gücüne gitmeyecek yani. uğraştığınız firmada paradox lan.küçücük firma.başka adamların yaptığı oyun türünde oyun yapan firma yok.crusader kingsten kazandıkları paraylada obsidian ile ortaklık kurup tyranny i çıkardılar saolsunlar.şu adamlar olmasa ortada oynanıcak oyun yok adam gibi witcher mitcher ı saymassan. ama çok dlc çıkarıyolar 3 sene boyunca aynı oyunu oynuyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bu kadar yazilanin ustune hala "begenmiyosan alma" edebiyati yapiyorsan malligi baskasinda arama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 al ozaman abi hepsini al.afrikalısınıda al japonunu da al al mk.müziğinide al arkada kalmasın beğenmiyosan almassın zaten adı üstünde bu ''DLC''.hepsi biarada da değil bi paket olarak ki aradan sevdiğin ilgini çekeni alabil.ama ejderha olunca kafa almıyo demekki bu tür ayrımları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Nigger_of_the_sand said: Oyuna yatirim yapmis ve oynayan biri olarak satis politikalarini elestirmeye hakkim vardir. Begenmiyorsan almazsin diye birsey yok, su babanizin dukkanini koruyor edasiyla oyun, dizi, film koruma huyunuzdan vazgecin. Nigger_of_the_sand said: Ben sen begendigini soyleyemezsin diye birsey demedim ki? Siyahla gösterdiğim kısımdan o sonuç çıkıyor. Direk parasal çıkarı olmayan birisinin beğendiği bir şeyi savunmaması gerektiğini söylüyorsun. İşin ilginci mesajının geri kalanında da sanki ben veya bir başkası senin konuşma hakkın yok demiş gibi davranıyorsun. Halbuki böyle bir şey söyleyen olmadı. Tekrar ediyorum, "Beğenmiyorsan almazsın" beğenmediğini söyleyemezsin anlamına gelmiyor, beğenmediğin şey dlcler olduğu için böyle bir seçeneğin var diyorum. Dlc'deki şunu beğendim de bunu beğenmedim diyorsan, o Paradox'un dlc politikasıyla ilgili değil oyunun mekanikleriyle ilgili bir tartışma. Dlc yerine yeni oyun çıkarsalar onda da beğeneceğin ve beğenmeyeceğin şeyler olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Rave'in eniştesi paradoxta müdür galiba, adamlar kendilerini bu kadar savunmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 çok dlc çıkartıyor diye firma eleştiren adamların aptal argümanlarının karşısında eniştem müdür olmasada biyerde savunurum firmayı np. bu 3 sene içinde eu5-6 diye gitselerdi sürekli dlc çıkarmak yerine eyvallah diyosunuz bide işin komiği.bu kafadaki adamlarla neyi tartışırsınki. vikingste horde dlcsi vikinglere bişey ekliyo demişsin bide.vikings in dlcsi vikings.eventi zartı zurtu içinde.gidip 1-2 mekaniğini değiştiricekse sadece niye alıyımki hordeuda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 _Rave said: al ozaman abi hepsini al.afrikalısınıda al japonunu da al al mk.müziğinide al arkada kalmasın beğenmiyosan almassın zaten adı üstünde bu ''DLC''.hepsi biarada da değil bi paket olarak ki aradan sevdiğin ilgini çekeni alabil.ama ejderha olunca kafa almıyo demekki bu tür ayrımları Begenmiyorum diye birsey demedim ki, surekli para vermek istemiyorum diyorum. Komutan said: Nigger_of_the_sand said: Oyuna yatirim yapmis ve oynayan biri olarak satis politikalarini elestirmeye hakkim vardir. Begenmiyorsan almazsin diye birsey yok, su babanizin dukkanini koruyor edasiyla oyun, dizi, film koruma huyunuzdan vazgecin. Nigger_of_the_sand said: Ben sen begendigini soyleyemezsin diye birsey demedim ki? Siyahla gösterdiğim kısımdan o sonuç çıkıyor. Direk parasal çıkarı olmayan birisinin beğendiği bir şeyi savunmaması gerektiğini söylüyorsun. İşin ilginci mesajının geri kalanında da sanki ben veya bir başkası senin konuşma hakkın yok demiş gibi davranıyorsun. Halbuki böyle bir şey söyleyen olmadı. Tekrar ediyorum, "Beğenmiyorsan almazsın" beğenmediğini söyleyemezsin anlamına gelmiyor, beğenmediğin şey dlcler olduğu için böyle bir seçeneğin var diyorum. Dlc'deki şunu beğendim de bunu beğenmedim diyorsan, o Paradox'un dlc politikasıyla ilgili değil oyunun mekanikleriyle ilgili bir tartışma. Dlc yerine yeni oyun çıkarsalar onda da beğeneceğin ve beğenmeyeceğin şeyler olacaktır. Siyahla gosterdigin yerden oyle bir anlam cikmiyor. Ayrica siyahla gosterdigin yer senin "begenmiyorsan almayacaksin" benzeri birsey soylemen uzerine sarfedilmisti. Bir yandan iste aynen boyle seyler soyleyip, "sikayet etmen sacma" deyip sonra "ben sana sikayet etme demiyorum" demek lafta kaliyor yani. Benim sikayet etmem ile bir sikintin olmasa soylediklerin, yaklasimin boyle olmazdi. Dlclerin begendigim yerleri de var begenmedigim yerleri de var. Oyunu degistiren sey dlc ise tabi ki dlc politikasiyla ilgilidir bu. Mesele oyunun kotulugu degil, oyuna nasil degisikliklerin yapildigi ve ne karsiliginda bizlere sunuldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Çünkü o 1-2 mekanik oyunu komple değiştirebiliyor. En basitinden eu4'deki development mevzusu bile adilik, başka bir şey değil. "Sen istiyor şehir geliştirmek ödeyecek 24 TL daha". Böyle oyun politikası savunulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 _Rave said: çok dlc çıkartıyor diye firma eleştiren adamların aptal argümanlarının karşısında eniştem müdür olmasada biyerde savunurum firmayı np. bu 3 sene içinde eu5-6 diye gitselerdi sürekli dlc çıkarmak yerine eyvallah diyosunuz bide işin komiği.bu kafadaki adamlarla neyi tartışırsınki. vikingste horde dlcsi vikinglere bişey ekliyo demişsin bide.vikings in dlcsi vikings.eventi zartı zurtu içinde.gidip 1-2 mekaniğini değiştiricekse sadece niye alıyımki hordeuda? Kendi kafanda sekillendirmissin bu cumleyi. 3 senede 2 oyun cikarsalardi da "bizi enayi yerine mi koyuyon" derdik heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Hayır, bir dlcdeki mekaniklerin bir kısmının hoşuna gitmediğini söylüyorsan o dlc politikası ile ilgili bir tartışma değildir. Çünkü söz konusu mekanikler bedava da eklense sevmeyeceksin, yeni oyun olarak da çıksa sevmeyeceksin. Bakın olayı netleştirmek adına size ne istediğinizi sorayım: 1- Paradox dlc çıkarmasın mı? 2- Bedava mı çıkarsın? 3- Yoksa paralı çıkarsın ama sadece sizin istediğiniz mekaniklerle mi cıkarsın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Cevap veriyorum, 10 tane dlcyi bir dlc olarak 24 liradan satsın, 10 tane dlcyi gıdım gıdım değişikliklerle adeti 24 liradan değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 çok var şunu yapan firma.direk kafadan sayayım hatta,firaxis civ serisinden ca total war serisini veya football manager serisini.bu duruma alışılmış ama heralde kimse artık laf etmiyor bunlara.kabullenilmiş ve geçilmiş. herneyse babamın şirketi değil paradox ama beni zerre kadar rahatsız etmiyor dlc politikaları.ck2de 3 eu4te 6-7 dlc yüklü.helalı hoş olsun verdiğim parayı tonla oyun saatiyle çıkardım.iyide para kazansınlar euların tyranny nin devamı çıksın.bu adamların oyunları hariç oyun uzun süredir oynamıyorum muhtemelen. nigger işin komiği bukadar eleştirmene rağmen paradox oyunlarını en çok oynayan adamlardan birisin forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Bu oyunları çoğunluğu maaşla çalışan kişilerin yaptığını biliyorsun umarım. Hani işin tam maliyeti ne kadardır, bir miktar daha ucuz olabilir mi bilemem ama 10 dlcyi birden çıkarıp 24 liraya piyasaya sürmeleri gerçekçi bir beklenti değil. Edit: Yanlış görmüşüm, adedi 24 lira olmasın, toptan çok para alsınlar diyorsun sanırım. O dediğinin yerine parça parça satmaları ile tüketicinin daha çok seçeneği oluyor. İstemediğin kısımları almıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Murray said: Cevap veriyorum, 10 tane dlcyi bir dlc olarak 24 liradan satsın, 10 tane dlcyi gıdım gıdım değişikliklerle adeti 24 liradan değil. bak işte hala anlamıyosun.veya okumuyomusun bilmiyorum. bu dlcler hepsi istifçi gibi alınsın diye değil ilgini çekeni al diye.onun için toptancı gibi satmamaları normal.burda sorun yaşıyoruz senle.bide euya harita boyama simulatoru diyodun sen.zevkine hitap etmiyosa niye rahatsız ediyoki bu durum seni. ben zevkime hitap etmeyen şeyi almıyorum,sanada tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Komutan said: Hayır, bir dlcdeki mekaniklerin bir kısmının hoşuna gitmediğini söylüyorsan o dlc politikası ile ilgili bir tartışma değildir. Çünkü söz konusu mekanikler bedava da eklense sevmeyeceksin, yeni oyun olarak da çıksa sevmeyeceksin. Bakın olayı netleştirmek adına size ne istediğinizi sorayım: 1- Paradox dlc çıkarmasın mı? 2- Bedava mı çıkarsın? 3- Yoksa paralı çıkarsın ama sadece sizin istediğiniz mekaniklerle mi cıkarsın? Sevmedigim bir degisikligi bedavaya getirseler ayri elestiririm, dlc olarak getirseler ayri elestiririm, yeni oyun olarak piyasaya surseler ayri elestiririm. Kaldi ki benim tartismamin anafikri dlclerin getirdiklerinin kotu oluslari degil. Dedigim gibi, sevdigim yenilikler de var sevmediklerim de var. Yani o kadar yazdigim arasindan meselenin dlclerin oyunu kotu yonde degistirmesi oldugunu nasil cikardin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Promenader said: BonePART said: Bide abi ruleseti geçtim her DLC de content var. Mesela fetish dinini expand etmeleri şart mıydı. Yooo. Ama adamlar geliştirdi işte. Son patchde mesela denmark expand olmuş mis gibi aç oyna işte. Danimarka patch dediğin danimarkaya annex all eventi eklenmiş o kadar. 10 province ülke ama fransa + avusturya + ottoyu aynı anda yeniyor. Paradoxun olayı ülke dlcsi getirip o ülkeyi 1500de wc yapacak hale getirmek, sonraki patchlerde de nerfleyip OYUNU PATCHLİYORUZ İYİSİNİZ HADİ demek. Bi de eu4teki estate, ck2deki infamy gibi aptal aptal sistemler getirip oyunu iyice bok etmek. bonepart diyince bi girip deniyim dedim de hakkaten danimarka baya op olmuş.özellikle komşularına göre aşırı derecede güçlü olmuş bencede. ülke dlcsi değil buarada.beleş update idi bu.ülke dlcsi diye bişey hiç getirmedi paradox.wowun class politikasıyla karıştırmışın o olayı. buarada skin pack var sanırım iskandinav ülkelerinde,güzel görünüyor. dağlar güzel olmuş buarada.combat widthin kalkması küçük ülkeleri baya zorlıcak muhtemelen ama oyun stratejisini baya değiştirmiş.savoy ile fransaya 1vs1 atıyodum öbür türlüde dağları kullanarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Nigger_of_the_sand said: Sevmedigim bir degisikligi bedavaya getirseler ayri elestiririm, dlc olarak getirseler ayri elestiririm, yeni oyun olarak piyasaya surseler ayri elestiririm. Kaldi ki benim tartismamin anafikri dlclerin getirdiklerinin kotu oluslari degil. Dedigim gibi, sevdigim yenilikler de var sevmediklerim de var. Yani o kadar yazdigim arasindan meselenin dlclerin oyunu kotu yonde degistirmesi oldugunu nasil cikardin? Estates'i beğenmediğin için Cossacks'ı kapattığını söylemenden. Ama tamam zaten, burada asıl tartışılan konu Paradox'un dlc politikası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 _Rave said: çok var şunu yapan firma.direk kafadan sayayım hatta,firaxis civ serisinden ca total war serisini veya football manager serisini.bu duruma alışılmış ama heralde kimse artık laf etmiyor bunlara.kabullenilmiş ve geçilmiş. herneyse babamın şirketi değil paradox ama beni zerre kadar rahatsız etmiyor dlc politikaları.ck2de 3 eu4te 6-7 dlc yüklü.helalı hoş olsun verdiğim parayı tonla oyun saatiyle çıkardım.iyide para kazansınlar euların tyranny nin devamı çıksın.bu adamların oyunları hariç oyun uzun süredir oynamıyorum muhtemelen. nigger işin komiği bukadar eleştirmene rağmen paradox oyunlarını en çok oynayan adamlardan birisin forumda. Bir huloog diye nara atmadigin kalmis surda. Tasvip etmenin de bir ayari vardir, bize nispet olsun diye bu kadar gaza basmak nedir yahu. Hayir ne olacak ki elestirdigim halde oyunlarini oynasam? Insanin serefiyle haysiyetiyle mi alakali bu konu? Bir begenmiyorsan alma diyorsunuz simdi de Paradox oyunlarini oynuyor olmami bir celiski olarak sunuyorsun. E adamlara yatirim yapmisim ki karsiliginda elestirimi de dile getiriyorum? Ben Paradox kuzey kutbunda foklari katlediyor diye elestirmiyorum, icinde bulundugum kontrat bazi acilardan beni tatmin etmedigi icin elestirdim. Kaldi ki ben Paradox'u elestirmekten cok sizlere laf anlatmak icin enerji harciyorum burda, yoksa top 5 scumbag oyun firmasi arasinda Paradox'u saymam ya da Paradox'un ocagina atesler yagsin istedigim falan yok. Komutan said: Bu oyunları çoğunluğu maaşla çalışan kişilerin yaptığını biliyorsun umarım. Buna deginildi. Tuketici faydalandigi servisin/urunun karsiligini odemekle yukumludur, arzi saglayan sirketin elemanlarinin maasini odemekle degil. Maaslari, sirketin operasyon masraflarini, surdurulebilirligini karsilayacak sekilde hizmet uretmek, ve sattigi urunlerden aldigi kaynagi bunlari karsilayacak sekilde yonlendirmek sirketin sorumlulugundadir, tuketicinin degil. Kisacasi uretici beni urunle ikna eder, masraflari ile degil. Ben beni ikna etmek istedigi urunlerde bana hitap eden seylerden cok onun kazanc kaygisini gormeye basladigim an soguyorum haliyle, burada dile getirilen de budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Evet, ama bir tüketicinin bir firmanın yaptığı ürünleri yok fiyatına satmasını beklemesi makul bir beklenti değil. O cümleyi, belirttiğim gibi, Murray'in dediğini yanlış anlayıp 10 dlcnin 24 TL gibi düşük bir fiyata satılmasına karşı yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2016 _Rave said: ülke dlcsi değil buarada.beleş update idi bu.ülke dlcsi diye bişey hiç getirmedi paradox.wowun class politikasıyla karıştırmışın o olayı. ülke dlcsinden kastım 2-3 ülkeye yönetim biçimi event vs. getiren dlcler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2016 bu arada abicim 185 tl 185 tl diyosunuzda oyunu indirim doneminde düzgün paketli halde alırsan 60 tl ye felan alıyosun oyun + 5 dlc felan 20 tl son 2 dlcsi 25 25 felan oluyo genelde 180 tl ye neden aliyosun ki oynu hadi onu gectim adamlar yeni dlc cıkarmıs indirimsiz donemde butun dlc ler dahil 180e alıyorum diyosun ulan pes 2017 cıkıyo 300 lira tek deişen ronalde a takımında mı b takımınd amı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar