Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Europa Universalis 4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bölgelerininyarısnıdna coğu rebelın dinindense kabul edebilyosun state religion deişimini. ama yok eastern olmuyo o zamanda mevcut dininle diel baslangıc dininle ilgili.
Mesaj tarihi:
hee baska bi yere gonderip tekrar olduğu yere falan absıp iptal ediyodum movementı ekisi gibi.

ama bu son patchten sonra trade fleetler her bölge gectiğinde uyarı veriyo durmadan
Mesaj tarihi:
Cuce said:

hee baska bi yere gonderip tekrar olduğu yere falan absıp iptal ediyodum movementı ekisi gibi.

ama bu son patchten sonra trade fleetler her bölge gectiğinde uyarı veriyo durmadan

ben de lock yazınca shattered army hareket ettirilebiliyor sandım, bunlar neyi yasaklamış ya böyle oha

gerçi benim işime gelir benden çok ai abuselüyodu onu
Mesaj tarihi:
85'tede moskova... yeni sistemle büyük bölgeleri isgal etmek zevkli olmus. her svasın basında 1 infantary 1 arti stackleri ayırmak her savas sonunda toplamak bitmiş.
Mesaj tarihi:
bid eilk kez basıma sole bişi geldi, gürcistanla gazikumuh savasıyodu bende girdim gürcistana, hatta farkında deildim savasın, gazikumuhu adamların kapitalınden uzaklastırmak icin sekil mekil ypatım, neyse sonra georgia'yı vassalladım, cat gazikumhla savasa devam etti oyun benimle. onlarıda alıp georgia'ya kattım hop relation +12 oldu daha yeni işgal ettiğim adamla.
Mesaj tarihi:
BonePART said:

bişi sorcam ya
bu develeopmentlar nasıl arttırılıyo
yanındaki dugme pasif gibi bende su an
bişi mi yapmam lazım
nasıl harıcam xtra puanları

vallaha cıldırcam
bişiyi yanlıs yapıyorum ben,tooltip cıkıyo ama basılmıyor dugmeye
Mesaj tarihi:
yeni ülkem RAVENSBURG ya
http://www.eu4wiki.com/images/2/27/Ravensburg.png

20 senede 6 katına cıkardım toprakları cok karizma

RAVENSBURRGGGGG

ne altısı 10 katı hatta galba swisi annexledim yukardanda wüzburgumu ne vassal feedleyip anexledim
Mesaj tarihi:
idealar full
techte en az 30%la acıyorum
buna ragmen hala full monarch pointler
dumplıcak bir sey yok
stability 3
herkexzi convert ettim inglize

ama 40 k man power var
nasıl bi sefalet anamadım
  • Yeni Oluştur...