Cuce Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2015 bölgelerininyarısnıdna coğu rebelın dinindense kabul edebilyosun state religion deişimini. ama yok eastern olmuyo o zamanda mevcut dininle diel baslangıc dininle ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bütün beylikler zaten ottoman techte deil miydi adı değişmiş sanki bence sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 muslumdu sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yok ya beylikler ottomandı karaman oleydi en azından dun 3 defa iron man holy sea denedim cok zor lan fransa ally olmuyor inatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Cuce said: - Unit movement lock can no longer be bypassed by issuing another move order. ne güzel abuseluyodum valla oha öyle bir bug mı vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 hee baska bi yere gonderip tekrar olduğu yere falan absıp iptal ediyodum movementı ekisi gibi. ama bu son patchten sonra trade fleetler her bölge gectiğinde uyarı veriyo durmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 1 2 saat zamanım var multi atmak isteyen olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Cuce said: hee baska bi yere gonderip tekrar olduğu yere falan absıp iptal ediyodum movementı ekisi gibi. ama bu son patchten sonra trade fleetler her bölge gectiğinde uyarı veriyo durmadan ben de lock yazınca shattered army hareket ettirilebiliyor sandım, bunlar neyi yasaklamış ya böyle oha gerçi benim işime gelir benden çok ai abuselüyodu onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 ay 1480'de aldım viyanayi. cok garip olmus bu baskent alma olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bişi sorcam ya bu develeopmentlar nasıl arttırılıyo yanındaki dugme pasif gibi bende su an bişi mi yapmam lazım nasıl harıcam xtra puanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 85'tede moskova... yeni sistemle büyük bölgeleri isgal etmek zevkli olmus. her svasın basında 1 infantary 1 arti stackleri ayırmak her savas sonunda toplamak bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bid eilk kez basıma sole bişi geldi, gürcistanla gazikumuh savasıyodu bende girdim gürcistana, hatta farkında deildim savasın, gazikumuhu adamların kapitalınden uzaklastırmak icin sekil mekil ypatım, neyse sonra georgia'yı vassalladım, cat gazikumhla savasa devam etti oyun benimle. onlarıda alıp georgia'ya kattım hop relation +12 oldu daha yeni işgal ettiğim adamla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 BonePART said: bişi sorcam ya bu develeopmentlar nasıl arttırılıyo yanındaki dugme pasif gibi bende su an bişi mi yapmam lazım nasıl harıcam xtra puanları vallaha cıldırcam bişiyi yanlıs yapıyorum ben,tooltip cıkıyo ama basılmıyor dugmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 nası ya, seye basamıyomusun 3 tusa ordaki? hangimillet hangi medeniyet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 aa bu arada common sense yoksa bile developmetn sistemine geciyo oyun ama yapamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 oha abi ebesinin seyi aynen odur o zaman sorun abi peki nasıl bi mantık bu napıcam ben extra puanları binada yapılmıyo bole angut bir şey olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bende yok sense, galba kendi yükseltiyor levelını belli bi süre sonra, baya fransız kaldım sisteme ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 abi zaten beles gelmeyen bi upg etme var bide parlemento, geri kalan seyler beleş gelmiş oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 yeni ülkem RAVENSBURG ya http://www.eu4wiki.com/images/2/27/Ravensburg.png 20 senede 6 katına cıkardım toprakları cok karizma RAVENSBURRGGGGG ne altısı 10 katı hatta galba swisi annexledim yukardanda wüzburgumu ne vassal feedleyip anexledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 embassy eksiklğini hissetiriyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 bu arada www.paradoxfan.com sunucu problemlerini halledip yeniden yayına girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 abi inanılmaz surekli caplenmiş monarch pointlerle geziyorum cıldırıcam harcayamıyorum got gibi kaldı sehirlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hja sen free city oynuyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 idealar full bide tech barajınımı aştın üstüne ? 1 den fazla province olursa free cityi özeligini kaybediyon, oligarşik oluyo yönetim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 idealar full techte en az 30%la acıyorum buna ragmen hala full monarch pointler dumplıcak bir sey yok stability 3 herkexzi convert ettim inglize ama 40 k man power var nasıl bi sefalet anamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar