dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Masakari said: Kitliyorum direk. düşünmedim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Red said: bende muhtemelen bikaç seneye kelim bütün sülalem kel.o yuzden kendimi kelliğe alıştırıyorum.sonra şok olmasın sdf zaten baya dökülyor ve tepeden seyreldi aynen al bendende o kadar ben alıştırmak yerine son çareleri arıyorum işte sonuç değişmiyecek ama daha fazla dökülürse özgüven falan kalmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Özgüvenimi hiçbi zaman fiziksel özelliklerime bağlamadım abi böylelikle çok rahatım.. 120 kiloyum , 187 boyum var yani ayı gibiyim. Onun için zaten kötü durumdayım saçımda dökülse daha kötü olamam heralde :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 suBzer0 said: Özgüvenimi hiçbi zaman fiziksel özelliklerime bağlamadım abi böylelikle çok rahatım.. 120 kiloyum , 187 boyum var yani ayı gibiyim. Onun için zaten kötü durumdayım saçımda dökülse daha kötü olamam heralde :P asyalı olmak vardı ne kel gördüm ne de çok şişman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 suBzer0 said: Özgüvenimi hiçbi zaman fiziksel özelliklerime bağlamadım abi böylelikle çok rahatım.. 120 kiloyum , 187 boyum var yani ayı gibiyim. Onun için zaten kötü durumdayım saçımda dökülse daha kötü olamam heralde :P subzero'ya 2soru sormak istiyorum 1.evli ya da nişanlı mısın? 2.aylık gelirin 5k$dan fazla mı? evet hayır yeterli. başka sorum yok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 subzero bizi kandırabilirsin ama kendini asla sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 sdsfdf abi sorulara cevabım evet ama bu senelerdir böyle bende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 i rest my case Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 dasaaa said: Masakari said: Kitliyorum direk. düşünmedim değil. aahfıgk, tamam istediğim etkiyi bırakmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 İmzana havale ediyoruz seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 allahın kelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 ya ateist ise... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 izmirin kavakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Sparkcaster said: allahın kelleri yaş kaç ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Yasi bilmem de boy cok , diklenemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tutan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 yok dikleneceğimden değil ya :D yaş ilerlesin seni de görücem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bende sarımsak özlü bi şampuan kullanıyorum ve yanında losyon veriyorlar. İlk başlarda sanki bi etki oldu gibiydi. Tam da emin değilim ama bana öyle geliyor kandırma kendini fenn falan diyordum ama başkasına sorduğumda ufaktan var dedi sonra losyonu bitti bende üzerine düşmedim kaldı gitti. piyasadaki normal şampuanların yararını göremedim. Yakın akrabalarda kelde var ama ileri derece de ve bende aman genlerde var deyip ne doktora gidesim var ne de şampuan ama son bi azim yükleneyim diyorum bakalım bayramdan sonra dermatoloğa gideceğim ve forumda bahsedilen yumurta bademyağı oalyına el atacağım. İlerlersin ve dursun saç ektireim diyorum o duracak ta edecekte yaş gelecek 35 lere ne bu değerli yaşları atlamak ta istemiyorum öyle gel git yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar