ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben eski banlanmış bir üyeyim. bir ricam olacak. photoshopla starklardan birinin resminin olduğu winter is coming temalı bir resme altta mantolama yapan bir işçinin bulunduğu bir resim koyabilir misiniz. sonra meme yapacağım ben onu üstte winter is coming altta da mantolama yaptırdınız mı yazacak. izolasyon işleri yapıyorum da böyle bir broşür bastırmayı düşünüyorum agresif reklamcılık olarak. tşkrlr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 konu : agresif reklamcılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ricadabulunupgidicem said: ben eski banlanmış bir üyeyim. bir ricam olacak. photoshopla starklardan birinin resminin olduğu winter is coming temalı bir resme altta mantolama yapan bir işçinin bulunduğu bir resim koyabilir misiniz. sonra meme yapacağım ben onu üstte winter is coming altta da mantolama yaptırdınız mı yazacak. izolasyon işleri yapıyorum da böyle bir broşür bastırmayı düşünüyorum agresif reklamcılık olarak. tşkrlr. #########WINTER IS COMING########## ################################### ----starklardanbirininresmi.jpg---- ################################### ################################### -------mantolamayapanbirişçi.jpg--- ################################### #####MANTOLAMA YAPTIRDINIZ MI###### Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 kimdin, nie banlandin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 150 ye yaparım birde evine gelir çayını içerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ps ricası yapılan diğer konu aklıma geliyor nedense (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben dark-dr ım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hadi bekliyorum şimdi daha düzenleyeceğim onu matbaaya göndereceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.digdang.com/media/images/winter_is_coming_7873.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ban yemiş üyelerin yeni hesap açtığı tespit edilirse yeniden ban yiyeceğine dair bir kural vardı galiba. GELİŞİNE VURUN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hakikaten kış geliyor ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Gelmesin daha :( Cumartesi senelik izne çıkıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar