ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben eski banlanmış bir üyeyim. bir ricam olacak. photoshopla starklardan birinin resminin olduğu winter is coming temalı bir resme altta mantolama yapan bir işçinin bulunduğu bir resim koyabilir misiniz. sonra meme yapacağım ben onu üstte winter is coming altta da mantolama yaptırdınız mı yazacak. izolasyon işleri yapıyorum da böyle bir broşür bastırmayı düşünüyorum agresif reklamcılık olarak. tşkrlr.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ricadabulunupgidicem said: ben eski banlanmış bir üyeyim. bir ricam olacak. photoshopla starklardan birinin resminin olduğu winter is coming temalı bir resme altta mantolama yapan bir işçinin bulunduğu bir resim koyabilir misiniz. sonra meme yapacağım ben onu üstte winter is coming altta da mantolama yaptırdınız mı yazacak. izolasyon işleri yapıyorum da böyle bir broşür bastırmayı düşünüyorum agresif reklamcılık olarak. tşkrlr. #########WINTER IS COMING########## ################################### ----starklardanbirininresmi.jpg---- ################################### ################################### -------mantolamayapanbirişçi.jpg--- ################################### #####MANTOLAMA YAPTIRDINIZ MI######
iarwain Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 150 ye yaparım birde evine gelir çayını içerim
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ps ricası yapılan diğer konu aklıma geliyor nedense (:D
ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ben dark-dr ım.
ricadabulunupgidicem Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 hadi bekliyorum şimdi daha düzenleyeceğim onu matbaaya göndereceğim.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.digdang.com/media/images/winter_is_coming_7873.jpg
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ban yemiş üyelerin yeni hesap açtığı tespit edilirse yeniden ban yiyeceğine dair bir kural vardı galiba. GELİŞİNE VURUN.
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Gelmesin daha :( Cumartesi senelik izne çıkıyorum.
Öne çıkan mesajlar