hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Front back bumperları side ları falan stock dısında geliyo ayrıca neondan da geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 geocities.com/a_gkta/3.JPG geocities.com/a_gkta/1.JPG geocities.com/a_gkta/2.JPG [Bu mesaj XaeroFarb tarafından 28 November 2003 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 http://www.geocities.com/johnnyjo5/MyCar.html Benimki!Yorumlarınızı bekliyorum [Bu mesaj Ringwraith55 tarafından 28 November 2003 23:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 geocities dışarıdan link kabul etmiyor..dolayısıyla linkin acılmıyor.. bu arada benim oyun halen drift 8 pistini acarken masaüstüne atıyor..ekran kartı için 3 ayrı driver denedim ama yine aynı sorun..cd degiştirdim olmadı..ne yapayım bişey söyleyin?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 buyrun arabamın şu anki hali, henüz 48. bölümdeyim[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 48 inci bolum icin style in baya iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 herşeyi hardda oynuyorum ve drift beceriksiziyim. hard driftleri yapabilmek için 15 kere falan kasıyorum olmazsa medium bitiriyorum o drifti. e tabi 15 kere drift yapınca eşşek gibi style puanı geliyo arada.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bu Scrshot nasıl alınıyor? Benim canavarların resimlerini de yollamak istiyorum. Bu arada tüm tracklar bitti... 112 tane yarış var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 drift icin impreza oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 okadar style point ne ise yariyo ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dantes Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: DReaMaKeR, 29 November 2003 11:45 tarihinde demiş ki: Bu Scrshot nasıl alınıyor? Benim canavarların resimlerini de yollamak istiyorum. Bu arada tüm tracklar bitti... 112 tane yarış var. Dreammaker sende sorun cıkmadımı 100 kusuruncu yarıslarda? spartanda ve bır ıkı kısıde daha cıkmıs ya, eger sende sorun cıkmadıysa oyundan kaynaklanmıyor demektır, Spartan umarım halledersın abı ya, ben sana yetısırım o arada daha 30 lardayım :)[hline]Death will come on wings of song, A song of long and winding guile, And in the end your end I wend, And in the end, a harp will smile! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DReaMaKeR Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bende bir sorn çıkmadı valla... Hemen hemen tüm yarışları med. oynadım hard ya da easy oynamadım. Bununla bir ilgisi olabilir mi acaba? Şimdi bu oyun bitti çok canım sıkılıyor. Yeniden bir career yapsam ilk yarışlar bayacak. Of yaa.. 2 ya da 3 çıksın artık bir an önce :) Bu arada scrshot nasıl alınıyor. Bende almak istiyorum. Benim oyunu bitirdiğim araç RX-7'ydi... Ama oyun içinde kullandığım birçok araba oldu. Bence drag yarışlarında S2000 çok faydalı çünkü sürekli perfect shift yapabiliyosun. Skyliner ile her yarış head start oluyor bu da önemli bir nokta bence... Soruları sorunları olan varsa yanıtlarım... Ama önce şu benim sorumu yanıtlayın.. Screenshot alamıyorum nasıl alınıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Print Scrn tusuna basıyorsun sonra oyunnu minimize yada cıkıyorsun paint i acıyorsun yapıstır dıyorsun sonra link i veriyorsun oluyor bitiyor iste(ne kadar bende resim koymayı beceremesemde :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arkadaşlar arabanızın 1 tane fotoğrafını koyun çok yer kaplıyor sayfada.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arkadaslar p4 1700 radeon9200 256rd ram 52cd rom bu oyunu calıstırırmı ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Deli gibi calistirir :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 peki ben araba yarısı hastası deilim yinede alsam pişman olurmuyum yani NFS 2de nhot pursuitten bir farkı varmı ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 çok. kendi arabanın modifiyesiini yapabilirsin.görmüyormusun yukardaki resimleri?[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Sonunda hallettim! olay cd den kaynaklanıyor arkadaşlar.beşiktaştakiler saglam fakat kadıköyde yazıcıoglunun yanındaki pasajda ve oralarda satılanlar da pist hataları var..normal yüklüyor oyunu ancak belirli bir bölümde masaüstüne atıyor..aman dikkat oradan almayın nfs yi..! birazdan bitiricem oyunu..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yenı aldım super bı oyun valla[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arabamın son hali.. ve arkadan görüşünü[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 aman allahım ınsallah ps2 ye cıkmıstır hemen alcamda :p[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Cıktı ben bir siteden istettim ama ilk gun stock bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BJKforever Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 ya bu arabanın dışına yaptığımız vinyl lerin rengini nası deiştiricez ya sürekli beyaz oluyo deiştiremedim gitti bi söylesenize.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar