Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed : Underground !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
geocities dışarıdan link kabul etmiyor..dolayısıyla linkin acılmıyor..
bu arada benim oyun halen drift 8 pistini acarken masaüstüne atıyor..ekran kartı için 3 ayrı driver denedim ama yine aynı sorun..cd degiştirdim olmadı..ne yapayım bişey söyleyin?[hline]
Mesaj tarihi:
herşeyi hardda oynuyorum ve drift beceriksiziyim. hard driftleri yapabilmek için 15 kere falan kasıyorum olmazsa medium bitiriyorum o drifti.
e tabi 15 kere drift yapınca eşşek gibi style puanı geliyo arada.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
said:
DReaMaKeR, 29 November 2003 11:45 tarihinde demiş ki:
Bu Scrshot nasıl alınıyor? Benim canavarların resimlerini de yollamak istiyorum. Bu arada tüm tracklar bitti... 112 tane yarış var.

Dreammaker sende sorun cıkmadımı 100 kusuruncu yarıslarda? spartanda ve bır ıkı kısıde daha cıkmıs ya, eger sende sorun cıkmadıysa oyundan kaynaklanmıyor demektır,
Spartan umarım halledersın abı ya, ben sana yetısırım o arada daha 30 lardayım :)[hline]Death will come on wings of song,
A song of long and winding guile,
And in the end your end I wend,
And in the end, a harp will smile!
Mesaj tarihi:
Bende bir sorn çıkmadı valla... Hemen hemen tüm yarışları med. oynadım hard ya da easy oynamadım. Bununla bir ilgisi olabilir mi acaba? Şimdi bu oyun bitti çok canım sıkılıyor. Yeniden bir career yapsam ilk yarışlar bayacak. Of yaa.. 2 ya da 3 çıksın artık bir an önce :)

Bu arada scrshot nasıl alınıyor. Bende almak istiyorum.
Benim oyunu bitirdiğim araç RX-7'ydi... Ama oyun içinde kullandığım birçok araba oldu. Bence drag yarışlarında S2000 çok faydalı çünkü sürekli perfect shift yapabiliyosun. Skyliner ile her yarış head start oluyor bu da önemli bir nokta bence...

Soruları sorunları olan varsa yanıtlarım...

Ama önce şu benim sorumu yanıtlayın.. Screenshot alamıyorum nasıl alınıyor...
Mesaj tarihi:
arkadaslar p4 1700 radeon9200 256rd ram 52cd rom bu oyunu calıstırırmı ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Mesaj tarihi:
peki ben araba yarısı hastası deilim yinede alsam pişman olurmuyum yani NFS 2de nhot pursuitten bir farkı varmı ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Mesaj tarihi:
Sonunda hallettim! olay cd den kaynaklanıyor arkadaşlar.beşiktaştakiler saglam fakat kadıköyde yazıcıoglunun yanındaki pasajda ve oralarda satılanlar da pist hataları var..normal yüklüyor oyunu ancak belirli bir bölümde masaüstüne atıyor..aman dikkat oradan almayın nfs yi..! birazdan bitiricem oyunu..[hline]
  • Yeni Oluştur...