Way Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu oyunu cok oynayinca anlasiliyo bu nfs den bi b.. olmaz..adamlar zorluk derecesinisole yapmislar easy arabalar yavas trafik fazla medium ikiside orta derece hard oynamayin bile :) zorluk derecesi acayip havada ucarken inecegin yere araba koymayi zorluk olarak goren bazi duvarlara surtunce cikitisi olmayan bazi duvarlara surtununce daan diye duvara carpmak sacma geldi bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ula cd yi degiştirdim yine aynı şey![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Olmaz ole sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bu arada hic trade e skyline cıkıyormu yada eclipse ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 NFS Unlimited Sanirim bura hosunuza gidecek :)[hline]www.elanrealms.com No Speed, No Inj. A tale that goes on. Become a part of it. [Bu mesaj jonq tarafından 27 November 2003 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yeni rekor kırdım be:) bunu geçmiş var mı acaba??? merak ettim sadece[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 27.66 saniye mi diyosun? kaçıncı bölümdesin 111'de ? ona göre denk olanlar söylesin[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yok top speedden bahsediyorum. daha 56 dayım. tabi bundan yüksek vardır büyük ihtimal. ama kişisel rekorum tabi.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 seni geçmiş olan var evet. ben:) 104 üncü bölümde oyunu kitlenen benn!! grrrrrrr.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Spartan, 27 November 2003 23:46 tarihinde demiş ki: seni geçmiş olan var evet. ben:) 104 üncü bölümde oyunu kitlenen benn!! grrrrrrr.[hline] [hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ya Spartan skyline ne zaman cıkıyo su an eclipsle idara ediyoz ama asıl gonlumuzde skyline var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 350 yaptım[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu oyunu kadıköyden alıp bitirmiş olan var mı? bugun 2. ciye aldım oyunu ve yine aynı hata! drift 8 pistini acmaya calisirken oyundan atıyor desktop a..delirecegim.cd ler mi bozuk yoksa benim donanımdan mı kaynaklanıyor anlayamadım.cdler bozuksa nasıl oluyor da yüklerken bir hata vermiyor..iki ayrı dükkandan aldıgım oyunların aynı yerleri mi bozuk? yoksa benim makinem pisti begenirse acıyor, begenmesse acmiyor mu??.biri bi mantık üretsin delirecem 3 gündür ugrasıyorum![hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 skyline açıldı bende ama hala en iyi araba mazda MX-5 lol[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 porshe unleased dıyom baska bısı demıyom ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Aranel Lúinwë Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 pöh porsche unleashed hava kalır bunun yanında.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid The number you have dialed is not answering, please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 evet anlamıyorum mazda mx5 hala en iyi araba. yeni arabalar çıksa daha iyi yalnız bi 206 ile takas ettim, öyle bi yarışa katıldım, 206'nın istatistiksel olarak acceleration'ı daha düşük olsa da daha iyi kalkıyor ben bu işe anlam veremedim, çözen varsa anlatsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 evet yahu gönül ister ki her 5-6 yarışta bir daha iyi olan arabayı kazansın ama nerde. böyle geldik böyle gidiyoruz. modifiyeler yüzünden böyle oluyor sanırım.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben 354 yaptim s2000 ile cok anormal bisey degilki 6 vitese attinmi level 3 n20 yu basiyorsun zaten cikiyor ama perfect shift yapman lazim epsinde[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ringwraith55 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Eclipse mi daha iyi s 2000 mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Valla ben 206 ile gidiom şimdilik. Ama oyun çok da süper deil. Fren yapan arabaya çarpıosun sanki duvara çarptın. Duvarlardan olmadık şekilde sekiosun. Arabalar çarpışınca sanki karton kutular birbirine çarpmış gibi oluo. Havada uçuşuosun felan. Fizik saçma sapan. Sadece görsellik var oyunda malesef. Şu daha koyu renk boyalar açılsa şu 206'yı benim 206 Roland Garros'uma benzetsem.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 oyunda en ii goruntusu olan araba s2000 bence arabamin ss unu koyabilsem suraya dehset bisi ama bi yere carpinca havada 6546 tane takla atiyo handling i cok kotu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 selam millet. bu dütdütler full sistemdir yani oyun bitti alın size modifiyeli arabalar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arkadaşlar kusura bakmayın mynet olmuyomuş adresleri veririyim isterseniz girip bakın http://delihamza.sitemynet.com/deli/1.jpg http://delihamza.sitemynet.com/deli/2.jpg http://delihamza.sitemynet.com/deli/3.jpg http://delihamza.sitemynet.com/deli/4.jpg http://delihamza.sitemynet.com/deli/5.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya bu reputation zımbırtısı nası 2 ye gecio? yada ne zaman style pointlerle mi alakali? ona gore ya sekil yapcam ya yaris kazancam ;)[hline]i just don't know what to do with myself.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar