Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Need For Speed : Underground !

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bu oyunu cok oynayinca anlasiliyo bu nfs den bi b.. olmaz..adamlar zorluk derecesinisole yapmislar easy arabalar yavas trafik fazla medium ikiside orta derece hard oynamayin bile :) zorluk derecesi acayip havada ucarken inecegin yere araba koymayi zorluk olarak goren bazi duvarlara surtunce cikitisi olmayan bazi duvarlara surtununce daan diye duvara carpmak sacma geldi bana..
Mesaj tarihi:
yok top speedden bahsediyorum. daha 56 dayım. tabi bundan yüksek vardır büyük ihtimal. ama kişisel rekorum tabi.[hline]Many nights we prayed
With no proof anyone could hear
In our hearts a hope for a song
We barely understood
Now we are not afraid

MessageMeMylove...
Mesaj tarihi:
bu oyunu kadıköyden alıp bitirmiş olan var mı? bugun 2. ciye aldım oyunu ve yine aynı hata! drift 8 pistini acmaya calisirken oyundan atıyor desktop a..delirecegim.cd ler mi bozuk yoksa benim donanımdan mı kaynaklanıyor anlayamadım.cdler bozuksa nasıl oluyor da yüklerken bir hata vermiyor..iki ayrı dükkandan aldıgım oyunların aynı yerleri mi bozuk? yoksa benim makinem pisti begenirse acıyor, begenmesse acmiyor mu??.biri bi mantık üretsin delirecem 3 gündür ugrasıyorum![hline]
Mesaj tarihi:
skyline açıldı bende ama hala en iyi araba mazda MX-5 lol[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Mesaj tarihi:
evet anlamıyorum mazda mx5 hala en iyi araba. yeni arabalar çıksa daha iyi

yalnız bi 206 ile takas ettim, öyle bi yarışa katıldım, 206'nın istatistiksel olarak acceleration'ı daha düşük olsa da daha iyi kalkıyor

ben bu işe anlam veremedim, çözen varsa anlatsın[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
evet yahu gönül ister ki her 5-6 yarışta bir daha iyi olan arabayı kazansın ama nerde. böyle geldik böyle gidiyoruz.
modifiyeler yüzünden böyle oluyor sanırım.[hline]Chucky
Belgarionn Riva the Cabby of the HUN
Atillabey the Polearmsman of the HUN
Dantess the Infiltrator of the HUN
Polga the Sorceress of the HUN
Mesaj tarihi:
Valla ben 206 ile gidiom şimdilik. Ama oyun çok da süper deil. Fren yapan arabaya çarpıosun sanki duvara çarptın. Duvarlardan olmadık şekilde sekiosun. Arabalar çarpışınca sanki karton kutular birbirine çarpmış gibi oluo. Havada uçuşuosun felan. Fizik saçma sapan. Sadece görsellik var oyunda malesef.

Şu daha koyu renk boyalar açılsa şu 206'yı benim 206 Roland Garros'uma benzetsem.[hline]This Cat Scratches Free.
Mesaj tarihi:
oyunda en ii goruntusu olan araba s2000 bence arabamin ss unu koyabilsem suraya dehset bisi ama bi yere carpinca havada 6546 tane takla atiyo handling i cok kotu :)
Mesaj tarihi:
ya bu reputation zımbırtısı nası 2 ye gecio?
yada ne zaman
style pointlerle mi alakali?
ona gore ya sekil yapcam ya yaris kazancam ;)[hline]i just don't know what to do with myself..
  • Yeni Oluştur...