Romario Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2004 abi valla 70 civarında gelen Nissan Skyline GTR abi inanılmaz bi araba ama virajları çok zor alıyorum Bu arabayla Viraj Almayı biri anlatabilirmi :)[signature][hline]Hayat Benle sınırlıdır ben ise sınırsız... Elgra The Nightshade Scrolls Of Elgra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 dokun el frenine hafifcene kaydira kaydira dön virajlari. Zaten oturakli arabadir, cok dagilmaz[signature][hline]Bizim Estel, 08 Ocak 2004 19:25 tarihinde demiş ki: "abi niye her seferinde iyisin di mi diye soruyorsun? potansiyel intihar teşebbüsçüsü müyüm?" Bizim Estel, 08 Ocak 2004 20:39 tarihinde demiş ki: "yok abi ben dünyaya herhalde örnek alın bunun gibi olmayın halinize şükredin diye parmakla gösterilmek için gönderildim." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2004 Arkadaşlar bi sorun var benim oyunda. Mesela 3 turluk yarış var diyelim oyun gayet akıcı çalışıyor ama ilk turda 30 snde bir yarım saniyeden de az bir sürede belki takılma olup geri düzeliyor. Diğer turlarda sorun tamamen gidiyor. FULL install yaptım acaba sorun nerede olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aRagRim Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 helllpppppp !!!!! 104 yarıs masaustune geri sutluyo makina ne yapacaz nasıl cozecez yardımcı olursanız sewinirim neden bole yapar bu oyun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2004 bazıları tek zor yanı orası zaten kulanamayan bu yüzden kullanamıyor ama el fireni kullanırdsan süper bir araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 1 haftadır 71. yarışı geçemedim. Soğumak üzereyim oyundan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2004 bende 3 saat boyunca 50 yarışta uğrattım ama geçemedim en sonunda ark geçti bana sen genede soğma cok sağlam oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2004 arkadaşlar sınırsız nos varmış bi de lan dan network oynana biliyomuş bu olay nasıl bilen varmı aranızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Sınırsız nos ancak CD'in orijinal ise çalışan bir trainer. Crack'ledi isen çalışmıyor. çalışanı varsa bilen paylaşsın ben haala geçemedim çünkü. Orijinal CD sahipleri için ise buyrun adres. Zaten hepiniz biliyorsunuzdur ya, hani belki bilmeyen kalmıştır: http://gameguru.box.sk/ Buradan search ettirin birkaç çeşit trainer var. Oyun eleştirilerine de çok güvenirim ben bu sitenin. Genelde çok objektif incelerler ve bol SS verirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HeaLer Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Beyler cidden oyun super Vize zamanı elime verdiler 3 günde bitirdim ama malesef notlara yansıdı :) ama genede memnunum çok eğlendim helal olsun diyorum ea games e bir kere daha 104. bölümde şutlananlar başka arkadaşlarından cd yi alıp yüklücekler benden alan arkadaşlar da yüklediler benim oyunu öyle düzeldi Beyler hırs yapıp hard da başladım hardda bitiricem demeyin ömrünüz yetmeyebilir özellikle 100 üstü turlarda endurance turları var gülmekten ölürsünüz 7-8 tur atmanız gerekiyor en küçük hatada yeniliyorsunuz Oyuna büyük bir hırsla hardda başlamıştım 70. turlara kadar geldik hard ondan sonra bölümler geçiliyor fakat vize zamanı olduğu için ben dedim bişey olmaz mediumda oynayalım biz dedim 100. yarışa kadarda mediumda oynadım sonra eski halini aldı bölümü geçmek için 2-3 saat uraşmayı gerektirdi bende finishi easy de yaptım zaten oyunun başında fazlasıyla para kazanmıştım. 112 yarışı sonunda bitirdim ki easy de bile baya uraştırıyor kolay gelsin iyi eğlenceler :) benden size tüya oyunun sonuna doğrı mazda rx-7 ye geçin skyline da yetersiz kalıyor:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catdog Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2004 ama derslere dikkat ben yandım bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamzaabi Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2004 INternetten oynamk cok zevkli ama millet bitmeyen nos acıyo bi de speed ciler cogaldı adam golf le bitiriyo oyunu :)hemde daha modifiye bile edilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66040 bir de birşey sorcam belki yardım edebilirsiniz.. yarışlar zevkli de aptalca şeyler olabiliyor.. mesela drag racing'lerde her seferinde perfect shift yapıyorum.. ama sağdan soldan arabalar geçiyor, yandaki arabayı geçiyim derken o soldan gelen arabaya çarpıyorum... ya da spirntlerde felan bazı yerlerde son hız giderken 1 araba üstüme geliyor diğer araba da tam yanımda oluyor. kaçacak yerim olmadığından bodoslama çarpıyorum onlara.. o sırada arkamdaki arabalar yanımdan fişek gibi geçiyor.. keskin virajlar var bazı yerlerde.. ben frene felan asılarak dönerken diğer araçlar sorunsuz ve hız kaybı olmadan dönmeyi başarabiliyor.. bunu nasıl yapıyorlar anlamış değilim.. ya da adamlara +5 saniye bindiriyorum, biri de +20 saniye gerimde, bir bakıyorum 4. olmuşum, ki hiçbir yere çarpmadım felan.. en sinir olduğum şey de, draglarda honda civic dışında araba kullanamamak.. nissan var hani başlangıçta çıkan.. honda civicten iyi statları var.. ama iş drag racing'e gelince araba 5. viteste hemen motoru yakıyor. perfect atıyorum her vitesi, başta leader başlıyorum felan, ama sonda gene 4. oluyorum.. oyunda easy'i seçiyorsun.. ama yine de en küçük hatanda 4.lüğe düşüyorsun.. hele mükemmel şekilde 4 lapı tamamlamışken en sonda aptalca bir şekilde duvara çarpman, veya en gereksiz yerde karşına araba çıkması insanı sinir küpü ediyor.. easy ise easy yap kardeşim adamlar virajı perfect dönemesin, senin gerinden gelirken de kaza yapıp dursunlar..[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Birde $una bakın Ravenloft yapmış resimleri ile birlikte.. http://www.paticik.com/forum/view.php?id=66040 Hadi kolay gele.[signature][hline]Icq =224455507 Mail = Xharloan Ba$arI AyrIntIlarda GizLidiR......... Asi vE Mavi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Bone oyunda catch up sistemi var mesela biri senden çok geri düşmüşse sana yetişene kadar oyun onu hızlandırır. Eğer sen gerideysen sen onlara yetişene kadar onları yavaşlatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 beyler netten oynaniyomu simdi? ona gore yukliyecegim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 hadi girin oyniyalim ya[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Off ya servisten gelse yeni bilgisayar oynasam şu oyunu artık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2004 bu gün bir interbnet kafede ynadım hastası oldum.[signature][hline]"In blossom today, then scattered: Life is so like a delicate flower. How can one expect the fragrance To last for ever? - Admiral Onishi Takijiro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Volkswagen GOLF GTI (8000) Acceleration: 1 Top Speed: 1 Handling: 1 Honda Civic (10000) Acceleration: 2 Top Speed: 4 Handling: 4 Peugeot 206 (8500) Acceleration: 4 Top Speed: 2 Handling: 3 Mazda Miata MX-5 (9500) Acceleration: 4 Top Speed: 3 Handling: 5 Dodge Neon (8500) Acceleration: 3 Top Speed: 5 Handling: 2 buna göre drift yarışlarda pejo drag yarışlarda dodge springlerde felan da nissan mı seçmemiz gerekiyor? ama honda ile hepsini yapabiliyoruz.. anladığım kadarıyla böyle... Below is a comparison for most of the cars available in Underground: (This is not an actual in-game data comparison but a table I came up with at one stage of the game, e.g. all cars have level 2 performance upgrades and compared against each other) --------------------------- 1999 Nissan Skyline R34 GTR --------------------------- Acceleration: 9 Top Speed: 10 Handling: 8 - unlock in Challenge 79 -------------------- 1992 Nissan 240SX SE -------------------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 7 - unlock in Challenge 33 ------------------------------ 2004 Nissan Sentra SE-R Spec V ------------------------------ Acceleration: 8 Top Speed: 8 Handling: 7 - unlock in Challenge 24 ---------------- 2003 Nissan 350Z ---------------- Acceleration: 7 Top Speed: 10 Handling: 7 - unlock in Challenge 75 -------------------------- 2003 Hyundai Tiburon GT V6 -------------------------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 7 - unlock in Challenge 17 ------------------------- 2000 Acura Integra Type-R ------------------------- Acceleration: 7 Top Speed: 10 Handling: 7 - unlock in Challenge 53 ------------------------- 2003 Mitsubishi Lancer ES ------------------------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 7 - unlock in Challenge 4 -------------------------- 2003 Subaru Impreza 2.5 RS -------------------------- Acceleration: 7 Top Speed: 8 Handling: 8 - unlock in Challenge 22 --------------------- 2003 Acura RSX Type-S --------------------- Acceleration: 7 Top Speed: 11 Handling: 7 - unlock in Challenge 46 ---------------- 2003 Honda S2000 ---------------- Acceleration: 6 Top Speed: 11 Handling: 7 - unlock in Challenge 69 ----------------- 1998 Toyota Supra ----------------- Acceleration: 7 Top Speed: 10 Handling: 7 - unlock in Challenge 64 --------------- 1995 Mazda RX-7 --------------- Acceleration: 8 Top Speed: 10 Handling: 7 - unlock in Challenge 73 --------------------------- 1999 Mitsubishi Eclipse GSX --------------------------- Acceleration: 7 Top Speed: 10 Handling: 8 - unlock in Challenge 58 ----------------------- 2002 Toyota Celica GT-S ----------------------- Acceleration: 8 Top Speed: 8 Handling: 7 - unlock in Challenge 41 ----------- Peugeot 206 ----------- Acceleration: 7 Top Speed: 9 Handling: 8 ---------- Dodge Neon ---------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 7 ---------------- Mazda Miata MX-5 ---------------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 8 ------------------- 2003 Ford Focus ZX3 ------------------- Acceleration: 8 Top Speed: 9 Handling: 7 - unlock in Challenge 8 ------------------- Volkswagen GOLF GTI ------------------- Acceleration: 7 Top Speed: 9 Handling: 7 * Nismo Sentra/2004 Nissan Sentra SE-R Spec V (Style Reward No. 12) * VORTEX car/2000 Acura Integra Type-R (Style Reward No. 4) * Petey Pablo Car/1999 Mitsubishi Eclipse GSX (Style Reward No. 31) * Mystikal Car/2002 Toyota Celica GT-S (Style Reward No. 40) * Rob Zombie Car/2003 Nissan 350Z (Style Reward No. 62) * not available for Underground mode [| | | | |] [| CAR NAME | ACCELERATION | TOP SPEED | HANDLING |] [|___________________________|_______________|_______________|_______________|] [| | | | |] [| Volkswagen Golf GTI | 004 -- 079 | 004 -- 100 | 022 -- 076 |] [|___________________________|_______________|_______________|_______________|] [| | | | |] [| Honda Civic | 006 -- 084 | 013 -- 096 | 031 -- 077 |] [|___________________________|_______________|_______________|_______________|] [| | | | |] [| Peugeot 206 | 008 -- 084 | 011 -- 093 | 027 -- 078 |] [|___________________________|_______________|_______________|_______________|] [| | | | |] [| Mazda Miata MX-5 | 008 -- 087 | 013 -- 093 | 039 -- 081 |] [|___________________________|_______________|_______________|_______________|] [| | | | |] [| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 en iyi araba sanırım nissan skyline oluyor oyunun sonunda...[signature][hline]Hastasıyım: Şebnem Ferah, Wolverine, Örümcek Adam, Lord Soth, Kenshin, Cyborg Ninja, Predator, Kurt, Garou, Minigun, Katana, Fallout, Starcraft, Dungeon Keeper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Bence başta mazda miatayı seç ben 80 küsürüncü yarıştayım yazdıklarının hepsini denedim hiç bi işe yaramaz zaten lvl 3 fln yükledinmi hepsini arabanın handling topspeed acceleration tavana vuruyo drag'de 198 fln basabiliyon driftlerde mükemmel cricuitlerde 170 basabiliyon.Tek sorun head start yapamıyosun hiç yavaş başlıyo ama sonra milletin ağzına ediyo.(ama go underground'da başta seç kariyer yap üzerine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 acura rsx modifiyelerle birlikte top speed çizelgesinin dışına çıkıo diğerlerine fark atıyo[signature][hline]Admin @ FRP-Tr.NeT Owner @ Jedi Academy Founder @ Grim Fandango Fan Club Writer @ Never Ending Legends Student @ Batıkent A.L. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2004 Onu bunu bırakında netten nası oynanıyor bu netten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2004 Daha öncede belirttim Sky Line Rulaz[signature][hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar