Bloodless Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 100'e kadar honda civic kullandim (ilk arabam) sonra nissan skyline aldim. civic yetiyo coğu yarışta.[hline]Icq : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 subaru impreza var, şu 6 tur atılan yarışı 2 saat oynadım geçemedim.. param bol ama doğru dürüst upgradeler alamıyorumn[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 mazda al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 civic aldım civic fena değil. ama hala şu 6 laplık pisti geçemedim.. son zamana kadar süper gidiyorum.. adamlar en keskin virajı mükemmel ve son sürat geçmelerine rağmen 6. lapa kadar lider gidiyorum. ama en son kısımda salak bir hata yapıyorum ve sonuncu olarak bitiriyorum olayı..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher_autosave.ugd http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher.cfg http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher.opt http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher0.ugd ya şu dosyaları çekin de oynayın şu bölümü.. 3 saattir aynı bölümü geçemedim..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 December 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 serial'ın acura'sı süper olmuş[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: DReaMaKeR, 19 December 2003 15:35 tarihinde demiş ki: Drift Rekoru. 129000 tek seferde... oha nasıl başardın[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 merak etme oluo ben 147 binde wall impact oldu ağliyodum sinirden nerdeyse :) multiplayer oynarken bi herif tek seferde 180k yapti şok olmuştum behe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: LevieMaxilack, 20 December 2003 01:05 tarihinde demiş ki: bi seçenek buldum ki oyuna belkide oyunu baştan oynamanızı sağlayacak...bekleyin ne seçeneği bu[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 .pro dosyasi eksik[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 yok öyle bir dosya[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 görmüo save ini benimkilerde 5 tane dosyasi var belki versiyon farkliliindan dolayidir okadar zor bi bölüm deil ya orayi biliyom easy bile yapsan nerdeyse hatasiz oynuyolar ehehe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 "okadar zor bi bölüm deil ya orayi biliyom easy bile yapsan nerdeyse hatasiz oynuyolar ehehe" evet hiç zor değil.. 3 saatimi aldı hala son virajlarda aptalca hatalar yapıyorum..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: tayf, 02 December 2003 17:57 tarihinde demiş ki: 111 görevi 9 saate bitirdim OHAA! ulan 3 saattir aynı yeri oynuyup duruyorum ben[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 spoiler gibi olcak ama 111 bölümde bitse keşke demiştim ben ehe[hline]fug yu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 112 de bitiyo melissayla yarışıyosun.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 said: Bonecrusher, 24 December 2003 18:35 tarihinde demiş ki: http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher_autosave.ugd http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher.cfg http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher.opt http://c.1asphost.com/Bonecrusher/Bonecrusher0.ugd ya şu dosyaları çekin de oynayın şu bölümü.. 3 saattir aynı bölümü geçemedim..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 24 December 2003 18:36 tarihinde değiştirilmiştir] profiles dosyasını da göndermen gerek. sinir bi olay profiles dosyası olmadan çalışmıyo eşşek.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 en son bölümmü 3 saat 105 den sonra hepsini easy de tek seferde bitirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaslar bu oyunda cırcuıt kralı Peugeot 206,drag kralı S2000 dır..nokta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Arkadaslar oyundakı 104. leveldekı atma yanı dekstopa donme olayı kopya cd lerden kaynaklanıyor.. genelde boyle bır sorun var ne yazıkkı... bu sorunu duzeltmek ıcın patch cekmemız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cromthorne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2003 ben patchı cekıp bı deneyeyyım olursa eger buraya da yazayım lınkını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 patch nerden çekicez? crack olayını nasıl halletçez? keşke cafelerde orjinal oyun olsa.. :)[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Merhabalar, Bu kadar sayfa yazıyı tek seferde baştan sona okudum. Keşke not alarak okusaydım. Şunada cevap vereyim dediğim şeyleri şimdi anımsamıyorum bile... Ama şu Mazda olayına değinmek istiyorum. Properties karşılaştırmaları çok anlamlı değil - yani anlamlı da gerçek karşılaştırma kriterleri olmamalı. Oyundaki otomobillerin HEPSİ aşağı yukarı denk. Bakın ben nasıl yapıyorum: Driftlerde subaru impreza, Drag'larda mazda veya hyundai Yol yarışlarında Peugeot 206 Evet yanlış duymadınız P206 zaman zaman da Ford Focus. Yola en iyi oturan en iyi viraj alan araba bence 206. Mazda sürekli savruluyor ve vites oranları yol yarışına uygun değil. En başta kopar hatasız önde bitiririm de diyorsanız seçiminiz bence ford focus olmalı... 206 ve focusun TEK dezavantajı spoiler görünmüyor. Oysa spoiler rengi otomobilin tüm havasını değiştiriyor. Oyun çok keyifli çok kazandığım yarışları da tekrar tekarar oynuyorum o yüzden bir an önce bitireyim derdim yok. Özellikle driftlerde çok keyif alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 alıcaksınız acura rsx en iyisi her yarışta[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2003 said: Gilean, 25 December 2003 19:12 tarihinde demiş ki: alıcaksınız acura rsx en iyisi her yarışta[hline]Bathory, 07 December 2003 21:43 tarihinde demiş ki: butun kız arklarım cok sevmisti cok rahat alıolar ellerine Emaleth, 24 December 2003 12:33 tarihinde demiş ki: "bok sıçtım" top speed i yüksek olması arabanın en iyi olduğunu göstermez.[hline]Gidiyorum gözüm yaşlı Hatıran hap yüreğime Sen sev yağmurları Yağmurlar yağsın üzerime The number you have dialed is walking with his girlfriend please, try again later. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar