Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Kanuni said:
koru korune yazdigin yazilari uzuntu ve utanc icersinde ben ve benim gibi taraftarlar izliyor unutma. kendini o kadar kucuk ve zavalli durumlara sokuyorsun ki bazen cidden diyorum bu neyin kafasi. taraftar olmak koru korune savunmak degil, sevdigin gonul verdigin takimi yererek yanlislarini gozler onune sererek gerektiginde tavrini koyarak dogru yola sokabilmektir bence.
sen ve senin gibilere 6-0 buyuk olmak icin yeterken ben ve benim gibiler icin avrupada kupa almak daha buyuk kupayi almak aldigin kupa sayisinda birilerini gecmek onemli.

sen taraftar değilsin ki tvde spor izleyicisisin, milli takımlıyım diyen bayanlar gibi bir nevi

o istediğin tür takımlardan da TR'de pek yok uyandırayım, GS de açmaz yani seni, gidip Barca'yı falan izlemen gerekiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

bir adet fenerbahce FUTBOL takimindan memnun olmayan Fenerbahce Kulubu taraftariyim. ha ayrica basindakilerin bizleri dusurdugu durumu nefretle kinayan keske dusseydik aziz denen tipte icerde kalsaydi diyen birisiyim. gururumuzla halledemedik surunerek yalayarak aglayarak su anki hale geldik.

30 sene sonra baktigimizda kimse sampiyonlugu vs yi gormez, sikeden dolayi bir sene avrupadan men edildigimizi gorur bunu tarihe mal edenlerin hala basimizda imparator olarak gorulmesi ve hala bunun uzerine uste cikma eylemlerimiz ciddi tiksindirdi.

ulen amma dolmusum su durumdan. deliriyorum abicim ben icine dustugumuz durumdam bir senedir, dayanak noktalarimiz biz sucsusuz, ama sizde yaptiniz, neden sadece fb, yok orgut yok gak yok guk. komedi gibi.

sacma sapan ona buna bok atarak temize cikma sevdasi, icerden ceza alip salinan yoneticiler, avrupadan atilmalar, ustune boyle bir futbol takimini 5 senedir izleme iskencesi.

bittim ya sanki ben bu haldeydim de bir anda beynimi sildi galatasaraylilar ve cinnet gecirir oldum,bir bakin neden boyle oldum ben.

beni bu hale getirenlerin hic sucu yokmu tatar ? budur soylemim.
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

Kanuni said:
koru korune yazdigin yazilari uzuntu ve utanc icersinde ben ve benim gibi taraftarlar izliyor unutma. kendini o kadar kucuk ve zavalli durumlara sokuyorsun ki bazen cidden diyorum bu neyin kafasi. taraftar olmak koru korune savunmak degil, sevdigin gonul verdigin takimi yererek yanlislarini gozler onune sererek gerektiginde tavrini koyarak dogru yola sokabilmektir bence.
sen ve senin gibilere 6-0 buyuk olmak icin yeterken ben ve benim gibiler icin avrupada kupa almak daha buyuk kupayi almak aldigin kupa sayisinda birilerini gecmek onemli.

sen taraftar değilsin ki tvde spor izleyicisisin, milli takımlıyım diyen bayanlar gibi bir nevi

o istediğin tür takımlardan da TR'de pek yok uyandırayım, GS de açmaz yani seni, gidip Barca'yı falan izlemen gerekiyor.

O kadar saçma geliyor ki bana şu kısım. Kanuni'nin o mesajına verilmeyecek bir cevap.

Bende sorun var herhalde bu kadar koyu taraftar olmak çok anlamsız geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu böyle konuşuyonuz da ben de bunu anlamıyorum.

arkadaş biz zico döneminde çok mu mücadele eden takımdık ? biz daum döneminde çok mücadele ettik ? yahu soruyorum, fenerbahçe ne zaman sahada basmadık yer bırakmayan takım oldu ? 20 yıldır izlerim fenerbahçeyi, 20 yıldır aynı şekilde oynar fenerbahçe: durarak, sakin. (löw macerası vardı arada, o başka)

aykut kocaman bunu yapmaya çalışıyor. ha yapabiliyor mu ? hayır. yetenekli mi ? bence biraz, sizce hayır. mevzu o değil. şimdiye kadar izlediğiniz teknik direktörler arasında (yine löw hariç), 'ya abi fenerbahçe de ölümcül pres yaparak sahada basmadık yer bırakmayarak maçı kazandı' dediğiniz kaç maç oldu aykut kocaman dönemi haricinde ?

ben söyliyim, sezon başına 3'ü geçmez. aykut kocaman dönemindeyse sezonda 10'u bulur.

eksikler yok mu ? var. takım iyi oynuyor mu ? hayır. umut var mı ? yok, şampiyon yine galatasaray olur.

iyi de, ortasahanın ortasına yapılacak transfer dışında hangi hamle takımı daha iyi yapacak ?

belli ki maddi sorunlar var, transfer yapamıyoruz. yoksa niye 1 ay peşinden koşup sonra vazgeçelim tina costa'dan, adını unuttuğum hırvat futbolcudan, ondan bundan ? maliyetli geliyor demek ki. alternatif çözümler arıyoruz. ha, yapılan çözümler iyi midir ? hayır, değildir. ama merak etmeyin, aykut kocaman'ın fm bilgisi sizden kötü olabilir de taktik bilgisi sizden kötü değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu burada yazan GSliler sanki FBlilerden farklıymış gibi bir de havalara giriyorlar ki

O kültür farkı elitlik falan hepsi taraftara yaranma çabası sonucu ortaya atılan şeyler, sizi gaza getiriyor Ünal tepede 10 sene oturmak için, sizin Aziziniz olma yolunda ilerliyor.

Tamamen homojen dağılım var 2 takımın taraftarlarında, bazı dünya derbilerindeki gibi bölgeden-dinden-ırktan-şehirden hiç bişeyden dolayı bir ayrım dahi yok yani, çok komik oluyor biz daha medeniyiz elitiz lafları
Sosyal ağlarda paylaş

Muhaliflik için söylemiyorum da cidden merak ettim Fizban bu son cümlenden dolayı.

Tam böyle ortada giden bir maçta kaç kere Aykutun hamleleriyle maç kazanıldığına şahit oldun? Ben bitek GS maçlarında izlediğim için o maçlarla ilgili yorum yapabilirim. Rezaletti bizim tüm maçlarda taktiği Aykutun.
Sosyal ağlarda paylaş

güzel söylüyosun fizban da çıkıp ali yıldırım bizim sağ kanat oyuncumuz var diye hamit'i almadık dedikten sonra 7 milyon euro ya sağ kanat Krasiç alıyorsa burada bir yanlışlık var demektir.

Çık söyle adam gibi GS fazla para verdi ve Hamit'inde GS ye semapatisi vardı olmadı de.

Her fırsatta FB yönetimi olarak yalanlar dolanlar. Durmadan tükürdüğünü yalamalar. Aziz ve yönetimi sağolsun ambargo koydu yöentime. Rezil etti takımı resmen. Kanuni arkadaşın isyanı bu noktaya zaten. Millet zannediyor ki Kanuni GS yi övüyor. Alakası yok. Adam FB yi tarihinin en rezil yöentimine ve onu koyun gibi izleyen bilinçsiz taraftara lanet ediyor resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl oynasın fenerbahçe ? ne istiyoruz ? (en azından kendi adıma konuşayım)

- çok koşsun. evet, koşsun. peki daum döneminden bugüne kadar bu yönde bir hareket var mıdır ? evet. yeterli midir ? hayır. alex ile baroni'nin yerine dünkü takımda sow ve diarra tarzı bi futbolcu olsa belki.
- takım genç olsun, türk olsun. bu yönde ilerledik mi, denedik mi ? eh, biraz. alex haricinde yaşlı adam yok. kuyt ben futboldan sıkılana kadar oynar bu enerjiyle. orhan şam gg'den sonraki en iyi türk sağ bekti, aldık, çok da iş yapmadı. hasan ali kaldırım'ı aldık, öyle ya da böyle türkiye'nin gelecekteki sol beki. salih uçan'ı aldık ortasahanın ortasına, çocuğun sakatlanacağı tuttu. geçen sene gökay'dan, bu sene recep'ten faydalanamadık, bence eksiğimiz budur.
- takım biraz ahlaklı olsun. emre belözoğlu'nu gönderdik mi ? evet. fakat şimdi bütün eleştirilerin kaynağı bu.
- hücum varyasonları geliştirelim, alex'e bağlı olmayalım. arkadaş alex öyle bir adam ki, adam ilk 11 çıktığında bile aykut kocaman'ın onu yedek bırakma ihtimali üzerinden bütün taraftar domokles'in kılıcı gibi aykut kocaman'ın üzerinde sallanıyor. alex varken de alternatif bir takım mümkün olmuyor.
- aykut kocaman gitsin, x gelsin. ok gelsin. kim peki x ? zico mu ? zico'nun döneminde takımda 8 brezilyalının canı istediği zaman oynuyordu, hatırlamıyor musunuz ? x türkiye'yi bilmeyen, türk futbolcunun kendini geliştirmeyen yapısını bilmeyen bir teknik direktör olursa ne olacağını galatasaray, beşiktaş defalarca izledi, biz de elimizde çekirdekle gülerek izledik (rijkaard, schüster, bosque vs..)
- takımın kondüsyonu yüksek olsun. evet olsun, ismail kartal'la falan bu iş yürümez. adam gibi birini alsınlar. koch falan gelsin ne biliyim.

bi dakka, ben kanuni'nin eleştirisini takıma yönelik olarak görüyorum, yönetim değil. yönetimin eleştirecek bin tane yanı vardır, savunmam oturup da şimdi boş yere.
Sosyal ağlarda paylaş

Flameoffear said:

Muhaliflik için söylemiyorum da cidden merak ettim Fizban bu son cümlenden dolayı.

Tam böyle ortada giden bir maçta kaç kere Aykutun hamleleriyle maç kazanıldığına şahit oldun? Ben bitek GS maçlarında izlediğim için o maçlarla ilgili yorum yapabilirim. Rezaletti bizim tüm maçlarda taktiği Aykutun.
tam tarih veremem, bayağı maç gördüm ama. büyük maçlarda nutku tutuluyor, adam bir saçmalıyor. sadece galatasaray değil, beşiktaş ve avrupa maçlarında da böyle. trabzon'a karşı bonus aldığından sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

kim ne derse desin, kuyt çok yerinde bir transfer olmuş. bizim savunmayı resmen ordan oraya sürükledi, top göstermedi. dün maçın gazıyla faul değil falan dedim ama bugün sakin kafayla bakınca danynin baldırıyla şarj ettiğini gördüm. hakem hatası her daim gerçekleşen durum. ondan sonraki pozisyonda da baroninin eline değen topu görmedi gol oldu.

nihayetinde geçen 1 tanesi stadyumda (fener derbisi) geriye kalan 33 + playoff maçlarını + oynadığımız cabası hazırlık maçlarını da evde tvden takip eden birisi olarak söylemeliyim ki galatasaray kaldığı yerden devam ediyor. (sadece kondisyon eksiği var) mental anlamda futbolcular hala galibiyete ve güzel futbola açlar. ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar.

fenerbahçenin de anadolu ve büyük takımlarla yaptığı birçok lig maçını takip ettim, üzülerek söylemeliyim ki kaldığı yerin biraz aşağı seviyesindeler şu an. transfer olarak güzel adımlar atmış olabilirler ancak, sow ve stoch gibi yıldızlarından bu maçta faydalanamayacaksan hangi maçta faydalanacaksın? caner denilen serseriyi hala bu takımda barındırmanın manası yok yol verin gitsin. isterim ki başa baş bir çekişme olsun bu yıl da şampiyon olalım olmayalım mühim değil, her yıl yeniden lig var nasıl olsa ama önemli olan bu yarışın hep içinde kalalım.

2 sene önce yaşadığım kabus gibi yılı artık bir daha yaşamak istemiyorum. başka takım taraftarlarının galatasaray kümeye seslerini duydukça kralla dalga geçen paylaço misali gözümde canlanışlarını hatırlıyorum, şimdi aynı palyaçolar ortalıklarda başka birilerine bok atmak için dolanmaktalar. herkes bizi takımımızı o boktan sezonunda desteklememekle yanında durmamakla suçladı ancak ben o yıl (elimdeki imkanlar neticesinde, sonuçta çalışan bir insanım her iznimi maça ayarlayamam) 1 deplasman 1 de arena maçına gittim, ki 4 yıldır kesintisiz televizyondan izliyorum ben bu takımı. herkes arkasını dönmüşken ben sesim kısılana kadar tezaruhat yapıp oyuncularımızın moralini düzeltmeye kastım.

o yüzden kimse kimseden daha iyi fenerli yada galatasaraylı değildir, herkesin kendi takımına duyduğu belli ölçüde bir sevgi belli ölçüde bir saygı vardır. bu yüzden kimse atarlanmasın sen taraftar değilsin sen bilmem ne değilsin diye.
Sosyal ağlarda paylaş

bence fenerin kadrosu böyle olmalı

gg-egemen-yobo-hasan
krasic-topal-topuz-stoch
----------kuyt--------
----------sow----------

tamam alex ölüsü bile maç alabiliyor ama.sonuçta adam bıraktı bırakıcak futbolu.

dünkü maçta mesela bala attıgı gol harici hiç olumlu hareketi yoktu.kuytta yaşlı adam.ikisini güzel güzel kullanmak lzm.kuyt bellki hoydonk gibi faydalı olcak.serbest oynasın iş yapar baya
Sosyal ağlarda paylaş

Alex'i televizyondan izlerken pek göremiyoruz da, adam yürüyerek bile boşa kaçabiliyor, adam eksiltiyor, ver kaç yapıyor, ortadan gelen akınları yönlendiriyor vs.

Fenerbahçe zaten Alex olmayınca o yüzden sıkıntı çekiyor. Adamın 90dk oynamasının sebebi muhtemelen topsuz alanda yaptıkları ve her an gol atabilecek/attırabilecek yeteneği olması.

O yüzden Alex oynayabildiği her maçı oynayacaktır bu sene de. Kuyt da gördüğüm kadarıyla ilk 11'de olur her maç. Sow ve Stoch performanslarına bağlı, Krasiç'i hiç görmedim.

Diyebilirim ki bu sene fener muhtemelen Alex ve Kuyt sayesinde kazanacak kazandığı önemli maçları, eğer performans sıkıntıları olursa fener ilk 3'te bile bitiremeyebilir (takviye gelmediğini ve Krasiç'in çok fantastik bir sezon geçirmeyeceğini varsayıyorum) sene sonu alıntı yaparım bu başlıktan.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...