kiymaliborek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Umut iyi topçu dediğimde 2-3 kişi dalga geçmişti. :) Neyse. Fenerbahçe box2box alması lazım ve bence alacaklardır, eksiği çok net görmüşlerdir. Yoksa lig çok zevksiz geçecek bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yahu bu çizgi hakemleri her maç olcak mı artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Nasıldı maç ben izleyemedim ? Özete baktım şimdi Objektif olabilen arkadaşlara soruyorum , kim daha iyiydi , kim lig için daha çok umut verdi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Galatasaray oyunu domine ediyor işte.. Fenerbahçe arkada top çevirmekten başka bir şey yapmıyor. Arasıra yanlardan orta açarak gole ulaşmaya çalışıyor, becerikli adamları var sonuçta. Anadolu takımlarını ezerler ama Galatasaray bariz üstündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 GS'nin daha hazır oldugu belli. FB'li arkadasların itiraz edecegini sanmıyorum. Ama macın skorunun sebebi bu macın GS-FB macı olmasından kaynaklandı. Bi de goller enteresandı biraz. GS gecen sene kaldıgı formu devam ettiriyor. FB'de eksikler var, tamamlamadan lige baslayacaklar ama devre arasında en kotu ihtimalle o eksigi kapatırlar. Bu sekilde isleri gercekten kolay degil. Ama iste buyuk takım olması sebebiyle yarıstan kopmayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Gs bizden cok kupa almisken avrupada daha basarili iken biz nasil daha buyuk olabiliyoruz ey fb li kardeslerim ben bu soruya yanit bulamiyorum? ? Tarihimize sikeyide koyduk avrupadanda kovulduk :( Su kimsenin anlamadigi buyuklugu aciklamak isteyen varmi bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 İslam Çupi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ahhhah.. O cumle zaten iyi taraftar uyutma cumlesi secilmeli. Anlasilmayan buyukluk.. Peki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 fenerin kanatlarda verkaclar baya mac kazandircak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kanuni said: Gs bizden cok kupa almisken avrupada daha basarili iken biz nasil daha buyuk olabiliyoruz ey fb li kardeslerim ben bu soruya yanit bulamiyorum? ? Tarihimize sikeyide koyduk avrupadanda kovulduk :( Su kimsenin anlamadigi buyuklugu aciklamak isteyen varmi bana :) Kanuni madem bu kadar aşağılık görüyorsun kendi tuttuğun takımı, GSli olsana işte derdin nedir her maç sonrası gelip Fener'e kusuyorsun, zaten soruyordun geçende GSli mi olsak diye ol gitsin işte mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 noldu tatar gerçekler üzdü seni asdjha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 kithnos_1 said: Nasıldı maç ben izleyemedim ? Özete baktım şimdi Objektif olabilen arkadaşlara soruyorum , kim daha iyiydi , kim lig için daha çok umut verdi ? Galatasaray çok daha iyiydi, takır takır pas yaptık, bir ara GS'nin 15, fenerin 3 şutu vardı. Sonra herhalde 25'e 5 falan olmuştur o, bakmadım maç sonu statlarına. Ha ama bizim takımdaki her oyuncunun bitiriciliği -5 alıyor fenerle oynarken, bir de normal kabızlıkları var, o yüzden bitiricilik problemi çektik bayağı. İlk gol 19. dk'de geldi mesela ama o dk'ye kadar, bana verseler benim bile atabileceğim 2 net pozisyon daha vardı, keza golden sonra da 1-2 tane kaçtı 2. gole kadar. Maçın farkı ortaya en çok koyan kısmı Engin'in atılmasıyla başladı. GS 10 kişi kaldı; Amrabat, Aydın, Necati girdi; 10vs11 tek kale oynadık maçı yine. Çileği de alırsak çilek + Elmander/Umut/Burak şeklinde bir forvet hattıyla çok acayip şeyler yapabilir takım. Tabii Hamit'in de biraz sorumluluk alması lazım, 2 kere topu ayağına aldı kale önüne getirdi, başka da bir şey yapmadı. Ama bu beceriksizliğinden değil kendine güvensizliğinden bence. Fatih Terim muhtemelen 1-2 maç içinde çözer onun sıkıntısını.(oynadığı mevki de kendi mevkisi değil bu arada) Fenerliler GS kötüydü falan diyorlar ama dün Melo, Burak, Ujfalusi vs. olmadan, Hamit, Amrabat, Dany, Umut gibi yeni isimler daha takıma ve kafa yapısına çok da alışık değilken bu takım iyi oynadı; taşlar sakatlık, saçmalık falan olmadan yerine oturursa, fener de böyle oynamaya devam ederse Türkiye ligi bu sene 30. haftada falan biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Red said: noldu tatar gerçekler üzdü seni asdjha yok yahu neyine üzülecem hatta ne gerçekleri lol adam devamlı bu kafada yazıyor, e madem bu kadar tiksiniyorsun takımından ve her başlığa yazıyorsun git takımını değiştir bitsin dertlerin, bizde bu saçmalıkları okumaktan kurtuluruz hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 deadwoll said: Fenerliler GS kötüydü falan diyorlar ama dün Melo, Burak, Ujfalusi vs. olmadan, Hamit, Amrabat, Dany, Umut gibi yeni isimler daha takıma ve kafa yapısına çok da alışık değilken bu takım iyi oynadı; taşlar sakatlık, saçmalık falan olmadan yerine oturursa, fener de böyle oynamaya devam ederse Türkiye ligi bu sene 30. haftada falan biter. fenerde de sow-stoch-gökhan-yobo-volkan(oynamadı sayılır) oynamadı,sizin eksiklerin iki katı neredeyse.krasiç oynadı diye yazmadım ama o da geleli 10 gün olmadı daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 İlk gol hariç kalecinizin zaten yapabileceği bir şey yoktu, ki Volkan da çıkmadan önce 2 hata yaptı, ikisi de gollüktü. Geri kalanlardan bir GG var elle tutulur yokluğu hissedilen adamınız. Diğerlerini kullanmak da Aykut'un elindeydi, kullansaydı madem. Kaldı ki Sow falan dün akşam pek bir şey yapamazdı nitekim orta sahayı geçtiğiniz pozisyon sayısı bir elin parmaklarını geçmedi. Sizin eksiklerin iki katı önemli olayına da güldüm, Melo'nun çükü bile size gol atacak yetenekteyken o hesap nasıl yapılıyor anlamış değilim sdfghfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sow ve stoç bana mı oynamadı, oynatsaymış aykut böyle laf mı olur ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yapma,volkan bu maçın kaderini değiştirirdi,ilk gol büyük ihtimal olmazdı aynı zamanda penaltıyı da kurtarsa sürpriz olmazdı. elle tutulur gökhan var demişsin ama bekir yerine yobo dayı olsa yine bu kadar rahat pozisyon bulamazdınız ama antrenmansız,hazır değil nasıl oynayabilir ? defansın yarısı eksik oynadık zaten,gs full soldan yüklendi gökhan olsa o kadar baskı olmazdı orada. diğerleri konusunda haklısın tabi aykutun mallığı. son paragrafla ilgili bişey yazmıyorum kültür farkını ortaya koymuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 halamın bıyıkları olsa amcam olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ilk gol büyük ihtimalle olmazdı denince, nonda.jpg geliverdi aklıma benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 deadwoll said: Melo'nun çükü bile size gol atacak yetenekteyken o hesap nasıl yapılıyor anlamış değilim sdfghfg Şu Melo'nun çükünü de ne çok seviyonuz, devamlı ağzınızda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 guernica said: ilk gol büyük ihtimalle olmazdı denince, nonda.jpg geliverdi aklıma benim. volkanın ayağının altında top kaçırdığı yıllardı onlar. ayrıca edu gibi kendi kalesine gol atma rekorları kıran bi sığır vardı orada.hoş bekirin pek farkı yok edudan ama volkan oynasaydı akşam bekirle beraber yumruklardı o topu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 "Tatar Ramazan" said: Kanuni said: Gs bizden cok kupa almisken avrupada daha basarili iken biz nasil daha buyuk olabiliyoruz ey fb li kardeslerim ben bu soruya yanit bulamiyorum? ? Tarihimize sikeyide koyduk avrupadanda kovulduk :( Su kimsenin anlamadigi buyuklugu aciklamak isteyen varmi bana :) Kanuni madem bu kadar aşağılık görüyorsun kendi tuttuğun takımı, GSli olsana işte derdin nedir her maç sonrası gelip Fener'e kusuyorsun, zaten soruyordun geçende GSli mi olsak diye ol gitsin işte mis ohoooo abi taktigin gozlugun markasi ve ozelliklerini yazarsan bende senin gibi kor mutlu mesut yasarim. fb futbol takimindan bahsediyorum burada sen mutlu isen gecen seneden bu seneden 5-6 senedir oynanan pozisyonsuz 1 gol ustune yat sonrasinda korku icinde mac seyret olgularindan kusura bakma ama sen ve senin gibi taraftarlar cok ama cok zararli bu kulube. koru korune yazdigin yazilari uzuntu ve utanc icersinde ben ve benim gibi taraftarlar izliyor unutma. kendini o kadar kucuk ve zavalli durumlara sokuyorsun ki bazen cidden diyorum bu neyin kafasi. taraftar olmak koru korune savunmak degil, sevdigin gonul verdigin takimi yererek yanlislarini gozler onune sererek gerektiginde tavrini koyarak dogru yola sokabilmektir bence. sen ve senin gibiler yuzunden turkiye her konuda bu kadar yanlisin icinde zaten. sen ve senin gibilere 6-0 buyuk olmak icin yeterken ben ve benim gibiler icin avrupada kupa almak daha buyuk kupayi almak aldigin kupa sayisinda birilerini gecmek onemli. 6-0 ile mutluluklar sana. ben hatta kupada da degilim, yenilselerde duzgun zevkli pozisyonlu bir takim izlemek istiyorum. tv yi kapattigimda helal olsun diyebilmeliyim bu nedir abicim oynadigimiz. hayir cidden seninde su anki futbol takimimizdan memnun olmadigina adim gibi eminim, icinde bulundugumuz gecen seneki olaylarin seni uzdugunude biliyorum ama sanki hicccc bunlar olmamis gibi o yazdiklarin yokmu :D ps : kisaca futbol takimimizda bir ruh istiyorum yahu bu kadar basit, karakteri olsun savassin, taktigi olsun uygulasin, alexe bir sey olursalar uzerinde durmasin, 1 atinca 3 icin saldirsin yatmasin, pas yapabilsin, guzel organize gol izleyebileyim, kica basa carparak gol olmasin hatta olursa ciksin saymasin aykut :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 agzini yidiimin kaslisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 vay be arkadaş kaldı mı böyle fenerliler ya. tebrik ederim valla işte gerçek taraftar duruşu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kanuni gibi bi kac fenerli daha olsa teror biter issizlik duser yeminlen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar