sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 küflü takımın yosun taraftarı heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kuflu takima yenildiniz yani. Hem de 10 kisilik kuflu takima ahaha. Yazik ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Abi o diil de, Gs cok temiz okuttu 10 kisi ya. Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Zegna said: kuyt yılın transferi ya bu kadar kısa surede bu kadar iyi performans. bu kadroyla cıkarsa aykut moskova macında 5 filan yeriz. GS bu futbolla averaj takım olur CL de. edit : uefa.jpg ^^ 2003 doğumlu heralde. http://img87.imageshack.us/img87/4632/asdasdasdato1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 2012 kayitli uyenin gelip admine wot atmasi priceless.. toggicik sizin bizi yenmeniz sizin kuflu ve yosunlu oldugunuz gercegini degistirmiyor sanirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 umut 2 gol 1 penaltı selçuk 2 asist 1 gol sonra galatasaray yendi diyonuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sleepingdeath said: 2012 kayitli uyenin gelip admine wot atmasi priceless.. toggicik sizin bizi yenmeniz sizin kuflu ve yosunlu oldugunuz gercegini degistirmiyor sanirim :) kuflu ve yosunlu nasıl olunuyor? su ligde gs kuflu takımsa, digerleri nedir bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 BiTcH_oFBaT said: umut 2 gol 1 penaltı selçuk 2 asist 1 gol sonra galatasaray yendi diyonuz. http://galeri7.uludagsozluk.com/213/sadri-%C5%9Fener-in-k%C4%B1z%C4%B1-galatasarayda_297156.jpg Ha bu arada, http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/551230_450395474993048_1611348652_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 sleepingdeath said: 2012 kayitli uyenin gelip admine wot atmasi priceless.. toggicik sizin bizi yenmeniz sizin kuflu ve yosunlu oldugunuz gercegini degistirmiyor sanirim :) 2012 kayıtlı olunca ne oluyor? Priceless kalıbıyla ayar vermeye çalışan adama cevap yazmaktan utandım da, wotun anlamını da yanlış biliyorsun. Daha fazla ıkınma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 canimmm bidaha nasil ayar vereyim soyle o sekilde vereyim, yahu 2 gunluk uyesin seni muhatab alip cevap vermeye utaniyorum o yuzden keyfine bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 öncelikle kupayı kazanan takımımızı tebrik ediyorum, özellikle de bu galibiyette aşırı pay sahibi olan Selçuk ve Umut Bulut'u. Gerçekten Selçuk ve Umut Bulut için inanılmaz bir maçtı. Aslında kadrolara bakıldığında sahaya çıkıp 90 dakika beklemenin bile manası yoktu, zira aygut dilmene 1-0 'a razı mısın diye sorsalar kesinlikle " Allah razı olsun " derdi Gel gör ki işin diğer ucunda üstad olunca sahada ortaya anlamsızlıklarla dolu hakem hataları eşliğinde garip bir oyun çıktı, al gülüm ver bülbülüm havasındaki atışmalardan sonra bir caner erkin gereksizliği ile maç daha fazla eziyet haline gelmeden herkes alacağını aldı ve evli evine köylü köyüne döndü Survivor Volkan bile başına geleceğini anlayınca bir araba moturu gibi kol çıkardı Burada bütün transfer sezonu boyunca söyledik,Ünal abi çileği kiviyi bırak, şu takıma boru gibi golü döşeyecek bir adam al, kaleyi karşısında gördüğü zaman o iki direğin arasından iğne deliğini bile bulup sokacak adam al, gel gör ki geldiğimiz noktada Elmander ve Umut Bulut ile ( bunlar iyileri ) ve alternatifleri olarak Baros ve Necati ile tam gaz yola devam dediler, Allah sonumuzu hayretsin Bakmayın Umut 'un 2 gol attığına, bir penaltı yaptırdığına... Adamın mücadele iştahı ve akıttığı ter için zerre kadar lafım yok, 10 numara !!! Ama gel gör ki adam golcü felan değil, bildiğin karpuzcu, henüz maçın başında Bekirin o güzelim asistindeki vuruşu, 2. golde koskoca 7m kalede kalecinin karşısında 6,5metre boşluk yerine kalecinin kapattığı köşeye vuruşu herşeyi tam olarak izah ediyor aslında. Ama yapacak birşey yok, bu sene böyle olacak anlaşılan Beni zaten cuma günü Medical Park hastanesinden aradılar, klüp onlara kombine alanların bilgisini vermiş sanırım, teker teker arayıp size özel sağlık paketlerimiz var diye pazarlama yapıyorlar, çünkü bu ileri uçla insanın kanser, verem, tüberküloz gibi bilumum kötü hastalıklara tutulması işten bile değil Ayrıca burada geçen bütün sezon boyunca yırtındık, Baytar Enginle, Çolak Emreyle, kuşum Aydınla fantezi yapmayı bırak İlla çok istiyorsan git alt yapıdan Kaya Semih gibi adamları bul oynat, dibine kadar verelim desteği Uzun lafın kısası, değişen tek şey Galatasaray'ın kasasından çıkan milyonlar olmuş, üstad böyle devam eder ise yeni bir ekonomik kriz kapıda Ha ama yok, ben fanteziyi bırakıp futbolun gerçekleri ile bir takım kurup, oynamaları gereken futbolu onlara öğretip sahada taraftara izleteceğim diyorsa da elindeki kadroya sadece 2 takviye ile Şampiyonlar Liginde yarı finali ben garanti ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Üyelik tarihinin mesaj atma ve ciddiye alınma durumunu etkiliyor olması çok değişikmiş gerçekten. En haklımız benim anneannem o zaman, 2 günlük yaşamınızla fikir beyan etmeyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Kaybeden fenerli de hiç çekilmiyor hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 BiTcH_oFBaT said: umut 2 gol 1 penaltı selçuk 2 asist 1 gol sonra galatasaray yendi diyonuz. Bunla ilgili bi entry vardı uludağ sözlükte sfgsdsd Şöyle; said: umut bulut'un 2 gol atıp 1 penaltı yaptırdığı, selçuk inan'ın 2 asist yapıp 1 gol attığı, sonunda fenerbahçe'nin kaybedip, galatasaray'ın kazandığı sadri şener'in de "golleri bizim adamlar attı, kupayı galatasaray kazandı. bu ne biçim iş" diye hayıflandığı maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Zegna said: GS bu futbolla averaj takım olur CL de. Sesli güldüm lan.Eminim yatıp kalkıp öyle olsun diye dua ediyosundurda olmaz kaptan..Boşa heves etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Wishmaster said: Kaybeden fenerli de hiç çekilmiyor hakikaten. fenerli olup baştan kaybetmeyi göze aldılar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 şöyle gerizekalı şeyleri koyunca üste mi çıkıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 alta da inmiyoruz, ortada takılıyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 anaaam. kızdın mı seen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Ne konuda üste çıkmaya ihtiyaç var anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Myshkin said: koyunca üste mi çıkıyorsunuz eet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 yok kızmadım meraktan sordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 amaç ne onu merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 ooo bugün baya atarliyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2012 Cons said: Myshkin said: koyunca üste mi çıkıyorsunuz eet :D http://inciswf.com/1303499089.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar