Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Kupa - Erzurum 2012 | Galatasaray - Fenerbahçe 12.08.2012 @ 20:55

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

sleepingdeath said:

2012 kayitli uyenin gelip admine wot atmasi priceless.. toggicik sizin bizi yenmeniz sizin kuflu ve yosunlu oldugunuz gercegini degistirmiyor sanirim :)

2012 kayıtlı olunca ne oluyor? Priceless kalıbıyla ayar vermeye çalışan adama cevap yazmaktan utandım da, wotun anlamını da yanlış biliyorsun.

Daha fazla ıkınma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle kupayı kazanan takımımızı tebrik ediyorum, özellikle de bu galibiyette aşırı pay sahibi olan Selçuk ve Umut Bulut'u.

Gerçekten Selçuk ve Umut Bulut için inanılmaz bir maçtı.

Aslında kadrolara bakıldığında sahaya çıkıp 90 dakika beklemenin bile manası yoktu, zira aygut dilmene 1-0 'a razı mısın diye sorsalar kesinlikle " Allah razı olsun " derdi

Gel gör ki işin diğer ucunda üstad olunca sahada ortaya anlamsızlıklarla dolu hakem hataları eşliğinde garip bir oyun çıktı, al gülüm ver bülbülüm havasındaki atışmalardan sonra bir caner erkin gereksizliği ile maç daha fazla eziyet haline gelmeden herkes alacağını aldı ve evli evine köylü köyüne döndü

Survivor Volkan bile başına geleceğini anlayınca bir araba moturu gibi kol çıkardı

Burada bütün transfer sezonu boyunca söyledik,Ünal abi çileği kiviyi bırak, şu takıma boru gibi golü döşeyecek bir adam al, kaleyi karşısında gördüğü zaman o iki direğin arasından iğne deliğini bile bulup sokacak adam al, gel gör ki geldiğimiz noktada Elmander ve Umut Bulut ile ( bunlar iyileri ) ve alternatifleri olarak Baros ve Necati ile tam gaz yola devam dediler, Allah sonumuzu hayretsin

Bakmayın Umut 'un 2 gol attığına, bir penaltı yaptırdığına...
Adamın mücadele iştahı ve akıttığı ter için zerre kadar lafım yok, 10 numara !!!
Ama gel gör ki adam golcü felan değil, bildiğin karpuzcu, henüz maçın başında Bekirin o güzelim asistindeki vuruşu, 2. golde koskoca 7m kalede kalecinin karşısında 6,5metre boşluk yerine kalecinin kapattığı köşeye vuruşu herşeyi tam olarak izah ediyor aslında.

Ama yapacak birşey yok, bu sene böyle olacak anlaşılan
Beni zaten cuma günü Medical Park hastanesinden aradılar, klüp onlara kombine alanların bilgisini vermiş sanırım, teker teker arayıp size özel sağlık paketlerimiz var diye pazarlama yapıyorlar, çünkü bu ileri uçla insanın kanser, verem, tüberküloz gibi bilumum kötü hastalıklara tutulması işten bile değil

Ayrıca burada geçen bütün sezon boyunca yırtındık, Baytar Enginle, Çolak Emreyle, kuşum Aydınla fantezi yapmayı bırak
İlla çok istiyorsan git alt yapıdan Kaya Semih gibi adamları bul oynat, dibine kadar verelim desteği

Uzun lafın kısası, değişen tek şey Galatasaray'ın kasasından çıkan milyonlar olmuş, üstad böyle devam eder ise yeni bir ekonomik kriz kapıda

Ha ama yok, ben fanteziyi bırakıp futbolun gerçekleri ile bir takım kurup, oynamaları gereken futbolu onlara öğretip sahada taraftara izleteceğim diyorsa da elindeki kadroya sadece 2 takviye ile Şampiyonlar Liginde yarı finali ben garanti ederim
Sosyal ağlarda paylaş

BiTcH_oFBaT said:

umut 2 gol 1 penaltı
selçuk 2 asist 1 gol

sonra galatasaray yendi diyonuz.

Bunla ilgili bi entry vardı uludağ sözlükte sfgsdsd

Şöyle;

said:
umut bulut'un 2 gol atıp 1 penaltı yaptırdığı,
selçuk inan'ın 2 asist yapıp 1 gol attığı,
sonunda fenerbahçe'nin kaybedip, galatasaray'ın kazandığı
sadri şener'in de "golleri bizim adamlar attı, kupayı galatasaray kazandı. bu ne biçim iş" diye hayıflandığı maç.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...