Regalya Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2013 aynen trium+zuni bot+tal rasha kolve vs archon/arcane torrent/sparkflint fami/force wep spec yapiyorsun archon cdye girse bile torrent nerdeyse rapid fire (bombardment) kadar dmg çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 edit: yok bu değildi bana gelen peh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 5% veya 6% çıkıyor triumviratede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 iyiymiş ama valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Yok arkadaş yok bize düşmez :D 2b gold gelse tabiki ŞEVK GELİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bu zamazingo para ediyormu hala? Ederse ne eder.. Ah da göremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Bişey etmiyor galiba, ben satamadım. 100m e falan inmiştim en son. Daha aşağısına amaaan kalsın dedim, satmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Bu hafta witching ve ef piyasası çoştu hafta sonuna doğru won khim lau artıcak diyor bizim ahciler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Regalya said: Bu hafta witching ve ef piyasası çoştu hafta sonuna doğru won khim lau artıcak diyor bizim ahciler. Ah dışında item satmak istediğim 3 kişi de dolandırıcı çıktı 600m e ef satıyorum 60m koyuyor. Adama anlatıyorum yoka bi güven bana diyor. Sanki 600 m yazmayı bilmiyoruz. Boşu boşuna 5m verip gem söküyoruz ya birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 5milyona gem mi sökülür yahu.. o ne öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 işte sırf o yüzden taxı yiyip ah de satış yapmak lazım itle kopukla uğraşmamak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Regalya said: işte sırf o yüzden taxı yiyip ah de satış yapmak lazım itle kopukla uğraşmamak için. Kesinlikle. Artık ah den veririm vergimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 icphedia said: 5milyona gem mi sökülür yahu.. o ne öyle :) Vallahi chest shoulder neck gloves için harcadığın goldlar en kötüsü. 200 item craft ediyorsun şans yüzüne bile bakmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 icphedia said: Bu zamazingo para ediyormu hala? Ederse ne eder.. Ah da göremedim 2m e fln buluosun. aratmak için "amulet, all, helth globe +800" yap yolla (böyleydi arama yolu galiba) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2013 Ya ben puzzle ringe takıldım bu ara. Goblin level 60 olduğu için ilevel 63 düşürme şansı mp0 gibi %6 mı %8 mi ne ama millet de forumlarda hep yazmış işte 280 vit immortal king düşürdü falan diye. Follower'a takmaya değer mi? edit: eh, 5-6 m birşeymiş zaten bir aralar 50 100 milyondu hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 http://u1306.hizliresim.com/1b/p/pdydu.jpg ne eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 RMAH dan gold satılabiliyor mu? bende iyi bi triumvirate düşürdüm 550 m ye satıldı.altını satıyım mı hiç de hayatımda bu kadar altınım da olmamıştı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Tori said: http://u1306.hizliresim.com/1b/p/pdydu.jpg ne eder? Fazla etmez. Soketli olsaydı $$$$$$$ :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Frostbite said: RMAH dan gold satılabiliyor mu? bende iyi bi triumvirate düşürdüm 550 m ye satıldı.altını satıyım mı hiç de hayatımda bu kadar altınım da olmamıştı.. Satılıyor da zor. 160m sattım bir kere 4.5 euro. paypala geldi 3 euro. kaç kere de 400m 1b 200m falan koydum uyguna gitmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 0.25/10 m'den gidiyor ya gold rmahda ya. Arka sayfadaki echoing fury'i de 120 m'ye sattım elden, kazıkladım mı kelepir mi sattım anlayamadım :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 gideri hatta giderinin üstünde satmışın hiç üzülme karlısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Bende belki 900m lik unid ef aldım 4-5 soketli çıktı hiç birinde crit yok. 1245 dps lik bir tane sattım 651m geldi biraz kurtardık zararı. öyle 1k soketli olan var isteyen varsa söylesin satayım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2013 nerden alıyosun unit item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 goldbären said: nerden alıyosun unit item Birisi generalde yazıyordu 40x ef aldım hepsini. Her zaman elinde her legendaryden unid oluyor. İstersen veririm btagını eve gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2013 ozii_x said: goldbären said: nerden alıyosun unit item Birisi generalde yazıyordu 40x ef aldım hepsini. Her zaman elinde her legendaryden unid oluyor. İstersen veririm btagını eve gidince. bu unid satan elemanın battletag ini alabiliyormuyuz acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar