Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 oyunda gold satılmıyor cunku bi haftadır cancelda duruyor gold sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 züğürt çenemiz yoruldu gene sadece:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 rmahta gold satılmıyor arkadaşlar pazardan beri 1milyor gold var 3 parça olarak cancel anca sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 botlar falan fenaki cente düşmüş gold nerdeyse sitelerde kimse rmah kullanmıyor bu aralar gold almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 90-100 paragon olup gold find fullenince herkes chinese farmera dönüşüyor otomatikman, o da var artık. Thing of the Deepli WDyle falan bir acayip oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 gold piyasası çöktüyse diyecek bişey yok tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 n00b götürsün sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 bilirsiniz arada sırada burayı da dahil trollerim koyduğum itemlerle ama bu sefer benmi trollendim anlamadım ring koydum bir adet özellikler şöyle aynen; 27 minimum damage 71 dex 77 vit 59 poison res %24 gold hedesi soket moket hakgetire ama yaklaşık 500k ya satıldı vendor fiyatından bidlene bidelene şaka gibi.. benim için vendorluk du da benim bilmediğim(hiçde anlayamadım şu ah olayını) bi olayımı var bu yüzzüğün?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2013 Gold findları gene bota bağladı birileri. Sadece %24 gold find aratırsan birbirine çok çok benzer fiyatta olduğunu görürsün o ringlerin.Örneğin şu an mesela tam rakamdan emin değilim de 250-300k altı %24 gf ringleri toplayan bot çalışıyor, alıyor tekrar listeliyor, deneyip görebilirsiniz anında satılacak ringiniz. Elde ettiği karlar ufakta olsa sürümden kazanma mantığıyla iyi para kazandıklarını tahmin ediyorum. Yani normalde tek bir bot saatte normal oyunu oynayarak 500-700k dan fazla para kasamıyordur ama bu şekilde milyonu aşıyordur tahminim. Tabi adamların yüzlerce bot çalıştırdığını düşüneceksiniz mantıklı gelmesi için bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Aslında captcha koysalar ahye şu botlar için sdfdsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 niye önüne geçsin acaba? blizz de ekmek yiyor cut off lardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bu başlığa bir haftadır bişey girilmemesi dropların kısılmış olamsı olabilir mi? 1m eden bir şey alamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 gold diablo oynuyo rpsi yaptın bunca zaman iyi hoş da yeter artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 oynayan kaldı mı ? http://i.imgur.com/lGatIAI.jpg?1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Vidar said: gold diablo oynuyo rpsi yaptın bunca zaman iyi hoş da yeter artık paragon 82yim lan. dileyene link!!! esas diablo oyun rpsi yaptı bize bunca zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 gold 8m e gitti 40k lık amulet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Vidar said: gold diablo oynuyo rpsi yaptın bunca zaman iyi hoş da yeter artık bu arada acaba bu arkadaşın dediğinin Türkçe meali ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Dworgian said: Vidar said: gold diablo oynuyo rpsi yaptın bunca zaman iyi hoş da yeter artık bu arada acaba bu arkadaşın dediğinin Türkçe meali ne? gold yeter item düşmüyo diye ağlama diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2013 ajhdasjkdhas ağla gold. item düşmüo valla. ah-rmah arası cross market çalışmazsan da cıks ı ıh getiri az :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://i.imgur.com/9TFB1Dl.jpg kaçtan koymalı yahu çok değişik fiyatlar var. son bir ay içindeki en düzgün drop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 20€ dan satıldı. ucuz mu koydum acaba:( ilk satışım. yalnız otantikatör koymadım diye heralde paypale ayarlamışım. direk paypale gitti boşuna 3 € kesildi :( halbuki transfer etmeyip 19€lik gold alacaktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
djem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 http://c1302.hizliresim.com/16/d/k124z.jpg Nedir ederi? Var mı isteyen ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 goldbären said: 20€ dan satıldı. ucuz mu koydum acaba:( ilk satışım. yalnız otantikatör koymadım diye heralde paypale ayarlamışım. direk paypale gitti boşuna 3 € kesildi :( halbuki transfer etmeyip 19€lik gold alacaktım :( Vay paşam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 goldbären said: 20€ dan satıldı. ucuz mu koydum acaba:( ilk satışım. yalnız otantikatör koymadım diye heralde paypale ayarlamışım. direk paypale gitti boşuna 3 € kesildi :( halbuki transfer etmeyip 19€lik gold alacaktım :( İyi gitmiş yine, bugün gelen patchle craft gloves gelio. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Aynen trifecta olmadığı halde 20 ye şu piyasada glove satmak çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar