DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 genel olarak müzik dinlemek için, yeri geldiğinde bilgisayar oyunlarında kullanmak için kafa üstü modeli kulaklık arıyorum. dışarıda kullanmayı düşündüğüm için skullcandy'nin tasarımları cezbetmişti, lowrider modelini 20 dolara, skullcrushers modelini 35 dolara, hesh'i ise 45 dolara temin edebiliyorum. fakat etrafta okuduğum yorumlar bunların çok kalitesiz ve sırf görüntü aldatmacası olduğu yönünde olunca vazgeçtim. aynı şeyi beats by dr dre için de söylüyorlar bilgisayarda kullanacağım için kulaklıklı olması iiy olurdu fakat sanırım f/p açısından w/mic kulaklıklar pek mantıklı değil düşündüğüm aralıkta. grado sr60i tavsiye edildi ki kendisi 80 dolara geliyor, bilgisayarda kullanacağım için bassı tatmin etmez diyorlar. yine sennheiser hd serisine mi kaldık? sennheiser hd202 alabiliyorum 18 dolara mesela tatmin eder mi? öyle çok über olmasına gerek yok işte ama genel olarak memnun etsin yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Bunlardan anlamıyorum ama sana önemli bir tavsiyem var. Headset'ler büyük çoğunlukla headphone amp ister iyi çalışmak için. Aldığın kulaklığın bunu istemediğine emin ol. Bunu head-fi gibi forumlarda araştırabilirsin. Sadece fiyatına ve yorumlarına bakma yani. Sesi çok iyi diyen eleştirmen amp da kullanıyordum büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 yok aynı zamanda normal kullanıcı yorumlarına falan da bakıyorum, şu tarz bişey düşünüyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-muzik-dj-ekipmanlari-sennheiser-hd-380-pro-kulaklik-83604067/detay/ Satarım istiyorsan bunu, hala duruyor kullanmıyorum. 3-4 kere takmışımdır totalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 pahalı o ya, o kadar vermem casual kullanacağım bi kulaklık için sennheiser hd238 siparişi verdim bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar