Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 "Eğer akşam üzeri arabanızla gezinti yapıyorsanız, aniden arabanın camına YUMURTALAR atıldıysa, arabanızı kontrol için de olsa SAKIN DURMAYIN ve CAM SİLECEKLERİNİ ÇALIŞTIRMAYIN, CAM SİLECEKLERİNİ NE SIVI, NE DE SU İLE YIKAMAYIN; ÇÜNKÜ YUMURTALARDA DOĞAL YAPIŞKAN BIR MADDE OLDUĞUNDAN ÖN CAM %90 GÖRÜNMEZ HALE GELİR. İSTER İSTEMEZ ARABADAN ÇIKMAK ZORUNDA KALIRSINIZ VE CANİLERE YEM OLURSUNUZ. İŞTE KÖTÜ NİYETLİ İNSANLARIN KULLANDIKLARI BELLİ BAŞLI TEKNİKLERDEN BİRİDE BUDUR. LÜTFEN AİLENİZİ ve DOSTLARINIZI BİLGİLENDİRİN." -Ali Desidero
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 eskiden şimdi facebooktan paylaşılan şehir efsaneli yararlı bilgiler
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Aniden yumurta gelirse zaten insan içeriye doğru mıçar. Aklımda bulunsunda dışarı çıkıp bi ağız göz dalmakta geçmiyor insanın içinden değil. Tabi bu hanzolar 10 kişi çuvallanırsa o zaman dışarı doğrı mıçarsınız
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Dynun said: eskiden şimdi facebooktan paylaşılan şehir efsaneli yararlı bilgiler sherlock
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 10 gün önce arabama yumurta attılar hala arabadayım :((((
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Bizim arabada camlara selülozik tiner atan bi sistem daha var silecek suyundan ayrı olarak. Çelınc.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ben direk arabanin on camina atlayip siciyorum.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bende cam yok 2haftadır üstümde yumurta korkudan duşa bile giremiyorum.
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ARABAMI SATTIM TEŞEKKÜRLER KARDEŞ.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Laorx said: Dynun said: eskiden şimdi facebooktan paylaşılan şehir efsaneli yararlı bilgiler sherlock ayıp oldu hacı ben sana welcome to internet yapmamıştım oysa ki :/
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 olsun, biraz sarkağzım iyidir hadi hayırlı tıraşlar.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Yumurtama araba attılar kahvaltı yapamıyorum.
Öne çıkan mesajlar