nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Kanuni said: Tasmi tasiycan da useniyorsun tek bir dugmeyede basmaktan useniyorsan ohooo... adil kullanım kotasına isyanım oyuna degıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 soh nasıl en iyi mmo ya, eq2 den bir farkı yok oyunun, sonu biraz daha uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 eq2'den farklı, eq1'e daha yakın. eq1'ci olarak sistemini filan çok beğenmiştim ben. wow'dan, swtor'dan filan iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 soh cok fazla ozelligi icersinde barindiriyor archeage seklinde bir oyun aslinda. ancak o oynanabilirlik vs oldurmustu beni. sonunu ne ara gordun yuh ??? oynadinmi sen bunu drea ? cekeyim bir bakalim bir seyler degismismi satin bile almistim bunu. ( herzamanki gibi :D ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Grafikler vs basit geldi bana.Sistem olarak baya detaylımı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Koy 30 ırk, 30 class, yandan yemiş housing, 30 collectable, bir sürü bug, al sana eq2=soh. eq1 e de, wow ne kadar benziyorsa o kadar benziyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 çıkış çok kötü diyorlar zaten, o zaman mı baktın? bir yıl önce oynamıştım ben, eq1 tadını almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 En başarılı crafting sistemlerden biri vardı SOH'da. Release çok sıkıntılıydı. Bende dayanamayıp bırakmıştım. CE kutusuna baktımda içinde bez map falan var heh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Çıkışta baktım sonra bir ara 7 gün trail vardı, bir şans daha verdim ama olmadı. craft te eq2 nin aynısı nerdeyse :) eq2 tutmayınca kaportayı değiştirip bunu çıkardı soe sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 son halinin reviewı var burada. archaic şeyler var diye puan kırmışlar ma ben onları istiyorum. http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/147/view/reviews/load/156/Its-a-Gem-of-a-Game.html bu eleştiriden sonra iki büyük bugfix yaması daha gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 hmm oynasak mı diecem de GW2 çıkıyor ya böle daha 5-6 ay olsa release e denerim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Bu da hoş bir yazı oyun hakkında, yeni üstelik: http://www.mmorpg.com/gamelist.cfm/game/147/feature/6494/The-Vanguard-Appeal.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Mortis said: hmm oynasak mı diecem de GW2 çıkıyor ya böle daha 5-6 ay olsa release e denerim de gw2 hakkında hiçbir şey okumadım ben. şöyle genel bir yazı varmı bildiğiniz, nasıl olduğunu öğreneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 bol race ve class olması çok iyi bence. bütün mmorpg'ler hep boyle olsun ısterım. bir de housing ile crafting varsa oynanır her zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 gemin bile oluyor diye biliyorum.. manav acabilirmisin bilemem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Gemin bile oluyoru geç, kendi gemini kendin bile yapabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 evimde npc kıralıyıp craft ettıgım esyaları satmak ıstıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 cektim indirdim eski charlar falanda duruyor ama abi, o animasyonlar nedir ya allah icin az biraz duzeltseydiniz. yanimdaki agac benden daha hareketli ya, daha canli boyle yani o odun, ben kosuyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 indirdim, kurdum, free olarak zaten 2-3 ırk ve class seçtiriyorlar diğerlerinde level 20 cap var. karakteri yarattım oyuna girdim. oyuna girdiğimde çevremde(talon u seçtim) 1 npc vardı. ona tıkladım. quest kutucuğu çıktı. restless zombie hehe arkada bişey dedi. dedim dur bi diego hemen queste mi boğacaksın. sonra baktım yapacak birşey yok görevi yaptım geldim. sağolsun ödül verdi. sonradan da yok işte bi yerlerde biri var onla konuş dedi. durdum. düşündüm. düşündüm. dedim hem f2p, hem de oyunda ömrüm quest yap ödül al olarak geçicek. /quit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Yeni sistem mmorpglerin yanında vasat kalmış grafikler vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2012 evet saat gece 3 gıbı amerıkanyalılar populasyonu artırıyor hemen dalmalı :p oyunun ilk çıktıgından beri bilinen bugı : karakter açtıktan sonra silemiyorsunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 beleş olmuş bu oyun mail geldi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2012 " soe vanguard soh will be f2p" başlıklı konuya mesaj atmaktasınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2012 nolduki :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar