Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

soe vanguard soh will be f2p :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar kısaca bılgı baslıkta belırttıgım gıbı vanguard soh f2p oluyor bu aksam buyuk bır çalısma var 8 saatlıgıne serverlar kapalı belkı benden baska takıpcısı yoktur bu oyunun ama yınede bılgı vereyım dedım ..

http://www.facebook.com/VanguardSOH kaynak vs..
Mesaj tarihi:
vanguard saga of heroes .. yaklasık 5 sene once cıkan tam zamanını hatırlamıyorum ama (TBC çıkışı bellı oldugu zaman) bug ve dev lerin sacma sapan oyun kurgusu yuzunden cogu oyuncuyu pes ettiren bir oyundu :)
Mesaj tarihi:
ekran kartımı yakmıştım zamanında bu oyun yüzünden. bütün oyunları full grafiklerle oynarken bunu min. ayarlarda zor oynadığım için overclock abanmıştım sonunda patladı alet.

Oyun zamanında çok şey vaad ediyodu ama bu saatten sonra oynanmaz artık
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben takipçisiyim, hatta en fazla beklediğim MMO olayı bu. İlk çıktığında kötüydü oyun ama şu anda en iyi MMO bile olabilir fantazi türünde. EverQuest'in spiritual sequel'i gibi bir şey. Çok detaylı, güzel bir oyun. Bir yıl önce alıp oynamıştım ama oynayan olmadığı için bırakmıştım. Şimdi oyuncu çekerler diye umuyorum.
Mesaj tarihi:
biraz amerikan marketing oyunu oldu son 3 yıldır sadece onlara çalısıyor dıyebılırım soe :)

ben gırıcem oyuna tekrardan :p çekmeye basladım hafif

ayrıca soe hesabına gırıp subs kısmında gördüğüm olay :

VANGUARD: SAGA OF HEROES™ ACCOUNT : ACTIVE
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
WoW EQ lite gibi oyun zaten, bu da EQ'nun gerçek devamı gibi bir şey. Eğer yeterince oyuncu toplanırsa en iyisi olur türünde.
Mesaj tarihi:
arkadas bir durun ya tam bir oyuna kanalize olucam tak diye yeni bir oyun duyurusu/tanıtımı yapıyorsunuz , onu indir acc al falan ugrastırmayın adamı..

oyundaki ırk ve sınıf çeşitliliği hoşuma gitti..
Mesaj tarihi:
İlk çıktığında başlamıştık 20 kişi falan, gayet zevkli oyundu classlarıyla falan lakin SOE gene oyunu bitirmek bi yana betaya getirir getirmez piyasaya sürdüğü için müthiş buglıydı.

Lag vs falan saymıyorum bile. Sanırım 20-25 gün falan dayanabilmiştim. İlk ay bitmeden bi sürü yapımcıyı işten çıkartıp özürler falan dilemişti SOE. Demek daha yeni beleş oluyor, vay be.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Çekiyorum öyleyse. Şu anki MMORPG'ler arasında en iyiler bu ve EVE bence demiştim zaten. Oyuncu gelirse buna çoook iyi olur.
  • Yeni Oluştur...