hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 arkadaslar kısaca bılgı baslıkta belırttıgım gıbı vanguard soh f2p oluyor bu aksam buyuk bır çalısma var 8 saatlıgıne serverlar kapalı belkı benden baska takıpcısı yoktur bu oyunun ama yınede bılgı vereyım dedım .. http://www.facebook.com/VanguardSOH kaynak vs.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 vanguard soh ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 vanguard saga of heroes .. yaklasık 5 sene once cıkan tam zamanını hatırlamıyorum ama (TBC çıkışı bellı oldugu zaman) bug ve dev lerin sacma sapan oyun kurgusu yuzunden cogu oyuncuyu pes ettiren bir oyundu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Saga of Heroes'un kisaltmasi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 ekran kartımı yakmıştım zamanında bu oyun yüzünden. bütün oyunları full grafiklerle oynarken bunu min. ayarlarda zor oynadığım için overclock abanmıştım sonunda patladı alet. Oyun zamanında çok şey vaad ediyodu ama bu saatten sonra oynanmaz artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Ben takipçisiyim, hatta en fazla beklediğim MMO olayı bu. İlk çıktığında kötüydü oyun ama şu anda en iyi MMO bile olabilir fantazi türünde. EverQuest'in spiritual sequel'i gibi bir şey. Çok detaylı, güzel bir oyun. Bir yıl önce alıp oynamıştım ama oynayan olmadığı için bırakmıştım. Şimdi oyuncu çekerler diye umuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Likes 1743 dsfsdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 biraz amerikan marketing oyunu oldu son 3 yıldır sadece onlara çalısıyor dıyebılırım soe :) ben gırıcem oyuna tekrardan :p çekmeye basladım hafif ayrıca soe hesabına gırıp subs kısmında gördüğüm olay : VANGUARD: SAGA OF HEROES™ ACCOUNT : ACTIVE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Denenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 WoW EQ lite gibi oyun zaten, bu da EQ'nun gerçek devamı gibi bir şey. Eğer yeterince oyuncu toplanırsa en iyisi olur türünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haydi grup kuralım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 arkadas bir durun ya tam bir oyuna kanalize olucam tak diye yeni bir oyun duyurusu/tanıtımı yapıyorsunuz , onu indir acc al falan ugrastırmayın adamı.. oyundaki ırk ve sınıf çeşitliliği hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hailandkill Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 varmı benden baska oynayacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Ben de bir bakarim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 İlk çıktığında başlamıştık 20 kişi falan, gayet zevkli oyundu classlarıyla falan lakin SOE gene oyunu bitirmek bi yana betaya getirir getirmez piyasaya sürdüğü için müthiş buglıydı. Lag vs falan saymıyorum bile. Sanırım 20-25 gün falan dayanabilmiştim. İlk ay bitmeden bi sürü yapımcıyı işten çıkartıp özürler falan dilemişti SOE. Demek daha yeni beleş oluyor, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Çıkarken vay anasını dağa taşa ev kurabiliyormuşuz yeaa diyip, pc kaldırmayınca oynayamamıştım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 indiriyorum şimdi free versiyonunu. oynayan varsa takılalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 servermı kapalı charı yarattıkdan sonra yüklüyo gibi yapıp aynı ekrana dönüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 14'ünde f2p oluyor. Daha olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mheh girdim oynuyorum ben ama,atmosferde güzel simdilik claslar ırklar falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Betasını oynadıydım zilyon sene önce. koca memeli, minyon bard yaptıydım kendime. Harita dosyaları çok büyüktü diye hatırlıyorum. Başkada aklımda bişi kalmamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 18gblık ne var acaba oyunda indircem usenıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Tasmi tasiycan da useniyorsun tek bir dugmeyede basmaktan useniyorsan ohooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Client 6 gb civarlarında...Şu an free oynanabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Çekiyorum öyleyse. Şu anki MMORPG'ler arasında en iyiler bu ve EVE bence demiştim zaten. Oyuncu gelirse buna çoook iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar