Ren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 ne yazsam bilemedim. yarıştırmaya değmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 lord_gorthaur said: üsküdara giderken en unrated dizi, keşke zamanında izleseydim. http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/24640728.jpg Bir de no offense ama leyla ile mecnuna WOAH ABSÜRT KOMEDİ YOK BÖYLE DİZİ SÜPER DURUM KOMEDİSİ falan diyenler gitsin bir its always sunny in philadelphia bir arrested development falan izlesin o dediklerinin ne olduğunu görsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 always sunny tabiki en iyi ama, konumuz türk dizileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bu çalgı çengi, işler güçler dediğiniz yapımlarda hala şive-ağız komedisi yapılıyor. siz de bunlara prim veriyorsunuz. 100 sene daha herhangi bir türk yapımı beni güldüremez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Jigglypuff said: leyla ile mecnun arrested development general eisenhower ile captain price'ı karşılaştırmak gibi olmuş panpa. ya da ikisi de boks ama apayrı sikletler gibin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 L&M bastım ama aklım işler güçlerde kalmadı değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar