antiban Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 aquila said: su an bu konu hakkinda tartisiyo olmazdik oyle olsa. daha doğrusu senin için sorun olmayacak olsa sen olmaz o iş demezdin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 kızın hep ferrariye binecek hali yok ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 o resimdeki zenci benim, o yuzden dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 topicten yetersizlik akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 aquila said: o resimdeki zenci benim, o yuzden dedim. part-time olarak tak çıkar mı çalışıyorsun. şükrü ... gibi adam derlerdi de inanmazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zenciyi bulduysa kork o kızdan hacı sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kaç cm miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 haydaaaa kaç kaç kaç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 kızın tshirtu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abovvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 antiban said: evlenmeyi düşünüyorsunuz, her şey çok iyi. anlaşıyorsunuz, cinsel hayat süper. kız çok güzel, alımlı, tatlı, seksi vs vs vs... bir zenci eksikmiş, onu da bulmuşsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 yaşının ilerlediğini üniversiteden mezun olmuş çalışan bir kızla birlikte olduğunu düşünürek sana diyeceğim şey hiçbirşey yaşamamış kız bulamayacağın. eskiyi deştikçe soğursun, üzülürsün belki kızarsın. kız geçmişi geçmişte bırakabiliyorsa sen de açma. kızı tanımaya çalış kafana yatıyorsa devam et. ama acele karar verme, saf ayağına yatıp seni kandırıyor da olabilir :P ama gördüğüm millet zenciye takmış, belki zenci de kıza... belki sadece arkadaşlar kim bilir? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 her gordugum hatuna cakicam diye gezip, bakire kiz istiyorum demek gibi bisey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Normalde sorun etmem ama zenci olunca değişir işler. Kaldırabileceğimi sanrmıyorum. (ehehe) Rerore said: http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg Ayrıca tshirt :D askjdgakudnhuax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 old Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Akhlaur said: Suratları kesip kendi suratımı koyardım. Bu kafa iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 lan tartışılan konuya bak ya. e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zenci sevgilin oldu mu diye soruyorum, pics or didnt happen diyorum sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 abi esas olay kızın elemanın fotolarını hâlâ pc'de tutuyor olması. unutabilmiş olsa siler gider. unutmamışsa durur onlar. siz hâlâ adamın ırkındasınız bilmem ne. kızın gelip de laf arasında "ihsan (ihsan isimli zenci de zor bulunur gerçi) beni öyle severdi, bana böyle derdi" diye muhabbet etmediği kalmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 resimler niye pc de diye sorcaksın. cevap seni tatmin ettiyse devam etceksin işte zenci olması alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 aktiftablet said: Normalde sorun etmem ama zenci olunca değişir işler. Kaldırabileceğimi sanrmıyorum. (ehehe) Rerore said: http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg Ayrıca tshirt :D askjdgakudnhuax + kızın ağız duruşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 dasaaa said: abi esas olay kızın elemanın fotolarını hâlâ pc'de tutuyor olması. unutabilmiş olsa siler gider. unutmamışsa durur onlar. siz hâlâ adamın ırkındasınız bilmem ne. her temas iz bırakır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Resimlerin bilgisayarda olması sıkıntı yaratırdı. Her dişi de bunun böyle olduğunu bilir. Demek unutamamış, sıkıntısı var. Özetle senin senaryon yanlış, her şey yolunda değil demek oluyor bu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zenciyle tanısmak istiyorum de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar