Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kız arkadaşınızın eski sevgilisi/leri önemli mi ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
antiban said:

evlenmeyi düşünüyorsunuz, her şey çok iyi. anlaşıyorsunuz, cinsel hayat süper. kız çok güzel, alımlı, tatlı, seksi vs vs vs...

bir zenci eksikmiş, onu da bulmuşsun işte.
Mesaj tarihi:
yaşının ilerlediğini üniversiteden mezun olmuş çalışan bir kızla birlikte olduğunu düşünürek sana diyeceğim şey hiçbirşey yaşamamış kız bulamayacağın.

eskiyi deştikçe soğursun, üzülürsün belki kızarsın. kız geçmişi geçmişte bırakabiliyorsa sen de açma. kızı tanımaya çalış kafana yatıyorsa devam et. ama acele karar verme, saf ayağına yatıp seni kandırıyor da olabilir :P

ama gördüğüm millet zenciye takmış, belki zenci de kıza... belki sadece arkadaşlar kim bilir? :)
Mesaj tarihi:
Normalde sorun etmem ama zenci olunca değişir işler. Kaldırabileceğimi sanrmıyorum. (ehehe)

Rerore said:

http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg

Ayrıca tshirt :D askjdgakudnhuax
Mesaj tarihi:
lan tartışılan konuya bak ya.

e aga diyelim ki sen böyle bir foto görmedin, duymadın, bilmiyorsun. ama kızın zenci sevgilisi olmuş. napacan? herkes hakkında kuruntu yap o zaman bunun kesin zenci seviglisi olmuştur diye.
Mesaj tarihi:
abi esas olay kızın elemanın fotolarını hâlâ pc'de tutuyor olması.

unutabilmiş olsa siler gider. unutmamışsa durur onlar.

siz hâlâ adamın ırkındasınız bilmem ne.

kızın gelip de laf arasında "ihsan (ihsan isimli zenci de zor bulunur gerçi) beni öyle severdi, bana böyle derdi" diye muhabbet etmediği kalmış sadece.
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Normalde sorun etmem ama zenci olunca değişir işler. Kaldırabileceğimi sanrmıyorum. (ehehe)

Rerore said:

http://cdn.eksibition.org/samples/spa59889a25675b51e5151d0e7f1e4451f.jpg

Ayrıca tshirt :D askjdgakudnhuax

+ kızın ağız duruşu
Mesaj tarihi:
dasaaa said:

abi esas olay kızın elemanın fotolarını hâlâ pc'de tutuyor olması.

unutabilmiş olsa siler gider. unutmamışsa durur onlar.

siz hâlâ adamın ırkındasınız bilmem ne.

her temas iz bırakır
Mesaj tarihi:
Resimlerin bilgisayarda olması sıkıntı yaratırdı. Her dişi de bunun böyle olduğunu bilir. Demek unutamamış, sıkıntısı var.

Özetle senin senaryon yanlış, her şey yolunda değil demek oluyor bu da.
  • Yeni Oluştur...