Tron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=3lKwkn6JT74 çok kilişe olucakta! bizim ülkede polis beni sürerler diye bunun onda birini yapabilir mi diye düşünemeden edemiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bizim ülkenin zenginleriyle başka ülkenin zenginlerini kıyaslama.. bizimkilerin nasıl zengin oldukları ortada, ayrıca bu nasıl eğlence anlayışı ?!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yo eğlence anlayışı değil. Konu dışına filan mı göndermem gerekiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 5 yıldır forumun video bölümü burası. Bizde polis arabayı çizer diye arabaya bile dokunamazdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 amerikan polisi sanırım oradaki. ve ordaki polislerin şakası olmaz diye biliyorum ben :) bizdeki gibi yasalar zenginleri korumak için üretilmemiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 polis hirs yapmis zengini gorunce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 oha polis az bile tepki vermis lan ben direk silahina davranir diye dusundum dsfsdfsd resmen adamin ustune suruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ayagini hafif ezmiş zaten. haketmiş genco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 gene insanlıymış, taser bassa gene olurdu. "dont tase me broooooo" of lol of kız da "siz bunu götürürseniz araba bana kalıyo di mi" diyor sanki ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 said: (the car was parked in a hotels valet zone and the hotel valet had the keys, I myself don't understand why the cop was giving him the ticket, it was approved by the hotel that the car was parked there.) said: The owners girlfriend seen in the video is also Stephanie Pratt from the MTV hit show, The Hills. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Polis iyi yapmış valla, uyarıyor küfür ediyor cama vuruyor ama direksiyondaki mal polisi dinlemiyor. En ilgimi çeken elemanı arkadan kelepçelemeleri oldu, bizim burada saldırgan veya çok tehlikeli olmadıkça ya kişi önden kelepçelenir ya da hiç kelepçelenmez. Adamlar şu olayda bile en sıkı prosedürü uyguluyor helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 The owners girlfriend seen in the video is also Stephanie Pratt from the MTV hit show, The Hills. keske onu da yumruklayip arabaya tiksalarmis, simdi uzuldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar