Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Şimdi bir MacBook Air var elde. İçinde 10.5.8 var. Bunu son versiyona güncellemek istiyorum. Apple 10.6 DVD'si satmıyor, online güncelleme de yok. Ben ne yaparım?
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 niye mountain lion yerine snow leopard?
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Parasi o kadarina yetmis ? adada konu hakkinda zerre bilgim yok, kaciyorum.
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mountain lionda apple tv mirroring varmis, ona gecip apple tv alin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 KHaRoN said: niye mountain lion yerine snow leopard? Boyle diyor o: Requirements: OS X 10.6.8 or later 10.6 ara adim.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sadece update icin kullanicaksan indir torrent den, immoral bisey yok ortada.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Onu düşündüm ama yüklerken lisans filan sormuyor mu? Hiç bilmiyorum, babam için yapıyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ISO'yu usb'ye atmanın özel yöntemleri var mı? unetbootin ile olmaz sanırım? macbook air alet.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 disk utility kullanarak, macos extended , journaled secenegi ile, guid partition a dmg mount edebilirsin. sikinti cekersen milyon tane tuto var. hizli bi secenek. Remote dvd drive ile falan ugrasmaya gerek yok.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 clean install yapamaz mısın ki mountain lion indirip direk?
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yapabilir, ama ben onceki dosyalari, kurulumlari ve ayarlari kaybetmek istemedigini varsaydim. en rahati o yani. oteki turlusu eziyet cekmek yok yere.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Dosyalar önemli değil. O nasıl oluyor? Nereden satın alabilirim? Mac App Store diyor, Leopar'da o açılmıyor.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 indir, kur sonra parasini verirsin app store dan.
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 son 4 version 70 dolarlardan 20 dolara dustu, soylentilere gore zaten bir sonraki version free olacak ;)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 insanlar 20 dolarken bile 4 gunde 3 milyon kopya indiriyorsa niye ucretsiz olsun ki? en hizli yayilan os update'lerinden biri. ucretsiz linux dagitimlarinin bile cok azinda bu kadar yuksek bir guncelleme orani vardir.
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben de ucretsiz olacagini sanmiyorum sonraki updatelerin. Zaten su an ki hali bedava sayilir.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Windows da artık ucuzlattı zaten Apple'dan öğrenip. 8 güncellemesi 30$ bir şeydi sanırım.
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 microsoftun lisanslari anlamsiz pahali. elinde lisans yoksa ya hardware alacaksin ya korsan
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Selam, Hazir denk gelmisken ben de bir soru sorayim. Daha once sormus olmam ama cevabi hiyar gibi unutmus olmam cok olasi. Simdi workstation tadinda bir PC toplasam, VMWare ustunde sorunsuz kurulum yapabiliyor muyum MacOS satin alip yoksa yine loader ot bok ugrasmam mi gerekiyor ?
Öne çıkan mesajlar