Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Şimdi bir MacBook Air var elde. İçinde 10.5.8 var. Bunu son versiyona güncellemek istiyorum. Apple 10.6 DVD'si satmıyor, online güncelleme de yok. Ben ne yaparım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 niye mountain lion yerine snow leopard? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Parasi o kadarina yetmis ? adada konu hakkinda zerre bilgim yok, kaciyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mountain lionda apple tv mirroring varmis, ona gecip apple tv alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 KHaRoN said: niye mountain lion yerine snow leopard? Boyle diyor o: Requirements: OS X 10.6.8 or later 10.6 ara adim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sadece update icin kullanicaksan indir torrent den, immoral bisey yok ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Onu düşündüm ama yüklerken lisans filan sormuyor mu? Hiç bilmiyorum, babam için yapıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 drm free sikinti yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ISO'yu usb'ye atmanın özel yöntemleri var mı? unetbootin ile olmaz sanırım? macbook air alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 disk utility kullanarak, macos extended , journaled secenegi ile, guid partition a dmg mount edebilirsin. sikinti cekersen milyon tane tuto var. hizli bi secenek. Remote dvd drive ile falan ugrasmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 clean install yapamaz mısın ki mountain lion indirip direk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yapabilir, ama ben onceki dosyalari, kurulumlari ve ayarlari kaybetmek istemedigini varsaydim. en rahati o yani. oteki turlusu eziyet cekmek yok yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Dosyalar önemli değil. O nasıl oluyor? Nereden satın alabilirim? Mac App Store diyor, Leopar'da o açılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 indir, kur sonra parasini verirsin app store dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 son 4 version 70 dolarlardan 20 dolara dustu, soylentilere gore zaten bir sonraki version free olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 insanlar 20 dolarken bile 4 gunde 3 milyon kopya indiriyorsa niye ucretsiz olsun ki? en hizli yayilan os update'lerinden biri. ucretsiz linux dagitimlarinin bile cok azinda bu kadar yuksek bir guncelleme orani vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben de ucretsiz olacagini sanmiyorum sonraki updatelerin. Zaten su an ki hali bedava sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Windows da artık ucuzlattı zaten Apple'dan öğrenip. 8 güncellemesi 30$ bir şeydi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 microsoftun lisanslari anlamsiz pahali. elinde lisans yoksa ya hardware alacaksin ya korsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Selam, Hazir denk gelmisken ben de bir soru sorayim. Daha once sormus olmam ama cevabi hiyar gibi unutmus olmam cok olasi. Simdi workstation tadinda bir PC toplasam, VMWare ustunde sorunsuz kurulum yapabiliyor muyum MacOS satin alip yoksa yine loader ot bok ugrasmam mi gerekiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar