tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 1 senedir iphone 5 beklemekten gına geldi. Elimdeki iphone 3G mahvetti beni yavaşlığıyla. Artık dayanamıyorum alacam galiba iphone 4S. 1- 5i beklemeye değer mi? Ne artı özelliği olacak ki? 2- 4S i nerden almalı? 64 GB düşünüyorum. Sahibinden den almakla teknosa dan almak arasında ne fark var merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 1 ay sonra 5i taniticaklar bence 1 ay daha dayan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 muhtemelen 12 eylul tanitim, 19 eylul release olacak. Dayan biraz, en azindan 4s fiyati duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bence de sabret eğer yeterince paran varsa. çıkınca için burkulur lan keşke onu alaydım diye. ha güzel telefon 4s de eski kalacak işte. yoksa en az 2 sene daha rahat götürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 2 gün sonra da yurtdışı seyahatine çıkıyorum. Orda elimde internete girebilen bir cihaz olsa iyi olur. 3G kullanılabiliyor mu yurtdışında? Pahalı mı oluyo Güzel güzel resimler de çekerim fotoğraf makinem yok. Alsam işime yarıycak baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yurtdışında roaming falan yaptıracaksan evi arabayı satman lazım. belki oradan alman daha iyi olur. zaten oralarda daha ucuz. geçici bir de hat alırsın kullanırsın dışarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sony Xperia S verelim gıcır gıcır 4S'e bin basar takla attırır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 gittigin yerden bi hat alip kullanacagin sureye gore bi data plan alirsin. pasa pasa kullanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Barınaktan al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Samsung s3 al ya direk ne ayfonu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 St Petersburgdan mı alsam iphone u harbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yapma etme 4S alınır mı gel xperia s verelim sıfır nıç nıç nıç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Sony mi kaldı yav mobile phone piyasasında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 mobile phone noobu olarak iphone dan başkasına bakmıyorum ya. enthusiast olsaydım olabilirdi. alışık olduğum arayüzden devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 tiLi said: 1 senedir iphone 5 beklemekten gına geldi. Elimdeki iphone 3G mahvetti beni yavaşlığıyla. Artık dayanamıyorum alacam galiba iphone 4S. 1- 5i beklemeye değer mi? Ne artı özelliği olacak ki? 2- 4S i nerden almalı? 64 GB düşünüyorum. Sahibinden den almakla teknosa dan almak arasında ne fark var merak ediyorum. ayni durumdayız... ama ben dayanıcam galiba. Keşke son versiyonunu yüklemeseydim 3g'nin benide öldürüyor yavaşlık what's up bile kullanamıyorum o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Ben de yurtdışında bayağı ucuz olduğu için aldıydım, 20 gün oldu işte. Gider de senelerce, ben de iphone 3g'den upgrade ettim hatta. Iphone 5 bugün çıksa, ömrü 12 ay, sonra 5s çıkacak, sonra 6 çıkacak... Uygun fiyata bulursan, malı beğenirsen al işte. Çok da uzatma. Ha tabii gibi Türkiye'den de 2k+ lira verip alma telefonu. Ben 1200 liraya aldım Apple Store'dan, I5 çıkıp da 4s'in fiyatı düştüğünde bile aldığım fiyattan pahalı olacak Türkiye'de muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 St Petersburg, Helsinki, Stockholm üçgeninde bol bol fotoğraf çekmem gerekecek. Eeh eytere be dedim aldım. Zaten 1 sene içinde bok gibi para kazanmaya başlıycam. Seneye çok eksiğini görürsem, ki görmem gibi geliyor, 5S falan alırım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 deadwoll said: Iphone 5 bugün çıksa, ömrü 12 ay, sonra 5s çıkacak, sonra 6 çıkacak... bu hatali bir mantik. sonucta 3g aldiginda benzer bir pozisyonda olan adam 1 ay bekleyip 3gs alsa su anda o iskenceyi cekmeyecek. yine ayni sekilde 4s'i olan adam iki sene sonra gelen major updateleri ve iyilestirmeleri alamayacak. ustune, bu gun aldigin telefon bir ay sonra 500 lira deger kaybedecek. hata yapmissin, keske almasaydin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 İki sene bir telefon için guzel bir ömür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Düz hesap yapsak; Türkiye'de 2000 lira olan telefon 1500 lira olacak, ben 1200'e aldım. Önümüzdeki hafta geri dönüyorum, Iphone 5 çıkmamış olacak yine. 300 lira kardayım :P @Tili, abi keşke yurtdışında alsaydın, tax free vs. muhtemelen daha hesaplıya gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 her şeyi en ince hesabını yapıp günlerce araştırıp öğrenip en iyisini almaya kasardım hep. şu an onun için o kadar yorgunum ki. yarına da fotoğraf makinesi de lazım. parası olup hiçbir şeyden anlamayan adamlar gibi gidip aldım. kafa o kadar rahat ki madem böyle yapcan niye soruyosun diyceksiniz de araştırmaya başladıktan sonra sıkıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 gayet dogru bir karar ki. iphone 5 beklemeyeceksen 4s al geç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar