Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

It Is Payback Time !

Captain Logar

Öne çıkan mesajlar

Hayır benim merak ettiğim, Goon bütün düşmanlarını temizleyince ne olacak acaba? Yani ortalıkta Goon ve petlerinden başka alyans kalmayınca ne olacak? Hadi gelin bu ihtimal üzerine futurizm yapalım.

1- Goon'dan tokat yemiş bütün düşmanlar (eskiden birbirlerine düşman olsalar bile) birleşip Goon'a dalacak ve Goon dümdüz olacak.

2- Goon, saldıracak düşman bulamayınca, kendisiyle birlikte hareket eden alyans ve petlerini düşman ilan edecek. (Gözünü ilk çevireceği alyans da bence Razor olur.)

3- CCP bu işe el atacak ve bir katakulliyle Goon'un ipini çekecek. (Neden derseniz. Çünkü Goon tarafından ezilip yerlerinden edilen alyanslardaki oyuncular, sıkılıp oyunu bırakmaya başlayabilirler. CCP, subs kaybını göze almaz.)

4- Tıpkı Goon'un, zamanında Bob'a yaptığı gibi, bir casus Goon'u dağıtacak.

5- Saldıracak düşman bulamayınca, Goon'dan pek çok kişi, sıkılıp oyunu bırakmaya başlayacak. CCP yine bunu göze alamaz.

Arkadaşlar, bu yazdıklarım garip gibi gelebelir ama üzerinde biraz kafa yorarsak, çok da uzak ihtimal olmadığını görürüz. Çünkü Goon, şu an elinde tuttuğu moonlarla günden güne daha da güçleniyor. Adeta orantısız güç elde gediyor. Hem silah gücünü hem de insan gücünü artırıyor. Yani, ne kadar beğenmezsek beğenmeyelim, sonuçta Goon, artık önüne geçilmez bir güç oldu. Bu da Eve için ölümcül bir durum. Çünkü, denge kaybolduğu anda, bu oyun ölmeye başlar.

Öncelikle, tek güç Goon olursa, yani artık savaşacak düşman kalmazsa, silah üreticisi büyük alyanslar da, ürettikleri silahları satacak adam bulamazlar. Böylece değerli moonların da bir anlamı kalmaz.

Bu, dengenin kaybolmasının oyun içine olan yansıması. Bir de oyun dışına yansıması var elbette.

CCP, para kazanmak amacıyla kurulmuş bir şirket. Sıkıntıdan yapacak bir şey bulamayan oyuncular hesapları kapatmaya başladığı anda, CCP bu olaya "Hop nooluyor" diyecektir. Ki CCP bu durumu çok önceden farketmiş durumdadır bence. Bunun için de çareler aramaya başlamıştır.

Keza, biliyorsunuz güneydeki moonların bir patchle değerleneceği söylenmişti. Bence Goon, bu söylenti nedeniyle Güney'e saldırıp oraların hakimiyetini eline geçirdi. CCP, o moonların değerini, güney alyansları da güçlensin diye yapacaktı büyük ihtimalle. Yani dengeyi korumak adına yapacaktı. Ama Goon bastırdı ve güneyin büyük bölümünü ele geçirdi. Yani denge yine şaştı.

Sonuçta, ya öyle ya böyle, CCP, oyundaki dengeyi sağlamak adına (hile yaparak veya oyun içindeki dinamikleri değiştirirek) dengeyi tekrar sağlayacaktır.

Bütün bunlar Eve tarihi boyunca zaten defalarca olmuştur. Yani hayal ürünü değildir. Eski oyuncular, CCP'nin bu tür müdahaleler yaptığına defalarca tanık olmuştur.
Sosyal ağlarda paylaş

Güzel senaryolar yazmissin agam, eline saglik :)

Sana tek birsey ekleyeyim suraya :D

(7:34:52 PM) pleaseignore.com: Friends, I come to you with interesting news.

The hatred of Against All Authorities is so strong in EVE that forces who otherwise would never mix have joined together to kill this horrible scourge on our internet spaceships game.

As of now The Retirement Club [4O1K] is a trial member of the Honey Badger Coalition. I've requested the SirMolle himself lead a fleet up north to assist Goonswarm Federation with one of the technetium timers, I eagerly await the response.

#### SENT BY - Montolio to honeybadger @ Aug 06 2012 17:35:27 EVE Time ####

Discuss
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi senin ceviride tam olmadi :)

Sir Molleye Tech moonu savunmaya gelmesi icin talimat verdim degil, tech moon icin yapilacak savunma fleetini yonetmesini istedim, cevabini sabirsizlikla bekliyorum demis.

Sir Mollenin Goonlarin koalisyonuna basvurmasi basli basina bir rezillik. Goonlarin deneme icin bile olsa onlari kabul etmesi apayri bir rezillik.

Burdan cikarilacak ders 2 tarafinda standartlarinin olmamasi, nefes alsin yeter mantigi ile uye arayisinda oldugudur :)
Sosyal ağlarda paylaş

neden yapsın ki abi, serious internet spaceship game.

ccp goonun ipini çekmez, oyuna bunu yapamaz.
goonların bu kadar süper düper olmalarının sebebi adamların aktif olmaları, he anca sov sistemi değişir öle bi değişiklik olabilir.

onun dışında, goonlar baya başarılı adamlar. Hatırlarım yani, bizi bloblasalarda karşımıza eşlenik bi fleet çıkarıodu adamlar, seviodum onları.

ruslar vs goonlar olacak işte, rusları temizleseler minnet duyabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
@drtosun, biraz oyle oldu doktor :)

kisa bir guncelleme yaparsak eger:
savas verilen 2 titan loss una rağmen kararlilikla surmeye devam ediyor. zaten 2 loss da pilotlarin kisisel hatalarindan olustugu icin bir problem yok :)
carpismalar gercekten zevkli geciyor, NC. savasmaktan kacmayip catismaya girdigi icin de hemen hemen cikilan her fleet kanli bittigi soylenebilinir.
sayi avantaji tabi ki CFC tarafinda olmasina ragmen NC. ve yandaslari guzel fleetler cikartip sayi avantajini dezavantaja cevirdigi de gorulmekte. bu da kolay lokma olmadiginin gostergesidir ki zaten öngörülende buydu.
tabi ki sure gelen bu savasin sonucu herkezce malum olmasina ragmen oyundan maximum zevki olabilmek adina N0 Destination elimizden gelen yapiyoruz :)
bu arada, oyuncu sayimizi yukseltmeye karar verdigimiz bu zamanlarda bize yeni bir soluk getiren arkadaslarima da tesekkuru borc bilirim :D

saygilar
Capt.Logar
Sosyal ağlarda paylaş

Heralde bizimkiler icin son zamanlarin en guzel savaslari oluyo ve tabiki oynayamadigim doneme denk geldi :s

Bu sabah yine bos durmamis 2 tarafta.

http://dog-net.org/brdoc/?brid=12171

190 vs 260
125kill 12loss

Valla savasin sonucu hasan abinin dedigi gibi olacak muhtemelende savas sonlanana kadar pvpde NC.un CFCden ustunlugu iyice tescillenecek.
Sosyal ağlarda paylaş

Dün uzun zamandan sonra büyük fleet lerden birine girdim.. Eğlenceliydi baya ama bizim FC nin de çok hataları oldu. 2 tane savaş yaptık... ilk orantılıydı biraz.. ve orda CFC baya bi patladı, geri kalanı da kaçtı..

2.sinde sanırım biraz fazla gaza geldi bizim FC, bizim fleet aynıydı, CFC çoğalarak dread carrier ne varsa geldiler.. idare etme anlamında pek başarılı olamadı bizim FC. kendini ve ona yakın olabilen bir grubu kurtardı ama logi'ler de dahil olmak üzere benim de içinde olduğum bi grup arkada kaldı ve patladı.. biraz saçmaydı... bs leri hac fleet gibi mwd açık sağa sola sürükledi ve dağıldık.. kendi adıma balta'yı patlattığım için mutluyum sadece :D

Vent'de ben: BEYLER! BEYLER! BEYLER! BALTA GELDDİİİİİ DİBİMİZDEE.. :D

en son pod'la warp out yaparken: "balta patladı mı? ahan da patlamış! oha damage dealer'ım" :D

beni yine dread'ler patlatmış :D plate'de takmamıştım neden geride kaldım anlayamadım :) büyük adamları büyük gemiler patlatır diyip avuttum kendimi :P

işin şakası ve tatlı dürtüşmesi tabi kimse yanlış anlamasın işin zevki de burda zaten.. kısa ve öz olarak savaş güzel geçiyo... CFC 'in bu abartı kalabalığına karşı koymak zor, ama orayı alana kadar da baya zarar görecek gibi... eskiden olsa CFC geri çekilir derdim ama eskiye nazaran eve oyuncularının ekonomisi daha güçlü. Özellikle CFC'nin muhtemelen bizden bi 10 kat daha stabil olan SRP'si bu işi NC düşene kadar idare ettirir...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...