Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ergen düğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Kız benim ilkokuldan çıktı laan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Olm bu tip düğün çekimlerinde çok temiz para var he. Varsa antalyada kameraman pati yolumuzu bulalım. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 zengin okulu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Aket-Atum said: Kız benim ilkokuldan çıktı laan. valal gelin iyi ha yalan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 aralara ritm tutamayan barzolar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 abi milletin karısına kızına iyi falan demek ne oluyor. adam gelse seni şurada çekip vursa acımam ha! senin karına kızına bakıp ooo iyiymiş hatun ya.. karı da iyiymiş.. ooo ooo oooooooooh ne iyi ya falan deseler hoşuna gider mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 foto koymadım diye yapıyon demi dasaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 KHaRoN said: aralara ritm tutamayan barzolar var. abi böle bişi çekiceksem seni çağırıp gurbette yorgun düştüm be ceylan oyunu falan oynattırıcam. yok abi illa ki barzo barzo oynamak istiyorum derken takma bıyık falan hepsi şirketten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Llama said: foto koymadım diye yapıyon demi dasaa harbi lan, seni niye banlamadık ki biz. dur eve gidince banlayalım bunu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dasaaa said: KHaRoN said: aralara ritm tutamayan barzolar var. abi böle bişi çekiceksem seni çağırıp gurbette yorgun düştüm be ceylan oyunu falan oynattırıcam. yok abi illa ki barzo barzo oynamak istiyorum derken takma bıyık falan hepsi şirketten. 45numara kosele ayakkabilarin ayri gayri oynamasi cok zoruma gitti. haklisin , yapalim bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ayıp la şurda beraber büyüdük yaşlanıyoruz orta yaş bunalımındayım yaptığına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 40 yaşında mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Flameoffear said: Olm bu tip düğün çekimlerinde çok temiz para var he. Varsa antalyada kameraman pati yolumuzu bulalım. sdf bu fotoğraf/çekim işlerinde baya para dönüyor bizim müşterimiz bir fotoğrafçıyı adam fotoğraf seçmek için balayına gittiği şangay 'a çağırmıştı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 beyler fakir olmak bi sanattir. bu sanat vazgecilmez olur bi zaman sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 bide ankaragucume gidiyo vardi ama simdi konumuz o degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 3 ay sonra bosanma videosu gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yalan söylemeyim, akilanın yazdığının aynısını düşünüyorum 3sene max. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Nekro said: bir nerd alert degil nerdlukte iyice ayağa düştü arkadaş. ağız tadıyla bi nerd olamıcaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 insanlar zengin anasını satıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 sen de zenginsin duvar patlatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 yok be kredi alıp düğün yapıyorlar sonra senelerce onu ödüolar sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 dasaaa said: sen de zenginsin duvar patlatan yeterince değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 üzülme be duvar patlatan. üzülme.. karton evde yaşamıyorsun en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar