di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Bu ne lan ? Hani tamam hata mesaji belli de niye yani ? Bir akil fikir veriverin bana. Yapmaya calistigim remote server'a tablolari export etmek, otesi degil. http://i.imgur.com/EtHeZ.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hata içinde hata almışın. Erroception. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 patlar o kaç kaç kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 error messagea warning logosu koymuşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 error de muhafazakar yazıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 alumni_marjinal_muhafazakar ne lan eleman mi fisliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abov db adı cok iyi, aynen tam fisleme dbsi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Ahah. Kimin/neyin olduguna dair en ufak bir fikrim yok. Sadece migration'dan sorumluyum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Buwaahhahahahaha bu ne biçim database? Sen homojen krallıkta değil miydin di? Kim kimi fişliyor abi orada? :D sdfsdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 abi ingilterede de mi genç askerler rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Peki baska soru madem. MySQL'deki gibi sadece tablolari export/import etmek istiyorum. Nasil yaparim ben bunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 import/export tool'dan yine taşıyabilirsin pampa. destination olarak yine sql server seçiyorsun ve import ettiğin database'yi seçtikten sonra export edeceğin tabloyu/tabloları seçiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 exceptional exception alinmis. Bence bir basari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Abi 1 hafta kadar ugrastim herseyiyle ve kanaat getirdim ki vindozun sistemleri super gerzek. Import/Export tool ile data tasimak isteyince verileri tasiyamadim diyor. Tablolari siliyorum yeni server'da, sonra tasi diyorum, tasiyor, bu sefer de ne PK'lar ne FK'lar geliyor. Hadi diyorum o da tamam. Aliyorum DB backup'ini, tasiyorum yeni sunucuya, restore ediyorum. Hersey guzel. User baglanamadi diyor. Arastiriyorum, orphaned user'larla ilgili sunu bunu yap diyor. Deniyorum, bu sefer sistem orphaned user yok diyor. Hic olmadi SQL script olarak export etse bari diyorum. O da yok. Uzun lafin kisasi, gayet delirmelik, gayet kafa goz dalmalik sistemler bu vindoz, mssql falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 alumni_marjinal_muhafazakar böyle bişey olsa gerek http://im.haberturk.com/2010/03/30/504211_detay.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar