benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 maçı veren yabancı kanal var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sport italia 1 kanalı veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Red said: dmsart ztn en full paketi ayda 39 tl sadece spor paketi daha ucuzdur.alın bi dekoder dursun sdfs yurtdisi icin sormustum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Şimdilik iyi gibiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 elmander aman aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Burak odunu golde bile 3adim ofsaytta koşuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 harbi birde ofsaytta kaçırdığı gol var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 kosu yarisi filan sandi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 hernanes akıyor rahat rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 melo kesin gelir herhalde.gelmezse ağır sıçtık sdfs takım amrabat tarzı bi topcunun eksikliğini hissediyor.çok düz adamlar var hep.amrabat gelsede biraz futbolun şov yönünü izlesek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 atışa gel asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 zarate geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 şu sabriyi her gördüğümde anası ile babası yatağa girdiğinde hanım hadi kaportacıya çırak lazımmış yapalım bi tane dercesine girdiği düşüncesine kapılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sabri kalitesini gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ben direk anasına küfür ediyorum sonra galatasaray yönetimine bi küfür ediyorum. bir insan takımına girdiği andan itibaren bu kadar mı kötü etki eder.hemde anında yani direk başladı pas hatalarına saçma kademelere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 stadtan foto koyarmısınız.. stadın yapısınımı değiştirmişler bişey olmuş sanki bu stada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 maç izmir atatürkte ya arenada değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 yektayı beğendim ya baya katkı sağlıcakmış gibi bi izlenim verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Fransuxa said: maç izmir atatürkte ya arenada değil tamam işte bu stada bişey olmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 çok zevksiz maçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Red said: yektayı beğendim ya baya katkı sağlıcakmış gibi bi izlenim verdi Yekta iyi adam ya, sen böyle deyince merak ettim ne yaptı ne etti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Red hazırlıklara başladı. 1- Hazırlık maçında bile, galatasaraylı oyunculara NEFRET kusma CHECK 2- Oyuna girmese bile Sabri'ye küfretme CHECK 3- Hiç bir postunda sevgi, beğeni taktir sözcüğü ağzından kaçırmama CHECK tamam sezona hazırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 3. madden çok kaotik olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 nası oyuna girmese bile adam 10 dakka oynadı la ha sostizm miş.sabrinin akrabası :) sabri onu ne kadar savundugunu görse ağlardı bence.babası bile daha objektiftir sabrinin futboluna sdffd sabri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Abi 100 metreye 1 kapi. Abv boyle stadin. Ite kaka girdik iceri. Izmir'in insanlari buyuk takim izlemeye o kadar ac kalmislar ki, nasil bi heyecandir bu kadar skindirik bi hazirlik macinda anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar