Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ayak üstü kedimiz oldu gibi gibi, bi yardım

Xenocide

Öne çıkan mesajlar

hııı ya şimdi dediğinize benzer şeyler yapmıyo değil aslında da daha önce de benzer şeyler yapıyodu sadece şu aralar sanki biraz miktarı arttı. hani önceden yemek istiyor ya da oyun istiyor diye yorumlayıp ihtiyacını giderince sakinleşiyordu şimdi pek öyle olmuyor gibi. emin olamadık tam.

ama sanki daha erken ya, tahminimizce hayvan haziran civarı falan doğdu daha 4-6 aylık en fazla. normal mi bu dönemde kızışması?
Sosyal ağlarda paylaş

abi fıtık etti bugün. çıktı dışarı bahçede takılıyor, 2 tane kedi daha var bahçede, yahu bi ona bi ona salça olup duruyor, o geri çekilince onlar salça oluyor, 3 saattir napıcaklar acaba diye balkonda durdum.en sonunda çıktım dışarı almak için, yok benden kaçıyor. dışarıda resmen tanımıyor hayvan beni. hayır ne derdin var dışarıda rahat yok sana işte, gerçi kedilerden bitanesi sanıırm oynamak için yaklaşıyor da bizimki HURRRRRRR yapıyor, öteki direk salça. fırsatını bulduğu an arkadan saldırmaya çalışıyor falan. az evvel işte zar zor yakaladım da aldım içeri, hatta enseden yapıştırdım yere kafasını, diğer elimle de sırtını tutuyorum, kilit pozisyonunda, kızdı baya OUUVVVVVVV AUUVVVVVV yapıyo dedim ARTİSTİK YAPMA LAN LAFIMI DİNLİCEN NANKÖR! o da "ıuuuuVVVVVVV MAOOOUUUVVVVVV" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

Aluriel said:

senin kedi dişiyse sonu kötü o dışarı salma işinin baştan söyleyim de

bunun farkındayım da yapacak bişey yok. en azından 1 kere annelik duygusunu tatmasına izin vermeden hayvanı kısırlaştırmaya karşıyım, aslında tamamen karşıyım da şu durumda el kol bağlı oluyor yapacak bişey yok en azından 1 kere küsküyü tatsın ondan sonra bakıcaz çaresine.

kısırlaştırmadığım için de bi gözü sürekli dışarıda. evde tutmak da olmaz, onu yapacaksan kısırlaştır daha iyi. bi anlaşmayı öğrense o dışarıdaki kedilerle çok sağlam olacak da işte. gerçi önceki çıktıklarına oranla daha bi az şiddetli takıldı bu sefer.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 ay sonra ...
havaların ısınması, bahçenin erkek istilasına uğraması sonucu malum döneme girdik.

şimdi bi kedi var dışarıda, bu bizimkini görünce bizimki bunu görünce şöyle garip bi ses çıkarıyorlar: mrriaov

öyle gürültülü bağırmıyolar ama hani BANA KARI BULUN LAN AAÖÖÖVV diye bağıran erkek kedisi gibi değil. bi o mrriaov yapıyor bi bizimki mrrriaov yapıyor. şimdi bu ne demek? ben seni beğendim ben de seni beğendim hadi sevişelim ama sevişemiyoruz çünkü sahibim izin vermiyor mu demek?

ayrıca bu dışarıdaki erkek kedi bizim panjurun üstündeki çıkıntıya çıkmış. 1 saat düşündüm nasıl başardı diye bulamadım artık pipisinden mi güç aldı da zıpladı ne yaptı bilmiyorum.

ne yapmalı pati ahalisi? içim acıyor resmen ya bi daha da kedi falan beslemem ya da hazır biri kısırlaştırmıştır yuva aranıyodur öyle beslerim bu şekilde vicdan parçalanması resmen.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...