Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşkın Gücü

Deli333

Öne çıkan mesajlar

said:
diablotg, 01 Kasım 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
puahha falanı yok bu işin direk para vericen yoksa unut :D

ooo okadar adama para verceğime gider tektaş yüzük alırım hatuna[signature][hline]diablotg, 01 Kasım 2004 19:21 tarihinde demiş ki:
birşey sormak istiyorum şu an bu etkenlerin hiçbirinin olmadığı bir zamana geri dönelim başlangıca insanların ömrü ne kadarmış
300-400 sene peki şimdi 60-70 neden düştü ????

Sosyal ağlarda paylaş

kesin bi haltlar karıştırmıştır.
geçen seneydi galiba tam hatırlamıyorum.okulda çıktık park yerine doğru yürüyoruz tam arabaya binecez bi arabanın üzeri tamamen papatyalarla kaplı.ama araba gözükmüyo yani o kadar.o sırada bizim kılardan biri "bakın neler yapanlar var.ne var sizde biraz romantik olsanız." falan gibi laflar etti.

sonradan öğrendikki bu arabayı çiçekle kaplayan oğlan bi hafta önce kızı kantinin ortasında dövmüş yada sanırım tokat atmış.[signature][hline]I don't think people meant to be by themselves.
That's why actually you find someone you care about, hold them tight.
Because nothing sucks more than feeling all alone,no matter how many people are around. Scrubs
Sosyal ağlarda paylaş

ben böyle birşeyi yapsam kız daha da kaçar herhalde:)[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

son projem:yemek yerken ağzından ses çıkaranları öldürme derneği

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
Sosyal ağlarda paylaş

Daha dün kız arkadaşım bana sitem bayraklarını çekmişti çok kıro olduğum, hiç yaratıcı sürprizler yapmadığım için. Haklı ama... Ne desem boş. Bu böyle gidemez. Forum kurallarına bu tarz konular açmayı yasaklayacak bir madde istiyorum.[signature][hline]It's "Unix" if it has the "x" sound in its name - the Xbox must be Unix then.

from a discussion on slashdot.org
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBoLiC, 01 Kasım 2004 22:42 tarihinde demiş ki:
bunu türkiyede yapmaya kalksan ya voltaj düşer ya ampül patlar yada elektrikler kesilir....:D

yada ttnet yurtdışı hatlarına bakım yapar(ne alaka?)
teaş her cumhuriyet bayramında 80.yıl , 73.yıl , vs vs şeklinde yazıyor :)[signature][hline]Dost Bildiklerimizde Bizi Sırtımızdan Bıçakladı
Olsun , En Azından Arkamda Hala Brutus Var!!!
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 18 october 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kurban bayramına kadar bekleyip sonra elimi opturup para ve şekermi versem acaba ?[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
--------------------------------------------------------------
||" 4 " Day The. || Sahip olduğun gücü asla gösterme ! ||
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...