zynpozbdk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Ben çok fazla sigara kullanıyorum ve bu beni maddi açıdan sıkıntıya sokuyor. Bir de arkadaşların yanında paketi çıkarınca bir bakıyorum bana kalmamış. Bende pipo işine girdim tütünümü istediğim gibi seçiyorum iki tane de pipo aldım şimdilik. Hem otlaklama olayı olmuyor hemde maddi açıdan sigaradan daha rahat tavsiye ederim. Aranızda pipo alışkanlığı olan var mı??
Supradyn Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Bir süre kullandım sonra bildiğin üşendim. Temizliği falan çok zahmetli geliyor kulağa. Gelir seviyesi düzenli sigara kullanımını karşılayabilecek arkadaşlar edinmek de işe yarayabürürü.
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 sigara içmiyorum ama arada pipo içiyorum tebrikler güzel bir seçim olmuş en azından aromalı tütünler, etrafa iğrenç bir koku salmama kararı almışsın ne pipo kullanıyorsun benim de 3 tane var biri gül ağacı biraz basit birşey ikinci de gül ağacı süper üç yıldız serisinden diğeri de kireç taşı mı oluyor şu beyazlardan ama onu sevemedim pek filtresi karbon
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Supradyn said: Gelir seviyesi düzenli sigara kullanımını karşılayabilecek arkadaşlar edinmek
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 pipo tutorial isterük bileninden. olmadı bir araya toplaşın tecrübelerinizi yazın. http://forum.paticik.com/list.php?25
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 2 yıl oldu heralde pipoya başlayalı aslında uzuuunca yazabilirim fotoğraflı fln kimse yazmazsa bir ara üşenmezsem bir de ayık olursam bu üçü şart yoksa uğraşmam lol
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 uyumadan önce bol bol su iç uyanınca ayık olur yazarsın.
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 ya bişe dicem niye su içim ztn düşmüşüm alkole idrar kesem ağzına kadar dolu neyse bide montla sıç vardı
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 sigara ve pipo nihayetinde tütün ama baya farklı zevkler. sarma sigarayı deneseydin keşke önce.
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 reddiye said: ya bişe dicem niye su içim ztn düşmüşüm alkole idrar kesem ağzına kadar dolu neyse bide montla sıç vardı sabaha olan başağrısını falan azaltıyor ve daha çabuk atıyosun alkolü.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hoş geldin zeynep. Sigara, pipo bunlar zararlı şeyler, kullanma.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ben de sigarayı bırakayım diye pipoya başlamıştım boka sardı sigara tükettiğim zamankinden çok içer oldum sonra onu bırakması çok daha zor oldu sigaradan daha tatlı geliyor zira, yapma.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 tütün bulmak zor oluyor o yüzden bıraktım ayrıca çok hipster görüntü oluşuyo dısarıdan. Birde pipomu kaybettim Q_Q
zynpozbdk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Sigarayı bırakmak için bir süredir pipo içiyorum cidden kötü oldu şu anda ikisine da baımlı durumdayım ne boktan işler ya :S
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 dur abi 1 gün olmuş daha ne ara bağlandın pipoya?
imamizer Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 pakedi çorabına koy zeynep. arada tek dal çek bi tane yak. otlanamaz kimse.
Öne çıkan mesajlar