nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-flame-dual-core-1-5ghz-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet.html 170 $ civarı,bu fiyata başka bir alternatif marka yok sanırım ? internetten çekilişini buldum,çekilişten çıkmazsa para verip almayı düşünüyorum sdjgşlsfdjgl http://ainolstore.com/testdrive/?ref=kAOkx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prisontable Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 B)- sağol çekilişe katıldım dual core almayın diye video vardı geçen seneden quad core'lar çıkıyor diye http://gigaom.com/mobile/nvidia-tegra-3-kal-el-quad-core-demo-video/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ne kadar core, o kadar kisa pil omru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ainol dandik ya tüm çin işi şeyler gibi, 1 ayda 2 kere geri yolladım ainol novo 7 tornadosu, bu sefer gelen umarım adam gibi çalışır artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ne gibi bir sorun cıkardı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 http://ainolstore.com/testdrive/?ref=zFQr1 Katildim gencler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Çekilişi kazanma şansımızı yitirdik bir üstteki mesajla beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2012 ben de katıldım bakarsın olur bi şeyler. Ama Mayhem varsa işimiz çok zor :/ http://ainolstore.com/testdrive/?ref=SxsBx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 "nutella yerim" said: ne gibi bir sorun cıkardı ? ya çok kalitesiz işçilik, her firmwarede ayrı sorun geliyor yazılımsal olarak çözemiyor yeti çinliler. wireless routerın üstüne koyuyosun 3 falan çekiyo, hayvan gibi ısınıyo, ghost touch, sdcard görmemeler, sistemin çökmesi (android gibi bi os'i çökertiyo adamlar yaptıkları fwlerle adsf), wirelessdan 500mb dl edince tabletin brick olması falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 o kadar leş mi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 "nutella yerim" said: o kadar leş mi yav Silphatos said: feiyu güzel ya onu kullanıyodum evet ben 619 yükledim ghost touch düzeliyomuş diye ama fayda etmedi ben de delirdim aldım 2 tane meyve bıçağı giriştim alete, açtım kasasını. içerisi tam bi felaketti hoparlör slotundan çıkmış ekrana değiyordu, kasanın sağ tarafında board ile ekran hafiften birbirine değiyor oraya bi beyaz yalıtkan koymuşlar ama yarısı havadaydı. köşelerdeki kauçuk tamponumsu şeylerden bi tanesi yerinden çıkmıştı. sonra ufak ince kablolar vardı yine bunlar da dağınıktı bi tane seloteyp yapıştırmış ama hani sıfır seloteypi ilk açtığında yarısı gelip yarısı gelir yarısı kalır ya aynen o şekildeydi, hiç ziyan etmemişler yani auheuhea. ulan çinliler ben sizin.. neyse içini düzenledim işte şimdi yine ısınınca arada yine oluyor ama şimdi hiç olmazsa delirip takılı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 dandikmiş hacı o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Benimki aynı model, sorunsuz ve güzel çalışıyor. Üründen ürüne değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 benim de okudugum yorumlar genelde olumluydu ama cıkabiliyor böyle demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2012 2 tanesinden 1'inde sorun var yabancı forumlarda ağlıyolar hep, şansına güveniyosan al. böyle ucuz çin tableti falan almam ben daha. apple, samsung, asus akar ha benimkinin içini toparlayınca şu an hiçbir sorunu kalmadı, zaten klimalı ortamda falan ghost touch olmuyordu şimdi hiçbir yerde olmuyor işlemciyi loadda 2 saat kullanmadıkça. bazı sorunları böyle kendin de çözebilirsin ama genelde hardware problemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar