Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aionol novo 7 flame

nutella yerim

Öne çıkan mesajlar

http://www.ainol-novo.com/ainol-novo-7-flame-dual-core-1-5ghz-7-inch-1280-800-ips-screen-android-tablet.html

170 $ civarı,bu fiyata başka bir alternatif marka yok sanırım ?

internetten çekilişini buldum,çekilişten çıkmazsa para verip almayı düşünüyorum sdjgşlsfdjgl

http://ainolstore.com/testdrive/?ref=kAOkx
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

ne gibi bir sorun cıkardı ?

ya çok kalitesiz işçilik, her firmwarede ayrı sorun geliyor yazılımsal olarak çözemiyor yeti çinliler. wireless routerın üstüne koyuyosun 3 falan çekiyo, hayvan gibi ısınıyo, ghost touch, sdcard görmemeler, sistemin çökmesi (android gibi bi os'i çökertiyo adamlar yaptıkları fwlerle adsf), wirelessdan 500mb dl edince tabletin brick olması falan filan.
Sosyal ağlarda paylaş

"nutella yerim" said:

o kadar leş mi yav

Silphatos said:

feiyu güzel ya onu kullanıyodum evet ben 619 yükledim ghost touch düzeliyomuş diye ama fayda etmedi ben de delirdim aldım 2 tane meyve bıçağı giriştim alete, açtım kasasını. içerisi tam bi felaketti hoparlör slotundan çıkmış ekrana değiyordu, kasanın sağ tarafında board ile ekran hafiften birbirine değiyor oraya bi beyaz yalıtkan koymuşlar ama yarısı havadaydı. köşelerdeki kauçuk tamponumsu şeylerden bi tanesi yerinden çıkmıştı. sonra ufak ince kablolar vardı yine bunlar da dağınıktı bi tane seloteyp yapıştırmış ama hani sıfır seloteypi ilk açtığında yarısı gelip yarısı gelir yarısı kalır ya aynen o şekildeydi, hiç ziyan etmemişler yani auheuhea. ulan çinliler ben sizin.. neyse içini düzenledim işte şimdi yine ısınınca arada yine oluyor ama şimdi hiç olmazsa delirip takılı kalmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

2 tanesinden 1'inde sorun var yabancı forumlarda ağlıyolar hep, şansına güveniyosan al. böyle ucuz çin tableti falan almam ben daha. apple, samsung, asus akar

ha benimkinin içini toparlayınca şu an hiçbir sorunu kalmadı, zaten klimalı ortamda falan ghost touch olmuyordu şimdi hiçbir yerde olmuyor işlemciyi loadda 2 saat kullanmadıkça. bazı sorunları böyle kendin de çözebilirsin ama genelde hardware problemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...