toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Aiko said: şurdaki gifleri izleyin daha açıklayıcı olur. http://photojojo.com/store/awesomeness/cell-phone-lenses/ 3lü pakedi var mı bunun? bir de iphone4s ile uyumlu mudur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 tiLi said: iphone u garantiye vermeden önce restore etmeli mi? 7. sayfaya gerilemiş konu jb fln varsa kesin yap. garantiden çıkıyormuş. en azından gold bilgisayar öyle dedi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 jb falan yok anne gibi kullandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Esh said: Icerige bakmAsinlar diye mi? evet abi bazı kız arkadaşlarımın fena resimleri var en basitinden. restore edecegim bilgisayar yanımda değil. yoksa 2 dakkalık iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 fotografları paticike koyarak yedekleyebilirsin. sonra alırsın burdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 toggie said: Aiko said: şurdaki gifleri izleyin daha açıklayıcı olur. http://photojojo.com/store/awesomeness/cell-phone-lenses/ 3lü pakedi var mı bunun? bir de iphone4s ile uyumlu mudur acaba? ben gittigidiyordan almıştım tek balık gözü lensini. hala kullanıyorum iphone 4s'te. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 gg'de farklı farklı lensler var. hepsi aynı ozellikte ama farklı ureticiden cıkmıs. hangisi kaliteli, hangisi degil karar vermek zor. marka, model gibi seyler de yazmıyor zaten. senin bu verdigin sitedekinin aynısını satan guncel bir ilan var mı gg'de bulabildigin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ben bu linktekini almadım. daha bi çakma duruyor benimkisi çin malıydı heralde ama gayet kullanıyorum. tek sıkıntım mıknatıs hedesini sticker üstüne yapıştırmıştım artık taşıyamıyor lensi takınca sticker yapışkanlık özelliği kalmadı. ama kutusunda yedek mıknatıslarla geliyor üşenmesem yenisini takıcam stickeri çıkartıp. bide anahtarlığını kaybettim :( bende çoğu aynı kalitede bu lenslerin fazla birşey beklememek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 ya kalitesinden ziyade anahtarlıgı ve koruma kılıfı vs. olması lazım yani :) neyse biraz arastırayım ben bulurum guzel bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 benimkinde vardı anahtarlık koruma kılıfı + 3 4 tane sticker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 toggie mesaj kutun dolu. ben burdan almıştım http://profil.gittigidiyor.com/kemalast http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-5-balik-gozu-lens-180-samsung-s3-74948039 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 toggie said: fotografları paticike koyarak yedekleyebilirsin. sonra alırsın burdan. restore etmezsem garantici eleman koyabilir diye korkuyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 koysana dropbox a hiç uğraşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yedeğim var abi. tamirci bakmasın amaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yedegin varsa restore etmekten niye cekiniyosun ki? app'leri at pc'ye bi de. bitti gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 yedeğim var ama bilgisayarım yok. itunesa baglamadan restore olsa onu yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kablo olmadan restore mumkun mu? soru bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 dfu mode a alarak wifi üzerinden icloud ile restore olur. ama icloud back up olması gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 ayarlarda tüm içerik ve ayarları sıfırlama seçeneği var. restore degil bu tam olarak sanırım. ama yedegin varsa sil gitsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2013 Iphone 5 için video adaptörü var mı? Örnekle açıklayayım. Koşu bandında eski girişli iphonelar ile video izleyebiliyordum ama IP5 ile giriş değişince adaptörle denediğimde aynı şeyi video ve ses uyumlu olmadığını gördüm adatörün. Sadece şarj ve sync için kullanmaya uygun. Acaba eski tip girişli cihazlarda video oynatmayı destekleyen bir IP5 adaptörü var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ya bunun mikrofonu aramalarda çalışmamaya başladı. muhtemelen konuşanın sesini de dış ses gibi algılayıp engelliyor. hoparlörden arama yapabiliyoruz sadece. teknik servis dışında önerisi olan var mı? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2013 ahmedinejad said: ya bunun mikrofonu aramalarda çalışmamaya başladı. muhtemelen konuşanın sesini de dış ses gibi algılayıp engelliyor. hoparlörden arama yapabiliyoruz sadece. teknik servis dışında önerisi olan var mı? :/ kulaklık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar