Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The New iPhone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
CPU, boyut ve hafiflik zaten farkı sadece. Telefon bahsettiğiniz yani daha ne olabilir ki?
katliamci said:

1 aydır kullanıyorum.4s ten artısı ya da eksisini görmedim.Şarjı bile aynı saatte bitiyor dsfds.Ha belki artısı sayabilecegimiz şey hafif ve ince oluşu.
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

manuel mi takilicaz yani abooo anasini satim 1000e yakin adamin icinden nasi cikicam.
her b*ku yapiyoruz diyolar bu tur olaylara bi kolaylik getiremiyorlar.

boyle noktalarda olmuyor iste

google da merge olayi var zaten abi.
gidip ordan merge et double olanlari.
Mesaj tarihi:
sizde de titreşimde mesaj gelince bi çakırt sesi geliyor mu titreme yüzünden kapama tuşunun oradan, araştırdım biraz çoğu kişide varmış böyle bir sorun ama bir de buraya sorayım dedim. bir de ters tutunca oluyor sanki bende düz normal yukardan bakarak tutarsam teli olmuyor pek, tuşun oynaması biraz ve de titreşim motorunu bunda tuşa yakın koymuşlar galiba ondan diyor millet ama?
Mesaj tarihi:
hafif çıt çıt ediyor sallayınca onu diyorum. ama mesaj geldiğinde titreyince bi çıt ses yapıyor yukarda tutuyorsam sanırım titreme motoru yukarı koymuşlar bu sefer.
Mesaj tarihi:
bizim patron amerikada yaşıyor arada bişe isteyince getiriyor applestoredan falan sordum iphone 5in sim free olanı var mı diye henüz piyasada yokmuş 1 hafta once falan sormuştum
Mesaj tarihi:
KidLazer said:

bizim patron amerikada yaşıyor arada bişe isteyince getiriyor applestoredan falan sordum iphone 5in sim free olanı var mı diye henüz piyasada yokmuş 1 hafta once falan sormuştum

istifa et
Mesaj tarihi:
Abi az once patronu aradi, arkadas istifa dilekcesi yazip odasinda nokta vuruslu yazicinin paralel baglanti kablosuyla kendisini tavana asarak intihar etmis.
Mesaj tarihi:
nan ne adamsınız:) ne işim olur lae iphone'a amele gibi para vercem ben duyduğumu söylüyorum:) şimdi baktım store'dan varmış doğruymuş. bu kadar parayı iphone'a verdiğiniz için siz de şarj kablosuyla kendinizi intihar edebilirsiniz:)
  • Yeni Oluştur...