Deacon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Allah belasini versin bu contacts olayinin gercekten. Kafayi yedirtti bana da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 manuel mi takilicaz yani abooo anasini satim 1000e yakin adamin icinden nasi cikicam. her b*ku yapiyoruz diyolar bu tur olaylara bi kolaylik getiremiyorlar. boyle noktalarda olmuyor iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Facebook kontak birleştirme olayını kapatın gitsin öyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2012 App.store'un search unu eskisi gibi yapamazmıyız ? camera yazdım diyelim 324324 app.'a tek tek bakmak zorundamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 CPU, boyut ve hafiflik zaten farkı sadece. Telefon bahsettiğiniz yani daha ne olabilir ki? katliamci said: 1 aydır kullanıyorum.4s ten artısı ya da eksisini görmedim.Şarjı bile aynı saatte bitiyor dsfds.Ha belki artısı sayabilecegimiz şey hafif ve ince oluşu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 xwhiplashx said: manuel mi takilicaz yani abooo anasini satim 1000e yakin adamin icinden nasi cikicam. her b*ku yapiyoruz diyolar bu tur olaylara bi kolaylik getiremiyorlar. boyle noktalarda olmuyor iste google da merge olayi var zaten abi. gidip ordan merge et double olanlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aha derhal giriyorum. bilemediydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://zaytung.com/sondakikadetay.asp?newsid=198744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sizde de titreşimde mesaj gelince bi çakırt sesi geliyor mu titreme yüzünden kapama tuşunun oradan, araştırdım biraz çoğu kişide varmış böyle bir sorun ama bir de buraya sorayım dedim. bir de ters tutunca oluyor sanki bende düz normal yukardan bakarak tutarsam teli olmuyor pek, tuşun oynaması biraz ve de titreşim motorunu bunda tuşa yakın koymuşlar galiba ondan diyor millet ama? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabiria Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 power tuşu oynuyor iphone 5 de. hata gibi bişey o. video çekerken de ışık kaynağına yaklaştırınca pembe bişeyler oluyor ekrana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yani bu hepsinde olan birşey değil mi, böyle kullanıcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Benimki daha yeni belki ondandır ama power tusunda bir oynama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 hafif çıt çıt ediyor sallayınca onu diyorum. ama mesaj geldiğinde titreyince bi çıt ses yapıyor yukarda tutuyorsam sanırım titreme motoru yukarı koymuşlar bu sefer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Aciliyet geregi gittim kontratli aldim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ABD'de apple store larda sim free satıyorlar mı şuanda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Bana verizondan olan geldi ama apllestoredan mı aldı bilmiyorum. Verizon simfree bendeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 bizim patron amerikada yaşıyor arada bişe isteyince getiriyor applestoredan falan sordum iphone 5in sim free olanı var mı diye henüz piyasada yokmuş 1 hafta once falan sormuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 yalan soylemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Valla bana geçen hafta pazartesi geldi amerikadan simfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 KidLazer said: bizim patron amerikada yaşıyor arada bişe isteyince getiriyor applestoredan falan sordum iphone 5in sim free olanı var mı diye henüz piyasada yokmuş 1 hafta once falan sormuştum istifa et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ahah sirket ici dram.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 hayir adama niye soruyosun ki, apple storea bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Smoke said: ABD'de apple store larda sim free satıyorlar mı şuanda? Gecen ayin sonunda basladi. Unlocked alabilirsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Abi az once patronu aradi, arkadas istifa dilekcesi yazip odasinda nokta vuruslu yazicinin paralel baglanti kablosuyla kendisini tavana asarak intihar etmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 nan ne adamsınız:) ne işim olur lae iphone'a amele gibi para vercem ben duyduğumu söylüyorum:) şimdi baktım store'dan varmış doğruymuş. bu kadar parayı iphone'a verdiğiniz için siz de şarj kablosuyla kendinizi intihar edebilirsiniz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar