valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 anlamadigin ya da anlatamadigim diyim kibar olsun, cloud yeni bulunan kurulan bir sistem degil. sistem degil zaten. zaten var olan servisler topluluguna gelisen ve ucuzlasan kaynaklar sonucunda sirketlerin kar etmek amacli taktigi bir isim. ben meslegim geregi anlasilmasi kolay bir ornek oldugunu dusundugum icin yazdim ama bu kadar ilginc yorumlar cikacagini beklemiyordum lol. aktiftablet kotu faka basmissin evlat. :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aslinda cloud computing in anlami dogru fakat cloud kelimesinin kendisi pazarlama aslinda. cloud = internet cloud computing = internet computing de denir aslinda. cloud u pazarlama kelimesi olarak cikardilar. tum internet sirketleri zaten cloud da idi cloud kelimesi cikmadan once. ama anlatimi kolaylastiriyor. yeni bisi getirmiyor. http://www.youtube.com/watch?v=KmXJSeMaoTY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bak bilen adam yaziyor iste. neyse hadi iphone 5 .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 toggie said: cloud dedigin sey pazarlama ismi yani, apple icadi diyosun? "ay ced" diye okudum ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ced mi? sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 oha ben su dakikaya kadar ayked saniyodum o yazdigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 bilincaltına islemis. pazarlama basarısı iste sdfgh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 aynen bozuntuya da vermedim ayked nedir diye sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 ay-ked nedir ya, fanboyluktan kendi dilini unutmuş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2012 fanboy kendi dilim turkce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 gec kaldın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 removable battery bana göre inanılmaz artı bana göre bütün telefonlar neden böyle değil anlamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 bence olmaması daha iyi. telefonun ici hic acılamamalı. ayrıca shake to update, tilt to zoom falan da feature olarak konulmus ya oraya ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 http://www.engadget.com/2012/09/18/apple-iphone-5-review/ oha gercekmis chip olayi.. link review.. osurtturmuslar gene.. reviewe gore tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 toggie said: bence olmaması daha iyi. telefonun ici hic acılamamalı. ayrıca shake to update, tilt to zoom falan da feature olarak konulmus ya oraya ahahaha. abi diğer tarafta dava konusu olarak slide to unlock var. shake to update , tilt to zoom hakikaten bi feature yani. maazallah dava konusu bile yapılabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 sol tarafa da slide to unlock ekleselermis o zaman? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 dalga gecer gibi gozukurdu cogu insanin gozunde. yani apple tarafindan dalga gecilcek bi ozellik degil, ama apple cilar samsung dalga gecmeye calismis ciddi yazmamis olurdu. ama ironinin de guzeli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Ciddi ciddi su afisimi tartisiyorsunuz yoksa geyikmi :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 tilt to zoom yazarken ciddilerse durum daha vahim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 abd, kanada ve japonyada 2milyon pre-order almış durumda şu anda. s3 ilk 10 günde toplam 9milyon satmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 benim arkadaşta pre-order verenler arasında. işin ilginci cocuğun teknolojiyle alakası falan yok. tipik "ayfon besssttt hemen almalıyım" mottosunu taşıyanlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 ZTE Joe var bende sokakta ağzını burnunu kurar bu süt çocuğu ayfonun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Teodor said: abd, kanada ve japonyada 2milyon pre-order almış durumda şu anda. s3 ilk 10 günde toplam 9milyon satmıştı. forumun dibi yokki bilgiyi suzesin, ilk 50 gunde 10 milyon, 100. gunde 20 milyon satan alet nasil oldu da ilk 10 gunde 9 milyon satti. bir gariplik var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2012 10 gunde 9 milyon satmıs, geri kalan 30 gunde 1 milyon satmıs demek ki. matematigin yok mu kanuni??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar