Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The New iPhone

Teodor

Öne çıkan mesajlar

Zep said:

rage'e girenlerin çoğu ilk başta 3000tlden aşşağısına alınamıyor olmasından, hatta onun için bile sıraya giriyorsun trde.bu kadar sinir bozucu olmasını anlıyorum

ama almanyada yaşayıp aynı alım gücüyle 10 gün sonra 600 euroya alabilecek olsanız aynı tepkiyi göstermez kimse.

avrupa ülkerindeki alım standartlarına göre pahalı bir telefon değil çünkü.kimse 2 maaşını yatırmak zorunda kalmıyor oyuzden biraz kedi ciğer durumu var trde.

budur
Sosyal ağlarda paylaş

Kanuni said:

dasaaa said:

abi gerge ile kanuni'ye her yeni çıkan alet "çok iyi"
cidden ama

makul eleştiri kesecikleri yok adamların.
sadece seviyorlar.
pek bi teletubbileler ama. canlarım benim..

Her yeni degil her major yeni alete diyoruz .. yapma sende...

abi bu major değil, sorun orada.

iphone 4s revisited sadece
Sosyal ağlarda paylaş

ahmedinejad said:

Loxias said:

ahmedinejad said:

http://6094711254a791c1ffc1-1b28cc3e944a434122231576ebaac5ce.r98.cf1.rackcdn.com/iphone-5_126.jpg

çok kötü ya

yeni ipod abi o iphone değil.

kötü işte. siyahı fena durmuyor da baya iğrenç gerisi. arkasına da kocaman iPod yazmışlar. çakma gibi durmuş fasd
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

rage'e girenlerin çoğu ilk başta 3000tlden aşşağısına alınamıyor olmasından, hatta onun için bile sıraya giriyorsun trde.bu kadar sinir bozucu olmasını anlıyorum

ama almanyada yaşayıp aynı alım gücüyle 10 gün sonra 600 euroya alabilecek olsanız aynı tepkiyi göstermez kimse.

avrupa ülkerindeki alım standartlarına göre pahalı bir telefon değil çünkü.kimse 2 maaşını yatırmak zorunda kalmıyor oyuzden biraz kedi ciğer durumu var trde.

su cok talihsiz olmus ya ahah. ayni bokun lacivertine 10da bir maas vermem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

nano'lar da değişiklik olacak mı?

nano saat alalım

şu demin koyduklarım nano işte. değişmişler.

ipod touchlar çok acayip olmuş. ip5 işlemcisi a5 imiş işlemci ve ekranı koymuşlar adamlar. 4 inc retina display falan var.

http://6094711254a791c1ffc1-1b28cc3e944a434122231576ebaac5ce.r98.cf1.rackcdn.com/iphone-5_136.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

abi hemen söyle

nfc, wireless charge istiyorum hemen. micro usb'de istiyorum.
hadi abi söle koysunlar alalım.

ben merak ediyorum misal yastık satsalar ve normal yastığı iYastık diye satsalar ifonfanların "bu ne lan! e var ki bu" demeleri için ne kadar bir beyin kıvrımı yüzdesi artması lazım? %3? %5? %15?

işte hep grey matters
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...