BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 clifff said: 3.nesil ekşi accountumu satıyorum. 400tl. abi eahuhueauheahua cidden mi ya ekşi de 400 tl ye acc mi satılıyo eahueauhufsdhuadhufgadsfhgasdfh yazık lan alana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Millet kafayı sıyırmış resmen, 400TL ne ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 bende 40 kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 clifff said: nicki liberal olan birinin bu soruyu sorması çok enteresan. serbest piyasa. 400tlye satıyorum; çünkü bu fiyata alıyorlar. kaça satacağımı da sana sormak zorunda değilim heralde? hani kimse almamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 olm sözlükte fake hesap açmak bile serbest bırakıldı hala neyin hesabını satıyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 liberal her lafinda hakli cliff de konustukcq batmis ben konuyu troll sandim gercek cikti boyle inci sozluk 1.nesil falan da satan oluyo mu ? :dbs am Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 ciddi ciddi incisözlük alacak varsa onu da ben satayım abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1.nesil inci satarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 beyler nası bu kadar aggro çektim anlamak mümkün değil. lol postumda görüldüğü gibi bu fiyata alan insanlar var. yani daha nası açık yaziyim bunu. bende sizin gibi düşünüyorum, bencede etmez yazdım zaten ufacıkta olsa araya anlayın diye. ama çok var ne yazikki orda burda bu fiyatlara alan. bu başlıkta zaten sizden çok, millet googleda aratır burası çıkar, üye olur balonuyla mesaj atar diye açtım yani. olum bu ülkede millet 100tlye lordluk ünvanı, yıldız satın alıyo lan kendine. ekşi acclarıda bu fiyattan gittiğini çok gördüm arkadaşlarımdan nesli eskiyle. ben vermem diyorum size ısrarla. ama veren var işte aku vay anasını arkadaş toplu linç başlamış lan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 2. el bölümünde kısıtlama falan yok bildiğim kadarıyla, adamın üslubunda da bir terslik yok ama işi gücü olmamakla kalmayıp parası da olmayanlar gelmiş her zaman olduğu gibi 2. el bölümünü trollemeye. Ekşi hesaplarının satılıyor olması yeni bir durum değil. Ben burada verilenden çok daha yüksek rakama satanlar ve alanlar gördüm üniversite yıllarında. Neden bu kadar şaşırılıyor onu anlayamadım. Suç size başlık trolleten yetersiz yöneticilerde aslında, efendi olup kendi halindeki adamlara bulaşmazsanız kurtlanırsınız oturduğunuz yerde. Eh onlarda bir şey demiyor 2. el'de o başlık benim bu başlık senin trolle dur akşama kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Hannibal44 said: 2 malbuş + 10 tl çalışır.. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
recaikutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 al kanka 400 tl http://imgim.com/9jnb0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
clifff Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 terbiye sınırlarını aşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
recaikutan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 clifff said: terbiye sınırlarını aşma. OMG. Sınır? Hangi sınır? açmayın dedeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 1 aylik uye artislik yapiyor, biseyler satmaya falan calisiyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 normalde severim mesajlarını ama bu kötüydü fistan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 clifff said: 3.nesil ekşi accountumu satıyorum. 400tl. artık nesil olayı yok dolayısıyla x. nesil diye pazarlamanın bir anlamı yok. son olarak 400 lira çoooooook pahalı. ben 4-5 ay önce 150'den satmıştım, ekşi acc piyasası 75-150 civarı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 375e almam kargo senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 NiccoloMachiavelli said: clifff said: 3.nesil ekşi accountumu satıyorum. 400tl. artık nesil olayı yok dolayısıyla x. nesil diye pazarlamanın bir anlamı yok. son olarak 400 lira çoooooook pahalı. ben 4-5 ay önce 150'den satmıştım, ekşi acc piyasası 75-150 civarı zaten. nerde sattın benimkini de sat panpu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 siyah kuşak ekşi acc satıyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiccoloMachiavelli Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2012 Silphatos said: nerde sattın benimkini de sat panpu DH'de satmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar